Peale head tuleb halb

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Peale head tuleb halb

Postitus Postitas Külaline »

Kas teil on kindlad veendumused, uskumided, eluseadused? Peale head kipub tulema halb… teatud murphy seadused…? Elu seaduspärad? Universumi omapärad
Külaline

No tõesti. Robotid mängus või?
Külaline

No aga tehke siis mõni hea teema! Pole põhjust? Miks te siis üldse siin käite?

Teemasse. Minu elus on asjad kas normaalsed või kehvad, mingit õnnetunnet pole ammu. Ja see normaalsed või kehvad... Ongi nii mõttetud kaardid elus kätte jagatud. Ma usun, et suurem osa massist nii elabki.
Külaline

Minul läheb elus alati kõik paremini kui lootnud või oodanud olen. Isegi imestan.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 18:46 Postitus on kustutatud
Sorry teen äkki “‘miks mu mees nõme on”, “x suunamudija on nõme” siis on jubeeee huvitav ikka.
Külaline

Minu puhul peab paika kõnekäänd "kaks ilma kolmandata ei jää" ehk kõik halvad asjad, suuremad muutused jmt kipuvad ikka kolme kaupa juhtuma.

Eluga üldiselt olen rahul ja enamasti ka heas tujus. Kui miski kehvasti läheb, siis kindlasti mitte lihtsalt natuke viltu, vaid ikka kohe väga s*tasti - seda nii haiguste kui õnnetustega aga samas kuidagi väga kergelt ja kiirelt alati taastun neist löökidest.

Igale probleemile on alati lahendus ja niisama vingumisel ei ole kunagi mõtet.
Külaline

Mul kipub olema nii, et kui mõtled, et enam hullemini minna ei saa, siis ikka saab küll. Ja lähebki.

Aga eks elu käibki lainetena. Peale mõõna tuleb alati tõus ja vastupidi.
Külaline

Miks teiste teemasid halvustate? Mis õigusega?
Minul halba, suuremat või vähemat, tuleb vähemalt 3 järjest.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

jah, kahjuks on. :cry: Viimasel ajal eriti. Usun ettemääratusse. Kõik jama tuleb kaela kuidagi loogilises, justkui läbimõeldud jadas. Kellele on määratud sitasti minna, sellel sitasti läheb, tehku mida tahab; ja kellele on määratud hästi minna, sellele laotatakse eluteele punane vaip maha, tehku mida tahab.

Teema on hea. Igasugu suunamudijate teemade kõrvale midagi filosofeerimiseks.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 19:08Minu puhul peab paika kõnekäänd "kaks ilma kolmandata ei jää" ehk kõik halvad asjad, suuremad muutused jmt kipuvad ikka kolme kaupa juhtuma.
Sama, aga mingit "auhinda" halva lõppemise järel küll ei mäleta saanud olevat. Tavaelu jätkub.
Külaline

Mul on viimased 20 aastat elus täielik ‘lucky streak’ olnud, aga ma ise panen selle oma tarkade valikute arvele. Ja loodan, et hea õnn jätkub ✊
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:37 Mul on viimased 20 aastat elus täielik ‘lucky streak’ olnud, aga ma ise panen selle oma tarkade valikute arvele. Ja loodan, et hea õnn jätkub ✊
Oh kuidas tahaks ka….milliste valikute?
Müks

Postitus Postitas Müks »

Tundub, et keegi tahab Heinmetsa teemat allapoole puksida.
Külaline

Müks kirjutas: 29 Okt 2024 22:57
Tundub, et keegi tahab Heinmetsa teemat allapoole puksida.
Sulle tundub valesti muska. Phui sellest teemast.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 22:57Tundub, et keegi tahab Heinmetsa teemat allapoole puksida.
Kuidas see võimalik oleks? Kui keegi tahab tollesse teemasse midagi kirjutada, siis hüppab ju kohe esimeseks tagasi.
Külaline

[quote=Külaline post_id=50382 time=1730228245]
[quote=Külaline post_id=50371 time=1730227054]
Mul on viimased 20 aastat elus täielik ‘lucky streak’ olnud, aga ma ise panen selle oma tarkade valikute arvele. Ja loodan, et hea õnn jätkub ✊
[/quote]

[/quote]

Esiteks erialavalik, mis 20 aastat tagasi nii paljulubav ei olnud, teiseks partnerivalik - abikaasa, kes varsti juba 20 aastat täiesti vankumatult alati minu kõrval ja minu poolt on olnud. Kolmandaks - kõik lähedased - ema, isa, abikaasa, lapsed, õed ja nende pered, on elus, terved ja (mulle tunduvad) õnnelikud. Saan aru, et lähedased igavesti ei ela ja esimene mõra minu õnne võib tulla just sealt, vanemad juba 70-ringis. Aga nii tänulik oma senise õnne eest.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 01:38
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:57
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:37 Mul on viimased 20 aastat elus täielik ‘lucky streak’ olnud, aga ma ise panen selle oma tarkade valikute arvele. Ja loodan, et hea õnn jätkub ✊
Esiteks erialavalik, mis 20 aastat tagasi nii paljulubav ei olnud, teiseks partnerivalik - abikaasa, kes varsti juba 20 aastat täiesti vankumatult alati minu kõrval ja minu poolt on olnud. Kolmandaks - kõik lähedased - ema, isa, abikaasa, lapsed, õed ja nende pered, on elus, terved ja (mulle tunduvad) õnnelikud. Saan aru, et lähedased igavesti ei ela ja esimene mõra minu õnne võib tulla just sealt, vanemad juba 70-ringis. Aga nii tänulik oma senise õnne eest.
Esiteks, kui oled "ära märgitud" nagu Korea folkloori "üheksakordselt õnnetud", siis sinu valikud ei õnnestu ja ettevõtmised äparduvad, reeglina sinust endast sõltumatutel asjaoludel. Ja sul ei oleks toetavat perekonda, ega lähedasi, sest sa sünniksid vaesesse düsfunktsionaalsesse perekonda, kus isa on alkohoolik, ja ema allasurutud; kus sinu tunded kedagi ei huvita, kus sind lüüakse ja ahistatakse, seksuaalselt näiteks. Sina, sõbrake, oled lihtsalt õnnega koos, nagu vaarikamoos. :lol: :roll: :(
Viimati muutis Egalitaar, 30 Okt 2024 12:56, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 12:36
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 01:38
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:57

Postitus on kustutatud
Ignoreerida. Tegu on igavleva trollijaga.
Külaline

Pärast 3 halba jätkub tavaelu.
Külaline

nii kuidas lükkad, nii ka läeb, õnn on igaühe enda käes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist