jajah, väga usutav;)))Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 16:38Esiteks, mehe ema on talle ema, mitte ämm, eks ole? Muret tekitas mehele justnimelt tema kuri ämm, ehk siis minu ema. Kuna ta käis lapsi hoidmas, siis arvas, et tal on õigus ka kamandada ja õpetada, kuidas lapsi kasvatama peaks ja üleüldse, kuidas asjad meil kodus käima peavad.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:01Ära aja sellist iba. Jajah, kujutlen su meest "tunnistamas" et ei lähe kõvaks, sest tema ema käib lapsi hoidmas;))))))) Juurpõhjus on kuri ämm;)))))Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 13:57
Sa ei tea ühtegi sellist meest, sest sa ei räägi meestega sellest, ja ükski mees ei tule sulle oma muret kurtma.
Kui minu jutt ei lähe sinu (üsna piiratud) maailmavaatega kokku, siis see ei tähenda, et mina valetan. See lugu juhtus täitsa päriselt, kusjuures mehel oli siiralt hea meel, kui me selle juurpõhjuseni lõpuks välja jõudsime. Nimelt oli põhjus selles, et ämm toppis oma nina liiga palju meie pereasjadesse. Meil oli tema abi vaja laste hoidmisel, aga lisaks abile tekitas ka palju stressi.
Muide, ma olen ise mees.
Teiseks, mees ei "tunnistanud" midagi, ta ei osanud vb ise ka neid asju omavahel seostada - aga see on teada-tuntud fakt, et stress tekitab erektsioonihäireid. Lahendus oli tegelikult üsna lihtne - hakkasime lapsi ise vedama minu ema juurde hoiule, mitte ei tulnud tema meie juurde. Peale seda taastus üsna ruttu meie särtsakas voodielu, sest stressi põhjus oli kõrvaldatud.
Küsimus naistele
-
Külaline
-
Külaline
Tuleb aeg, siis näed kas on sama;))
-
Külaline
Arvad, et mu eks hakkab tülitama või mida silmas pead?
-
Külaline
Loodetavasti kasutad kondoomi, ei jaga HPV-d ega tapa naisi.
-
Külaline
Ma kahman niisama ilma kummita, kuidagi mõnusam on.
-
Külaline
Ainult heameel seda kuulda, lase aga edasi
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist