Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada
-
Külaline
Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada
Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?
-
Külaline
Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:13 Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?
-
Külaline
Kuna Eestis on lapsevanemaid kellel on surrogaadi abil saadud lapsed siis kuidagi see võimalik ju on. Bioloogiline laps adopteeritakse, ema valib vanemad.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:18Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:13 Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?
-
Külaline
Ma ei ole täpselt kursis aga usun ka, et lapsendamise teel peaks saama. Kellelegi teisele ju ometigi last anda ei saaks sedasi, sest emal on ka siin sõnaõigus. Päris sedasi ma ei usu, et olla saab, et ema sünnitab ja ütleb, et soovib anda lapsendamiseks Marile, mille peale ametnik ütleb, et ei, sinu laps läheb Mallele Võrust, sest tema on kauem järjekorras olnudKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:18Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:13 Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?
-
Külaline
Lihtsalt ei saa siis kõike, mis pähe tuleb.
-
Külaline
Aga lapsendajaid ja nende lastele pakutavaid tingimusi hinnatakse ja kontrollitakse ju ülirangelt. Ja mis siis saab, kui ametnikud ütlevad, et ei saa last Marile anda, sest tollel pole seda ja teist ning keegi olla teda 2019. aastal Vene saatkonna ees purjus peaga tuigerdamas näinud. Aga Malle seevastu vastab kõigile tingimustele.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:28Ma ei ole täpselt kursis aga usun ka, et lapsendamise teel peaks saama. Kellelegi teisele ju ometigi last anda ei saaks sedasi, sest emal on ka siin sõnaõigus. Päris sedasi ma ei usu, et olla saab, et ema sünnitab ja ütleb, et soovib anda lapsendamiseks Marile, mille peale ametnik ütleb, et ei, sinu laps läheb Mallele Võrust, sest tema on kauem järjekorras olnudKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:18Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:13 Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?![]()
-
Külaline
Eestis ei otsusta lapsevanemad, kellele laps anda. Läheb riigile.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:28Ma ei ole täpselt kursis aga usun ka, et lapsendamise teel peaks saama. Kellelegi teisele ju ometigi last anda ei saaks sedasi, sest emal on ka siin sõnaõigus. Päris sedasi ma ei usu, et olla saab, et ema sünnitab ja ütleb, et soovib anda lapsendamiseks Marile, mille peale ametnik ütleb, et ei, sinu laps läheb Mallele Võrust, sest tema on kauem järjekorras olnudKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:18Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:13 Bioloogilise lapse saamine kui ei taha olla rase ja sünnitada? Teate kedagi kes on kasutanud välismaal surrogaati? Kuidas protsess välja nägi?![]()
-
Külaline
No kui lapse saavad mees ja naine surrogaadiga siis on ju lapse isa pildis ja kantakse sünnitunnistusele, ema annab vanemlikud õigused isale. Isa siis on täieõiguslik lapsevanem ja naine formaalsuse korrektsuse huvides adopteerib mehe lapse kes on ühtlasi tema enda lihane laps. Kui Eestis on inimesi kellel on surrogaadiga saadud lapsed siis kuidagi on ju see võimalik, ei lähe mingile suvalisele Otile ja Mallele kapa kohilasse ole normaalneKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 18:54Eestis ei otsusta lapsevanemad, kellele laps anda. Läheb riigile.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:28Ma ei ole täpselt kursis aga usun ka, et lapsendamise teel peaks saama. Kellelegi teisele ju ometigi last anda ei saaks sedasi, sest emal on ka siin sõnaõigus. Päris sedasi ma ei usu, et olla saab, et ema sünnitab ja ütleb, et soovib anda lapsendamiseks Marile, mille peale ametnik ütleb, et ei, sinu laps läheb Mallele Võrust, sest tema on kauem järjekorras olnudKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:18
Kuna meil on surrogaatlus keelatud, siis kuidas see laps Eestis registreeritakse? Vale abil? Või registreerib surrogaatema siiski ise ja siis annab lapsendada? Aga kui ametnikud ei kinnita lapsendamist? Vaid annavad lapse kellelegi teisele, kes on kauem lapsendamisjärjekorras olnud?![]()
-
Külaline
Nojah, aga vanemlikest õigustest ei saa nii lihtsalt loobuda teps mitte, sest vanemal on kohustus oma lapse eest hoolitseda.Anonymous kirjutas: ↑30 Okt 2024 18:56No kui lapse saavad mees ja naine surrogaadiga siis on ju lapse isa pildis ja kantakse sünnitunnistusele, ema annab vanemlikud õigused isale. Isa siis on täieõiguslik lapsevanem ja naine formaalsuse korrektsuse huvides adopteerib mehe lapse kes on ühtlasi tema enda lihane laps. Kui Eestis on inimesi kellel on surrogaadiga saadud lapsed siis kuidagi on ju see võimalik, ei lähe mingile suvalisele Otile ja Mallele kapa kohilasse ole normaalne
Surrogaat saab küll sünnitusmajas lapse ära anda ja kui siis isa on pildil, siis võib-olla tõesti saab isale niimoodi anda, aga...
Aga eks ta võimalik ole, sest nagu öeldud, elab ju neid surrogaadi lapsi Eestis küll.
-
Külaline
Loomulikult on ka isal õigused ja kui ema loobub lapsest ning isa on teada, siis on tal täielik õigus seda last kasvatada. Aga see on Eesti seadus. Surrogaatlus pole Eestis lubatud. Ja välismaal surrogaadi abil saadud lapse kohta kehtivad selle riigi seadused.Anonymous kirjutas: ↑30 Okt 2024 19:05Nojah, aga vanemlikest õigustest ei saa nii lihtsalt loobuda teps mitte, sest vanemal on kohustus oma lapse eest hoolitseda.
Surrogaat saab küll sünnitusmajas lapse ära anda ja kui siis isa on pildil, siis võib-olla tõesti saab isale niimoodi anda, aga...
Aga eks ta võimalik ole, sest nagu öeldud, elab ju neid surrogaadi lapsi Eestis küll.
-
Külaline
Päris kulukas ettevõtmine.
Aga paberid aetakse kõik korda nii nagu vaja. Kui usaldusväärne ja tõene see leht ja info on, seda ei oska öelda.
https://www.parimkliinik.com/blog/surro ... maal-hind/
Kui eesti lubab seda registreerimist, siis on see võimalik.
See ilmselt läheb välismaal sündinud lapsena kirja. Vanemateks paberitel aga läheb õige ema ja isa seal riigis, kus surrogaatlus on lubatud. Last kandnud naise nime ei kajastata kusagil.
Eestis on see keelatud sellepärast, et seaduste järgi on siin lapse ema automaatselt lapse sünnitanud naine!
Mul mõlemad lapsed Soomes sündinud ja dokumendi jaoks olen ma nad pidanud Eestis nö arvele võtma, sest me oleme Eesti kodakondsusega. Siinse sünnitunnistuse alusel luualse lapsele isikukood, märgitakse vanemad ja kantakse rahv registrisse. Mis siis, et me alaliselt teises riigis elame.
Aga paberid aetakse kõik korda nii nagu vaja. Kui usaldusväärne ja tõene see leht ja info on, seda ei oska öelda.
https://www.parimkliinik.com/blog/surro ... maal-hind/
Kui eesti lubab seda registreerimist, siis on see võimalik.
See ilmselt läheb välismaal sündinud lapsena kirja. Vanemateks paberitel aga läheb õige ema ja isa seal riigis, kus surrogaatlus on lubatud. Last kandnud naise nime ei kajastata kusagil.
Eestis on see keelatud sellepärast, et seaduste järgi on siin lapse ema automaatselt lapse sünnitanud naine!
Mul mõlemad lapsed Soomes sündinud ja dokumendi jaoks olen ma nad pidanud Eestis nö arvele võtma, sest me oleme Eesti kodakondsusega. Siinse sünnitunnistuse alusel luualse lapsele isikukood, märgitakse vanemad ja kantakse rahv registrisse. Mis siis, et me alaliselt teises riigis elame.
-
Külaline
Mingeid probleeme ei teki siin. Välismaal aetakse paberid korda (kantakse mitte surrogaat, vaid ema sünnitunnistusele) ja siis ajad paberid korda siin Eestis, nagu oleks välismaal sündinud laps. Paraku aga on surrogaatlus nii kallis protsess et vähesed saavad seda endale lubada. Varem sai Ukrainas (30-50 000 eurot äkki?). Kuidas nüüd sõda seda mõjutanud on, ei teagi. Indias saab ka. Ja Ameerikas 100 000 eurot.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline