Kas mehed on lojaalsed?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kindlasti on lojaalseid ka, aga enamasti on nad siis juba võetud... kahjuks mingis vanuses häid vabasid mehi ülivähe
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:47 Ma võibolla mingis mullis elanud, aga minu teada on kõik mu kaaslased mulle truud olnud. Mind ei ole kerge endale saada ja peale kõiki neid vintsutusi nad ei riskiks minust ilma jäämisega. Ise vastan loomulikult samaga ja olen ühe mehe naine.
Muidugi elad mullis. Vahet pole, kas on kerge või raske saada. Petetakse ka maailma ilusamaid naisi, ammugi siis sind.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:56
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 07:21
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 01:40 On vist jah, paljud seepärast ei tahagi suhet. Minu omale ka on oluline põhimõtteline vabadus, teiste tähelepanu jne
Aga ta vähemalt aus ja lubab mulle sama.
Kuni meil omavahel kõik hästi siis lepin.
Miks sa sellise mölakaga koos oled? Uskumatu!
Sõltuvus vast, armunud olen, ja ta on noor ja väga kena.
Aga mölakas ei ole ka õige, ta on algusest peale hoiatanud, et selline ta on ja mõtle enne järgi kuhu sa tuled ja ta on väga romantiline ja kohtleb mind paremini kui ükski mu monogaamsetest meestest varem. Väga hoolitsev, teeb mulle iga päev süüa. Kallistab ja kaisutab pidevalt. Ja pole hirmu et ta kunagi kellegi pärast ära läheks.
Loomulikult läheb, kui leiab naise, kelle vastu tunded. Sinu vastu neid pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:19
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Ole nüüd normaalne. Vaata kes lahutavad ja keda on arvuliselt rohekm suhtlusportaalides. Naisi. Ja seda just 50-te hulgas. Kindlasti on 50-ne mees lojaalsem kui 50-ne naine. Neil hakkab viimanegi välimus kaduma ja siis võetakse elust viimast.
Aga sina muidugi muretse ja paanitse ikka edasi. Riku oma elu viimanegi võimalus. ;) :)
Naised ajavad paberimajandust lahutustega seoses rohkem. Seda naljalt ei juhtu, kus õnnelikus (nb!) abielus naine tahab lahutama hakata ja suhteturul prügi sorteerima hakata, ǎkki leiab uuesti teemanti.

paljud mehed oleks rõõmuga sellises abielus kus kodus on truu naine kes vahetevahel seksi annab, mehele järelkasvu kasvataks, peseks, küüriks ja koristaks. Samal ajal oleks kuskil linnapeal paar kolm armukest keda oma rõõmuks panna.

Naistele selline korraldus meeltmööda pole jah, antakse lahutus sisse. Naised on suhtes kordades lojaalsemad kui mehed.
Valetad. Ei ole nii. Naised saavad 40 a vanaks ja vaatavad, et kõik blogijad ja mnuud suunamudijad räägivad, et sa oled väärt parimat. Sõbranna näe läks ka lahku ja nüüd talö iulus ja tore mees. Miks peaks mina siis oma ülejäänud elu ära raiskama oma igava mehe juures. Lapsed suured. Vara saab kahh kui pooleks jagada. Miks mitte proovida midagi uut. Põhjuse leiab alati miks enda peas välja mõelda põhjus. Kui midagi muud ei ole enda rahustuseks siis saab ju alati mnõelda, et mees on vaimselt vägivaldne kuna ütles 2 aastat tagasi nii. Seks ka ei eruta enam. tehtud teist ka juba selle mehega, Tahaks tunda liblikaid ja kirge. Tahaks meeli kaotavat seksi, aga minu mees seda mulle pakkuda ei suuda. See on üldjuhul põhjus miks viskutakse elumere lainetesse kümblema.
Tõsi aga on see, et kui juba on mindud siis esimene aasta ongi äge ja seksi palju erinevate meestega, aga vot võta näpust. Seda õiget ei ole kuskil. Ja siis tullakse kurtma, et kõik mehed on sead. Mingil põhjusel need mahajäetud mehed leiavad suhteliselt ruttu endale kohe mitu kaaslast. Tõenäoliselt on needsamad äsja lahutanud naised kes nüüd vabadust naudivad. Kuid mehed saavad ka üsna ruttu aru, et pole neist keskealistest elunautlejatest mitte mingit suhtematerjali. Sest nemad on väärt kõige paremat. Aga olemasolevad pole vist ikka need kõige paremad. Kuskil äkki on ikka parem kuskil.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:58
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:47 Ma võibolla mingis mullis elanud, aga minu teada on kõik mu kaaslased mulle truud olnud. Mind ei ole kerge endale saada ja peale kõiki neid vintsutusi nad ei riskiks minust ilma jäämisega. Ise vastan loomulikult samaga ja olen ühe mehe naine.
Muidugi elad mullis. Vahet pole, kas on kerge või raske saada. Petetakse ka maailma ilusamaid naisi, ammugi siis sind.
Ilu järgi pole keegi mind valinud. Sina võid vabalt litsmees edasi olla, ma sinusuguseid ei vaata nagunii ;)
Külaline

Head naist ei peta keegi. Hea naisega ollakse hea. Sa tead ikka, et kõik peegeldatakse sulle tagasi. Aga see liutsmees oli vanas perekoolis ka ühe kasutaja kellel oli mitu kontot lemmik väljend. Mine arene natuke. saad ikka aru, et sa pole siin see kes modereerib.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:09 Head naist ei peta keegi. Hea naisega ollakse hea. Sa tead ikka, et kõik peegeldatakse sulle tagasi. Aga see liutsmees oli vanas perekoolis ka ühe kasutaja kellel oli mitu kontot lemmik väljend. Mine arene natuke. saad ikka aru, et sa pole siin see kes modereerib.
Ma olengi hea naine ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:01
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:19
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Ole nüüd normaalne. Vaata kes lahutavad ja keda on arvuliselt rohekm suhtlusportaalides. Naisi. Ja seda just 50-te hulgas. Kindlasti on 50-ne mees lojaalsem kui 50-ne naine. Neil hakkab viimanegi välimus kaduma ja siis võetakse elust viimast.
Aga sina muidugi muretse ja paanitse ikka edasi. Riku oma elu viimanegi võimalus. ;) :)
Naised ajavad paberimajandust lahutustega seoses rohkem. Seda naljalt ei juhtu, kus õnnelikus (nb!) abielus naine tahab lahutama hakata ja suhteturul prügi sorteerima hakata, ǎkki leiab uuesti teemanti.

paljud mehed oleks rõõmuga sellises abielus kus kodus on truu naine kes vahetevahel seksi annab, mehele järelkasvu kasvataks, peseks, küüriks ja koristaks. Samal ajal oleks kuskil linnapeal paar kolm armukest keda oma rõõmuks panna.

Naistele selline korraldus meeltmööda pole jah, antakse lahutus sisse. Naised on suhtes kordades lojaalsemad kui mehed.
Valetad. Ei ole nii. Naised saavad 40 a vanaks ja vaatavad, et kõik blogijad ja mnuud suunamudijad räägivad, et sa oled väärt parimat. Sõbranna näe läks ka lahku ja nüüd talö iulus ja tore mees. Miks peaks mina siis oma ülejäänud elu ära raiskama oma igava mehe juures. Lapsed suured. Vara saab kahh kui pooleks jagada. Miks mitte proovida midagi uut. Põhjuse leiab alati miks enda peas välja mõelda põhjus. Kui midagi muud ei ole enda rahustuseks siis saab ju alati mnõelda, et mees on vaimselt vägivaldne kuna ütles 2 aastat tagasi nii. Seks ka ei eruta enam. tehtud teist ka juba selle mehega, Tahaks tunda liblikaid ja kirge. Tahaks meeli kaotavat seksi, aga minu mees seda mulle pakkuda ei suuda. See on üldjuhul põhjus miks viskutakse elumere lainetesse kümblema.
Tõsi aga on see, et kui juba on mindud siis esimene aasta ongi äge ja seksi palju erinevate meestega, aga vot võta näpust. Seda õiget ei ole kuskil. Ja siis tullakse kurtma, et kõik mehed on sead. Mingil põhjusel need mahajäetud mehed leiavad suhteliselt ruttu endale kohe mitu kaaslast. Tõenäoliselt on needsamad äsja lahutanud naised kes nüüd vabadust naudivad. Kuid mehed saavad ka üsna ruttu aru, et pole neist keskealistest elunautlejatest mitte mingit suhtematerjali. Sest nemad on väärt kõige paremat. Aga olemasolevad pole vist ikka need kõige paremad. Kuskil äkki on ikka parem kuskil.
Enamus ei viitsi. Mõned kes üldiselt naisi ei salli leiavad selliseid üksiknäiteid ja proovivad kõigile omistada.

Kui mees on selline onuheino tüüpi kes ootab naiselt 50/50 panustamist ja naise õlul on laste kantseldamine, koristamine, söögitegu, siis loomulikult. 20-50 aastat tagasi nad leppisid sellise mehega. Tänapäeval näevad, ootoot, selle naise mees tegelikult panustab võrdväärselt suhtesse ja on romantiline, miks ma sellise onuheinoga leppima pean?
Standardid on tõusnud, mehed sellest aru ei saa. Peavad end muutma või on naiseta, nii lihtne see ongi. Naine pole mehe inimõigus

Hea mehe juurest ei lähe keegi ära. Punkt.
Külaline

Jah, petetud on Gwen Stefanie'd, Natalie Portmani jne, jne, kes on maailma kauneimad naised ja iga mehe unistused, lisaks on need mehed olnud pigem alla nende naiste lati ja need, kellega peteti, palju koledamad. Seega pigem ei olene see naise väärtusest, vaid muudest asjaoludest. Mõni petabki kõiki oma naisi, nagu näiteks Ilves, olgu need naised ükskõik millised. Nii et minu arust selline jutt, et küll mina olen väärtuslik naine, mind keegi pole petnud ja need petetud naised on minust halvemad, see pole absoluutselt tõsi. Ja veel vähem on tõsi paljude meeste süüdistus, et noh, eks sa siis ise tegid midagi valesti, sellepärast petetigi. Mis mind lausa marru ajab, on selline vabandus, et ehk naisel polnud siis mehe jaoks piisavalt aega, ei näinud piisavalt hea välja, ei näinud piisavalt vaeva mehe pärast vms, mis on täielik jamps. Kas mees on mingi tita, kes kohe peab uue naisega voodisse minema, kui suhtes on keerulisemad ajad näiteks lapse sünni tõttu, et naisel on rohkem tööd vms.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:59
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 08:56
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 07:21
Miks sa sellise mölakaga koos oled? Uskumatu!
Sõltuvus vast, armunud olen, ja ta on noor ja väga kena.
Aga mölakas ei ole ka õige, ta on algusest peale hoiatanud, et selline ta on ja mõtle enne järgi kuhu sa tuled ja ta on väga romantiline ja kohtleb mind paremini kui ükski mu monogaamsetest meestest varem. Väga hoolitsev, teeb mulle iga päev süüa. Kallistab ja kaisutab pidevalt. Ja pole hirmu et ta kunagi kellegi pärast ära läheks.
Loomulikult läheb, kui leiab naise, kelle vastu tunded. Sinu vastu neid pole.
Miks ta peaks kellestki loobuma, rohkem on ju parem, ta elab lihtsalt kõigiga koos või osa aega ühe ja osa teise juures, hipi, alati selline olnud, miks peaks muutuma
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:27
Jah, petetud on Gwen Stefanie'd, Natalie Portmani jne, jne, kes on maailma kauneimad naised ja iga mehe unistused, lisaks on need mehed olnud pigem alla nende naiste lati ja need, kellega peteti, palju koledamad. Seega pigem ei olene see naise väärtusest, vaid muudest asjaoludest. Mõni petabki kõiki oma naisi, nagu näiteks Ilves, olgu need naised ükskõik millised. Nii et minu arust selline jutt, et küll mina olen väärtuslik naine, mind keegi pole petnud ja need petetud naised on minust halvemad, see pole absoluutselt tõsi. Ja veel vähem on tõsi paljude meeste süüdistus, et noh, eks sa siis ise tegid midagi valesti, sellepärast petetigi. Mis mind lausa marru ajab, on selline vabandus, et ehk naisel polnud siis mehe jaoks piisavalt aega, ei näinud piisavalt hea välja, ei näinud piisavalt vaeva mehe pärast vms, mis on täielik jamps. Kas mees on mingi tita, kes kohe peab uue naisega voodisse minema, kui suhtes on keerulisemad ajad näiteks lapse sünni tõttu, et naisel on rohkem tööd vms.
Keda ma süüdistasin või halvustasin? Nentisin lihtsalt fakti, et mul on elus hästi läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:26
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:09 Head naist ei peta keegi. Hea naisega ollakse hea. Sa tead ikka, et kõik peegeldatakse sulle tagasi. Aga see liutsmees oli vanas perekoolis ka ühe kasutaja kellel oli mitu kontot lemmik väljend. Mine arene natuke. saad ikka aru, et sa pole siin see kes modereerib.
Ma olengi hea naine ;)
Aga siis sa ei peagi muretsema.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:43
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:26
Ma olengi hea naine ;)
Aga siis sa ei peagi muretsema.
Ei muretsegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:00
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 keda on arvuliselt rohekm suhtlusportaalides. Naisi.
Valetad.
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Kindlasti on 50-ne mees lojaalsem kui 50-ne naine.
Valetad.
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Neil hakkab viimanegi välimus kaduma ja siis võetakse elust viimast.
Valetad. Mehed on need, kel tuleb "uus noorus" peale, jä'etakse noorema naise pärast pere maha ja katsutakse veel, kas turul on värsket kraami lodeva keha ja tõrkuva tilli jaoks!
54-aastase mehena võin kinnitada, et just nii ongi nagu Külaline kirjutas. Omal ka sihuke faas parasjagu peal ja suht kiireks läheb just sellesama "lodeva keha ja tõrkuva tilli" tõttu, palju aega pole enam jäänud.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:46
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:00
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 keda on arvuliselt rohekm suhtlusportaalides. Naisi.
Valetad.
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Kindlasti on 50-ne mees lojaalsem kui 50-ne naine.
Valetad.
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:02 Neil hakkab viimanegi välimus kaduma ja siis võetakse elust viimast.
Valetad. Mehed on need, kel tuleb "uus noorus" peale, jä'etakse noorema naise pärast pere maha ja katsutakse veel, kas turul on värsket kraami lodeva keha ja tõrkuva tilli jaoks!
54-aastase mehena võin kinnitada, et just nii ongi nagu Külaline kirjutas. Omal ka sihuke faas parasjagu peal ja suht kiireks läheb just sellesama "lodeva keha ja tõrkuva tilli" tõttu, palju aega pole enam jäänud.
Kõlab ahvatlevalt tõesti :D Kus kandideerida saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:46 suht kiireks läheb just sellesama "lodeva keha ja tõrkuva tilli" tõttu, palju aega pole enam jäänud.
Hurmav... Oled sa siis lojaalne vähemalt, siirdudes teemasse tagasi? Kellele? Tillile?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:27
Sinu jaoks on naise väärtus siis ainult välimus või siis tema kuulsus? See kuidas naine kodus mehega pereelu elab, ei pruugi olla üldse midagi lahedat. See võib olla üks lõputu tülitsemine. Sinu arvamuski on täiesti toksiline, kannab endas suurt viha ja halvustamist. Naine küll uue mehe leidmisel end tagasi ei hoia kui mehel on palju tööd. Siis on küll vabandus võtta , oh ma tundsin end nii üksi. Siin on juba nii palju neid jutte kus naised enam oma välimuse eest ei hoolitse, miks mees ei võiks siis suhelda ja armuda naistesse kes on tõeliselt naiselikud? Oma väljaveninud dressides naine võiks ju rahul olla kui mees on õnnelik. Eks igaüks ongi siin elus oma enda elu õnnesepp. Pole mõtet viriseda koguaeg kuidas kõik on pahad.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 23:51 Tundub, et paljudel meestel on raskusi oma partneri vastu lojaalsed olla.
Nad likevad ja suhtlevad sotsiaalmeedias teiste naiste ahvatlevate piltidega, veedavad aega oma elukaaslase selja taga teiste naistega suheldes ja kohtudes. See tekitab mul kahtlusi suhtesse astumisel, sest isegi välimuselt, iseloomult, jõukuselt tavalised ja vahel koledad mehed püüavad mitme naise tähelepanu.

Kas lojaalseid mehi alla 50 aastaste hulgas on?
Vastus suy küsimusele on mehe suust siin:
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:01 Mingil põhjusel need mahajäetud mehed leiavad suhteliselt ruttu endale kohe mitu kaaslast.
Lojaalne selline mees küll ei ole. Elus peksa saanud, pettunud ja petnud, ei selline "damaged goods" uusi trikke ega "lojaalsust" enam ei õpi. Ja muidugi on naine süüdi, kui sellise maha jätab, maksab oma neisele ülejäänud elu "kätte" erinevaid naisi maha jättes ja elumere lainetesse viskudes, tema enda sõnu kasutades- nagu naisel sellest ammu sooja või külma oleks, mida see mõttetu eksmees teeb :D
Vaata parem nooremaid, need ei ole nii kibestunud elust ja meeleheitel oma võimetusest ja vananemisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 17:01 Pole mõtet viriseda koguaeg kuidas kõik on pahad.
Õigus! Miks sa ise oma õpetuse järgi ei käi?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:49 Kõlab ahvatlevalt tõesti :D Kus kandideerida saab?
Tavaliselt töö juures, kui on piisavalt suur ettevõte- eriti, kui seal on mõni mõne aasta pärast 40-le liginev vallaline naisterahvas, kes jätab lubava mulje kas seetõttu, et pole huvitatud püsisuhtest või vastupidi, just seetõttu, et on huvitatud, seega tal ka kiireks läinud ja loodab mõne vabaneva selli ära korjata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist