Millisest soost lapsi tahtsite, millises järjekorras?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Oli teil ettekujutus, esimene laps peab olema just poiss, tüdruk, laste vahe võiks olla x arv aastaid, teine tüdruk? Kolme lapse puhul, oleksite eelistanud poiss poiss tüdruk kombot või tüdruk poiss tüdruk?
Külaline

Ei olnud mingeid eelistusi soo suhtes, oluline oli, et terved oleks.
Külaline

Ma tahtsin esimest tüdrukut, tuligi. Teises osas oli ükskõik, tuli veel üks tüdruk. Kunagi ilmselt kolmanda plaan ka ja vähemalt praegu mõtlen, et võiks siis see kolmas ka tüdruk tulla :D
Külaline

Mina oleks tahtnud kahte tüdrukut. Sündisid hoopis tüdruk ja poiss.
Külaline

Soovisin poisse ja saingi. Lihtsalt ei oskaks tüdrukuid kasvatada ega neid mõista, sest minus endas naiselikud eelistused ja oskused puuduvad.
Külaline

Samuti oli soost täitsa ükskõik ja seda kõikide puhul. Ei ole selline, kes saab kas või 5 last, et lõpuks soovitud soost laps saada.
Külaline

Ei ole lapsi ega tule, aga ideaal maailmas: poiss, 3-4 aastat hiljem tüdruk, 2-3 aastat hiljem poiss, tüdruk
Või 2 tüdrukut kahe aastase vahega ja 2 poissi kahe aastase vahega
Külaline

Esimesega ei osanud kumbagi tahta. Peaasi, et terve oleks.
Aga nüüdseks on kaks olemas, mõlemad sood esindatud ja minu emakas saab rahus pensile minna 😃 rohkem lapsi ei soovi.
Külaline

Soovisin esimeseks lapseks "ükskõik-mis-soost" last.Teiseks lapseks soovisin, et oleks erinevast soost kui esimene laps. Nii ka läks.

Kolmanda puhul, kuna mõlemast soost lapsed olid juba olemas, sooeelistust ei olnud. Sündis samast soost kui esimene laps - ehk siis käiku läksid esimese lapse riided ja teise lapse riideid tuli hakata ära andma.

Ega muidugi poleks ka siis probeemi teinud, kui kõik kolm last oleks ühest soost.
Külaline

Ausalt öeldes ei ole mul kunagi olnud täpset ‘järjekorra’ plaani! Lapsed on omaette isiksused, ja pigem olen alati mõelnud, et kõige tähtsam on, et nad oleksid ilusad ja õnnelikud – olenemata soost või vanusevahedest. Aga kui täiesti unistada, siis võib-olla oleks tore poiss ja tüdruk kombo, et nad saaksid üksteiselt õppida ja kasvatada igat tüüpi käitumisoskusi, mida ainult õe-venna suhe pakkuda suudab.
Külaline

Esimese lapsega polnud soo soove ega eelistusi (või siis ehk veidi tundus tüdrkukut kergem kasvatada, samas mitme lapse puhul oleks vanemana poega eelistanud). Kui teist ootama jäin, siis mõte kaks tüdrukut ja armsad kleidikesed jälle kasutusse ja mälestus mina ise õega parimad sõbrad tundus väga ahvatkev, aga praegu olen päris rahul, et mõlemad erinevast soost on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline