Milliseid kingitusi ootate mehelt jõuludeks?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Kas "kodumasin" on sinu allkiri?Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:17 Kallis parfüüm, kuldkett, ehteid, kodumasin
-
Külaline
Ei ma ei kasuta sama allkirja mis sinu mammi
-
Külaline
Notaris maja kaasomandisse vormistamist.
-
Külaline
Ausaltöeldes ei ootagi, ta teeb aastaringselt spontaanseid kingitusi kui näeb, et mul midagi vaja on.
-
Külaline
-
Külaline
Ei mõtle sellele. Võin endale mingi kuldketi ise iga kell osta, kui tahan.
Pigem ootan, et mees võtaks osa maja jõuluõhtuks kordaseadmisel - osaleks samuti koristamisel, poeskäigul, roogade valmistamisel. Kui see kõik jääb ainult minu kaela, siis olen jõululauas ise nii väsinud, et jään tukkuma (nagu ühel aastal ka juhtus).
Pigem ootan, et mees võtaks osa maja jõuluõhtuks kordaseadmisel - osaleks samuti koristamisel, poeskäigul, roogade valmistamisel. Kui see kõik jääb ainult minu kaela, siis olen jõululauas ise nii väsinud, et jään tukkuma (nagu ühel aastal ka juhtus).
-
Külaline
Sinu tahtmine, sina teed. Teised ei pea end surnuks rügama seetõttu.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:21 Ei mõtle sellele. Võin endale mingi kuldketi ise iga kell osta, kui tahan.
-
Külaline
Midagi, millest on näha, et ta tahab mind rõõmustada. Üldiselt räägime läbi, pole nii palju raha, et huupi asju osta.
-
Külaline
Ma tahaks, et mees minuga koos aega veedaks ja näitaks, et minust ikka endiselt hoolib. Neid parfüüme ja kuldkette võin omale ise ka osta, ega me 1950. aastal ei ela, et naistel oma raha puudub.
-
Külaline
Järelikult tal pole sinuga huvitav, kui sa pead manguma et ta sinuga aega veedaks.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 13:13 Ma tahaks, et mees minuga koos aega veedaks ja näitaks, et minust ikka endiselt hoolib. Neid parfüüme ja kuldkette võin omale ise ka osta, ega me 1950. aastal ei ela, et naistel oma raha puudub.
-
Külaline
Aga mida mees tahab? Ilmselt mitte koristamist, poes trügimist ja kuhja roogasid. Kas oled küsinud? Kas poleks õiglane, et vähemalt üle aasta tehakse nagu mees tahab? Miks ei võiks lihtsalt rahulikult võtta ja õlle kõrvale krõpsu süüa?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:21 Ei mõtle sellele. Võin endale mingi kuldketi ise iga kell osta, kui tahan.
-
Külaline
Aga miks peaks? Oled sa kunagi ise midagi kinkinud?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:05 Midagi. Tean, et ta ei tee mulle.
-
Külaline
Meil sama lugu! Kord on kingituseks uhiuus nõudepesuvahend, kord põranda pesu lapp või vetsuhari, vahel lausa kolm kotti tsementi ja tollised lauad, kui oli vaja küttepuude varjualust ehitada.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:03 Ausaltöeldes ei ootagi, ta teeb aastaringselt spontaanseid kingitusi kui näeb, et mul midagi vaja on.
-
Külaline
Aga kas peab ikka kinkima?
See on nagu naistepäeval peab lilli kinkima.
Nagu kohustuslik või?
Ütlete, et ei pea, aga kui ei kingi, siis….
See on nagu naistepäeval peab lilli kinkima.
Nagu kohustuslik või?
Ütlete, et ei pea, aga kui ei kingi, siis….
-
Külaline
Vaata, ma olen ise mees ja ei tea mitte ühtegi meest kes tegelikult sellest kandist lugu peaks (eriti muidugi KAUNISTATUD toad)lolKülaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 18:43Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 13:46Aga mida mees tahab? Ilmselt mitte koristamist, poes trügimist ja kuhja roogasid. Kas oled küsinud? Kas poleks õiglane, et vähemalt üle aasta tehakse nagu mees tahab? Miks ei võiks lihtsalt rahulikult võtta ja õlle kõrvale krõpsu süüa?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:21 Ei mõtle sellele. Võin endale mingi kuldketi ise iga kell osta, kui tahan.
-
Külaline
Ei oota ka midagi. Mu mees kingib mulle midagi siis, kui tal see mõte tuleb. Lilli toob üsna tihti, vahel ka muud. Spetsiaalselt jõuludeks ei oota ma midagi. Kas ise talle kingi teen, sõltub sellest, kas mul mõni hea idee tuleb. Eelmisel aastal oli väga hea idee, siis tegin talle kingi. Sel aastal veel ei ole ideed ja lihtsalt kinki tegema selleks, et midagi oleks, ei hakka. Ja ei oota ka temalt kinki lihtsalt kinkimise pärast. Üldiselt hindan mina kõige rohkem kingina mingeid elamusi. Aga neid saab pakkuda ikka siis, kui mingi idee ja võimalus on, mitte kunstlikult just jõuludeks pingutada.
-
Külaline
Mu mehel on üks sõber vallaline. Ja räägib, et kui tollele külalised peaks tulema, siis pannakse nood alati kõigepealt koristama ja poest süüa tooma.
Midagi, mis just mulle meeldiks - raamatut, kindlaid joonistamisasju, teatripileteid vms.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline