Jah läks ja tupp venis ka välja tegelikult.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:16 Kas teil läks keha ja kõht koledaks peale rasedus-i?
Kas teil läks keha ja kõht koledaks peale rasedus-i?
-
Külaline
-
Külaline
Kohutav.
-
Külaline
Mulle tundub et paljud valetavad et midagi ei juhtunud.
-
Külaline
“Tihkem kui kunagi varem, isegi enne sünnitust!” Noooo eiiii usuuuuuu…. Tahetakse kaaskannatajaid ja noortele naistele võltskindlust anda.
-
Külaline
Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.
Hädatse edasi oma foobiatega siis.
Mis häda oleks sellist asja valetada, mis see kellelegi annaks? Ei. paljud naised ei rebene ega tilgu ega veni välja, mis su kokkuotsitud hädad kõik olid. Ise valetad, et kõigil on sünnitusest terviserikked. Inimesed oleks ammu välja surnud, kui see nii oleks.
Mis häda oleks sellist asja valetada, mis see kellelegi annaks? Ei. paljud naised ei rebene ega tilgu ega veni välja, mis su kokkuotsitud hädad kõik olid. Ise valetad, et kõigil on sünnitusest terviserikked. Inimesed oleks ammu välja surnud, kui see nii oleks.
-
Külaline
“Mis häda oleks” no kui ise oled s*ta sisse vajunud kujundlikult väljendudes sõber kõhkleb kas astuda siis koos on seltsim s*ta sees olla.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:14 Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.Hädatse edasi oma foobiatega siis.
Teadagi kuidas raseduse ja sünnituse komplikatsioonidest ei räägita, see on ju tabu sest kes siis enam sünnitada tahaks kui teatakse mis kõik nende kehaga võib juhtuda! Ei ole mina kusagil väitnud, et KÕIGIL oleks sünnitusest ja rasedustest terviserikked, ära häma. Samas ei hakka ma ka münti viskama kas ma tuleks sellest puhtalt välja või saaksin eklempsia, neljanda astme rebendid, hambaprobleemid ja list on sisuliselt lõpmatu.
-
Külaline
Kehva tervisega ei tasugi sünnitada, lapsi saavad ainult tugevad. Võid ju leida üksikisa kellel juba lapsed teise naisega tehtud ja neid siis koos kasvatada.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:25“Mis häda oleks” no kui ise oled s*ta sisse vajunud kujundlikult väljendudes sõber kõhkleb kas astuda siis koos on seltsim s*ta sees olla.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:14 Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.Hädatse edasi oma foobiatega siis.
Teadagi kuidas raseduse ja sünnituse komplikatsioonidest ei räägita, see on ju tabu sest kes siis enam sünnitada tahaks kui teatakse mis kõik nende kehaga võib juhtuda! Ei ole mina kusagil väitnud, et KÕIGIL oleks sünnitusest ja rasedustest terviserikked, ära häma. Samas ei hakka ma ka münti viskama kas ma tuleks sellest puhtalt välja või saaksin eklempsia, neljanda astme rebendid, hambaprobleemid ja list on sisuliselt lõpmatu.
-
Külaline
Neid on vähe kes ühtegi rebendit ja venitusarmi ei saa! See aga on jäämäe tipp horrorist mis naisega juhtuda võib. Kui 10% juhtub et venib rebeneb ja tilgub siis on see kümme inimest sajast.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:14 Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.Hädatse edasi oma foobiatega siis.
-
Külaline
venitusarme ja rippuvat kõhtu mul ei ole. on kolm last ja hulgim rebendeid, mis tuli mõne aasta pärast ümber tikkida. nüüd on suht ok. kuna mu kõik kolm last olid kukla tagumises teisendis, polnud mul rasedusi enne üheksandat kuud isegi märgata.
-
Külaline
Ega ta ilusamaks küll ei lähe, niipalju on kindel;))
-
Külaline
Tead, kui võtta kaks vanamutti, üks lastetu ja teine sünnitanud, siis ega lõpupoole enam suurt vahet ka pole. Vanadus tuleb kõigile ja keha ei jää kellelegi nagu nooruses, SEE on kindel. Asi ei ole (ainult) sünnitamises.
-
Külaline
Aga kui kaks noort mutti võtta?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 10:57 Tead, kui võtta kaks vanamutti, üks lastetu ja teine sünnitanud, siis ega lõpupoole enam suurt vahet ka pole. Vanadus tuleb kõigile ja keha ei jää kellelegi nagu nooruses, SEE on kindel. Asi ei ole (ainult) sünnitamises.
-
Külaline
Mul endal ja mitte ühelgi mu sugulasel ei läinud kõht koledaks peale rasedust. Emal ka oli tip-top. Kõik, kes viimase 5 aasta jooksul rasedad on olnud, vaata ja imesta, ainult kõht punnis ja peale sünnitust sama saledad nagu enne. Eks erandeid kindlasti on, aga arvan, et need on üsna haruldased sünnitajate koguarvuga võrreldes. Mõnes suguvõsas on ka kombeks raseduse ajal ahmida megalt süüa, ehhki normaalne laps koos looteveega ei kaalu rohkem kui 6 kg.
-
Külaline
Oleme ausad, mees ütleb mida iganes et meele järgi olla;))))
-
Külaline
See pole vaid ühe mehe arvamus. Lisaks mis sul sellest, sa ei paani ju lapsi saada. Kaua sa heietad seda teemat?
-
Külaline
Kas terve Kuperjanovi pataljon on sama meelt?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 12:52See pole vaid ühe mehe arvamus. Lisaks mis sul sellest, sa ei paani ju lapsi saada. Kaua sa heietad seda teemat?
-
Külaline
Esimesega ei läinud. Olin siis enda arust üsna noor ka. 25 värskelt saanuna sünnitasin. Ma olen terve elu kõhna ja väikeste rindadega olnud. Lootsin, et rinnad vähemalt kasvad aga ei. Ikka tagumik ja kõht. Kõhu poolest oleks võinud lausa kaksikud olla.
Aga ei ühtegi venitusarmi. Kui ma kummardasin, siis kull nahk veidi rippus.
Teisega ma olin 35 ja nüüd olen paks
. Mitte kuidagi kaal maha ei lähe.
Aga ei ühtegi venitusarmi. Kui ma kummardasin, siis kull nahk veidi rippus.
Teisega ma olin 35 ja nüüd olen paks
-
Külaline
Kunagi oli mingi Saku Rocki reklaam - armid teevad mehelikuks. Ise pole kohanud küll kedagi meest, kes naise sünnitusarme kuidagi halvustaks, seda teevad ehk ainult naised ise. Naised ongi suured halvustajad. Aga elulõpuni sa sile nagunii ei ole, tselluvill tuleb sulle juba 30 aastaselt, tagumik rasvub ja sääred lähevad paksuks.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:43Neid on vähe kes ühtegi rebendit ja venitusarmi ei saa! See aga on jäämäe tipp horrorist mis naisega juhtuda võib. Kui 10% juhtub et venib rebeneb ja tilgub siis on see kümme inimest sajast.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:14 Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.Hädatse edasi oma foobiatega siis.
-
Külaline
Täitsa haige üldistamine siin ikka. Ma sain teise ja kolmanda lapse üle 30-aastaselt, ei paista kuskilt ei tselluliiti ega rasvunud jäsemeid, olen hoopiski napilt alakaalus. Venitusarme samuti ei ole, tupelodevuse osas oskavad ehk kõvad mehed arvamusi anda, kes ise lapsi sünnitanud ei ole. Ise küll aru ei saa, et midagi seal allpool muutunud oleks. Ühesõnaga, hunnik pseudoprobleeme. Kui lapse saamise juures tundub kõige hirmuäratavam võimalikud füüsilised muutused kehaga, siis ilmselgelt ei olda lapseks valmis ja veelkord- lapsi EI PEA saama. Lapsed võiksid sündida vanematele, kes on valmis kõik sellega kaasneva vastu võtma nii ilus kui ka valus.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 14:17Kunagi oli mingi Saku Rocki reklaam - armid teevad mehelikuks. Ise pole kohanud küll kedagi meest, kes naise sünnitusarme kuidagi halvustaks, seda teevad ehk ainult naised ise. Naised ongi suured halvustajad. Aga elulõpuni sa sile nagunii ei ole, tselluvill tuleb sulle juba 30 aastaselt, tagumik rasvub ja sääred lähevad paksuks.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:43Neid on vähe kes ühtegi rebendit ja venitusarmi ei saa! See aga on jäämäe tipp horrorist mis naisega juhtuda võib. Kui 10% juhtub et venib rebeneb ja tilgub siis on see kümme inimest sajast.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:14 Miks sa küsid siis, kui paremini tead, et nagunii valetavad?! Ise ei saa sa arugi, kui jaburat juttu ajad.Hädatse edasi oma foobiatega siis.
-
Külaline
Sinu targutamine ei aita kedagi.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 15:01Täitsa haige üldistamine siin ikka. Ma sain teise ja kolmanda lapse üle 30-aastaselt, ei paista kuskilt ei tselluliiti ega rasvunud jäsemeid, olen hoopiski napilt alakaalus. Venitusarme samuti ei ole, tupelodevuse osas oskavad ehk kõvad mehed arvamusi anda, kes ise lapsi sünnitanud ei ole. Ise küll aru ei saa, et midagi seal allpool muutunud oleks. Ühesõnaga, hunnik pseudoprobleeme. Kui lapse saamise juures tundub kõige hirmuäratavam võimalikud füüsilised muutused kehaga, siis ilmselgelt ei olda lapseks valmis ja veelkord- lapsi EI PEA saama. Lapsed võiksid sündida vanematele, kes on valmis kõik sellega kaasneva vastu võtma nii ilus kui ka valus.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 14:17Kunagi oli mingi Saku Rocki reklaam - armid teevad mehelikuks. Ise pole kohanud küll kedagi meest, kes naise sünnitusarme kuidagi halvustaks, seda teevad ehk ainult naised ise. Naised ongi suured halvustajad. Aga elulõpuni sa sile nagunii ei ole, tselluvill tuleb sulle juba 30 aastaselt, tagumik rasvub ja sääred lähevad paksuks.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 18:43
Neid on vähe kes ühtegi rebendit ja venitusarmi ei saa! See aga on jäämäe tipp horrorist mis naisega juhtuda võib. Kui 10% juhtub et venib rebeneb ja tilgub siis on see kümme inimest sajast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist