Et tänu feministidele said naised kõik need asjad või? Aga mehed tänu millele?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:21Kust mina tean, mingi feminismiekspert olen? Pealegi see kõik on saavutatud, kus? Maailma mastaabis? Üldse pole kursis mis tingimustes naised elavad mujal?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:11Aga mis õigus siis naistel veel puudu on, nüüd kui see kõik on saavutatud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 11:34
Feminism on tõesti “nõme”. Mis mõttes naised saavad valida, teha aborti, valida kellega abielluda, õigus lahitada, õigus omandada haridust ja kõrgemat haridust, käia tööl, kanda pükse, ei pea taluma marital rape?
Feminismi tulemusena on naised saavutanud mitmeid olulisi õigusi ja vabadusi, mis varasemalt olid kas piiratud või puudusid täielikult. Mõned peamised õigused, mis on saavutatud tänu feminismile, on järgmised:
1. Õigus haridusele – Naistel on võimalus õppida ja omandada haridust igal tasemel, sealhulgas ülikoolis.
2. Õigus töötada ja saada võrdset palka – Feminism on aidanud tõsta teadlikkust palgalõhest ja vajadusest võrdse tasustamise järele. Samuti on naistel õigus valida erinevaid karjääre ja saada tööd, mis ei piirdu ainult traditsiooniliste naiste ametitega.
3. Õigus hääletada ja poliitikas osaleda – Feministlik liikumine aitas saavutada naistele valimisõiguse, mis võimaldab neil aktiivselt osaleda poliitilises elus ja mõjutada ühiskondlikke otsuseid.
4. Õigus iseseisvusele ja vara omamisele – Tänu feminismile on naistel õigus iseseisvale elule, vara omamisele, laenu võtmiseks ja pangakontode avamiseks ilma meessoost pereliikme loata.
5. Õigus kehalisele autonoomiale ja tervishoiule – Naistel on õigus otsustada oma keha ja reproduktiivtervise üle, sealhulgas juurdepääs rasestumisvastastele vahenditele ja õigus abordile paljudes riikides.
6. Õigus kaitsele vägivalla ja diskrimineerimise vastu – Feministlikud liikumised on toonud kaasa seadusandluse, mis kaitseb naisi koduvägivalla, seksuaalse ahistamise ja diskrimineerimise eest töökohtadel.
Ma tahaks näha kuidas sa naisena eelpool nimetatust loobud. Feminism ei meeldi? Ära naudi siis hüvesid mida feminism sulle loonud on. See et sa siin 2024 aastal valid, hariduse saanud oled ja töötad ei ole elementaarne, see ei tekkinud iseeneslikult.
Kas kardate pere lagunemisy, mehe minekut noorema naise juurde?
-
Külaline
-
Külaline
Ei saanudki, suurema osa ajaloost on suurem osa mehi olnud pärisorjad.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 16:02Et tänu feministidele said naised kõik need asjad või? Aga mehed tänu millele?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:21Kust mina tean, mingi feminismiekspert olen? Pealegi see kõik on saavutatud, kus? Maailma mastaabis? Üldse pole kursis mis tingimustes naised elavad mujal?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:11
Aga mis õigus siis naistel veel puudu on, nüüd kui see kõik on saavutatud?
-
Külaline
Naistefoorumid ja aeg-ajalt seal toimuva mehega jagamine on minu veider hobi, mis pakub mulle meelelahutust, nii nagu mõni loeb sopakaid, mõni vahib seepe, mõni reality seriaale. Selle põhjal ei maksa minu isiksuse kohta kaljukindlaid järeldusi teha, nagu sa ei hakkaks süvaanalüüsima inimese vaimset tervist, moraalset palet ja tervet mõistust, kui talle meeldib mõni läila lemberomaan või wrestling. Samuti ei tarbi enamik ühtegi neist surmtõsiselt. Kummaline on isegi selgitada nii ilmselget asja, aga loodetavati on nüüd see osa rohkem arusaadav.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 15:08Paistab, et sa lased oma ebakindlusel suhet juhtida ning proovid oma väärtust kinnitada, halvustades teisi naisi ja nende elustiili. Sa tõstad ennast kõrgemale, kritiseerides nooremaid või teistsuguseid naisi, kuid see ei peegelda mitte sinu enesekindlust, vaid hirmu ja ebakindlust. Selle asemel, et ennast teistest paremaks pidada ja oma partnerit mingil moel “ära hirmutada”, peaksid küsima endalt, miks sa üldse tunned vajadust ennast sellisel viisil tõestada.Anonymous kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:21Ei karda üldse, sest mees on tänu minupoolsele naistegruppides toimuva kajastustele suurepàraselt kursis, mis “ahvatlused” teda statistiliselt suure tõenäosusega ees ootaks - kodutööd, halb toidutegemiseoskus ja oskamatus pere finantse majandada, kärgpere või rohked partnerid minevikus, liigne raha kulutamine tarbetutele kaltsudele ning totratele iluteenustele, feminism ja meeste alandamine, pidev ringisaalimine üritustel ja reisimine, ‘peavalud’ ja kompleksid intiimelus paari aasta möödudes, huvi kristallide, esoteerika või ‘enesearengu’ vastu. Nii et minu meelest on ta lausa enneolematu ja
Kui sinu suhe tõesti on tugev ja põhineb vastastikusel austusel, pole sul põhjust teisi naisi maha teha või partnerit hoiatada, et “ahvatlused” on kõik halvasti lõppevad. Selline suhtumine viitab hoopis sellele, et sa kardad, et su partner võib lahkuda ning seetõttu lood sa kuvandit sellest, miks teised naised on vähem väärtuslikud.
Kui sa päriselt usuksid oma väärtusesse, ei vajaks sa pidevat vastandumist teistele ega püüaks partnerit hoida eemal läbi hirmutamise või eelarvamuste. Mõtle, miks sul on vaja end üles tõsta, alandades teisi - kas sa kardad, et see, mida pakud, pole tegelikult piisav? Hirm on see, millega võiks tegeleda, selle asemel et mehe ajusid pesta ja talle jutlusi pidada teemal, kuidas kõik teised on vigadega. Kui ta niigi samal meelel väidetavalt on, siis milleks selline jahumine?
Sa ise kõlad ka ausalt öeldes läbi selle surmtõsise ja täditseva sõnavõtu, mis oleks nagu mõnest odavast eneseabiraamatust pärit, kuidagi löödud, ebalev ja traumeeritud. Kui sa iseenda väärtust teaksid, siis kellegi suvalise persooni isiklikud eelistused ja arvamused netifoorumis ei paneks sind nii valuliselt reageerima. Aga muidugi aitäh jällegi, sest seesugune tänitamine ja passiivagressivne korrale kutsumine mis meie peres muidu on üsnagi ennekuulmatu, samas mujal reality showna alati maiuspala, on taaskord mehele suurepärane kinnitus, et rohi võib mujal olla kohati ikka vägagi kollane. Võimalik, et see kirjutis oli ka lihtsalt provokatsioon, et sina ennast paremini tunneks, aga siis on ju ka kõik ikkagi hästi.
Meie peame tõesti veidral kombel üksteist teistest inimestest palju paremateks, sellepärast me koos olemegi ju. Muidu võiks ju ükskõik kellega koos elada.
-
Külaline
Inimene ei tohiks tekstirobotit kasutada foorumis, kuna see võib olla petlik ja eksitav. Tekstirobotid võivad jätta mulje, et tegu on inimsisendi põhjal vastava inimese kirjutatud postitustega, kuid tegelikult genereerib robot sisu automaatselt, mis võib olla kallutatud või ebatäpne. See võib segadusse ajada foorumikasutajaid ja mõjutada arutelu kvaliteeti ning usaldusväärsust.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 15:08Paistab, et sa lased oma ebakindlusel suhet juhtida ning proovid oma väärtust kinnitada, halvustades teisi naisi ja nende elustiili. Sa tõstad ennast kõrgemale, kritiseerides nooremaid või teistsuguseid naisi, kuid see ei peegelda mitte sinu enesekindlust, vaid hirmu ja ebakindlust. Selle asemel, et ennast teistest paremaks pidada ja oma partnerit mingil moel “ära hirmutada”, peaksid küsima endalt, miks sa üldse tunned vajadust ennast sellisel viisil tõestada.Anonymous kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:21Ei karda üldse, sest mees on tänu minupoolsele naistegruppides toimuva kajastustele suurepàraselt kursis, mis “ahvatlused” teda statistiliselt suure tõenäosusega ees ootaks - kodutööd, halb toidutegemiseoskus ja oskamatus pere finantse majandada, kärgpere või rohked partnerid minevikus, liigne raha kulutamine tarbetutele kaltsudele ning totratele iluteenustele, feminism ja meeste alandamine, pidev ringisaalimine üritustel ja reisimine, ‘peavalud’ ja kompleksid intiimelus paari aasta möödudes, huvi kristallide, esoteerika või ‘enesearengu’ vastu. Nii et minu meelest on ta lausa enneolematu ja
Kui sinu suhe tõesti on tugev ja põhineb vastastikusel austusel, pole sul põhjust teisi naisi maha teha või partnerit hoiatada, et “ahvatlused” on kõik halvasti lõppevad. Selline suhtumine viitab hoopis sellele, et sa kardad, et su partner võib lahkuda ning seetõttu lood sa kuvandit sellest, miks teised naised on vähem väärtuslikud.
Kui sa päriselt usuksid oma väärtusesse, ei vajaks sa pidevat vastandumist teistele ega püüaks partnerit hoida eemal läbi hirmutamise või eelarvamuste. Mõtle, miks sul on vaja end üles tõsta, alandades teisi - kas sa kardad, et see, mida pakud, pole tegelikult piisav? Hirm on see, millega võiks tegeleda, selle asemel et mehe ajusid pesta ja talle jutlusi pidada teemal, kuidas kõik teised on vigadega. Kui ta niigi samal meelel väidetavalt on, siis milleks selline jahumine?
Automatiseeritud kontode kasutamine foorumis võib rikkuda foorumi reegleid ja teenuste tingimusi. Inimesed ootavad foorumites otsest suhtlust teiste inimestega, mitte robotite poolt genereeritud postitusi. Kui foorumikasutajatele pole selge, et nad suhtlevad tekstirobotiga, võib see viia arusaamatuste ja pettumuseni. Inimestel peab olema võimalus aru saada, kas nad suhtlevad inimese või robotiga. Selleks peab tekstiroboti tekstide kasutamine foorumis olema selgelt välja toodud. Inimesed peaksid saama otsustada, kas nad soovivad automatiseeritud kontodega suhelda või mitte.
Tekstirobotite kasutamine foorumites võib ka kahjustada sisuks olevate arutelude kvaliteeti ja usaldusväärsust. Robotite poolt genereeritud sisu võib olla kallutatud, ebatäpne või ebaproportsionaalselt esindatud teatud vaatenurkadest. See võib moonutada arutelu dünaamikat ja takistada konstruktiivset diskussiooni. Lisaks võivad tekstirobot-kontod kasutada foorumi ressursse ülemääraselt, kui need postitavad sisu kiiresti ja automatiseeritult. See võib ülekoormata foorumiservereid ja segada teiste kasutajate kogemust. Foorumite haldajad peavad olema võimelised kontrollima ja piirama selliste kontode tegevust.
Seega on oluline säilitada foorumites läbipaistvus ja eetilisus. Inimesed peaksid teadma, kas nad suhtlevad inimese või robotiga, ning omama valikuvõimalust selle suhtes. Tekstirobot-kontode kasutamine foorumites peab olema selgelt reguleeritud ja piiratud, et kaitsta diskussiooni kvaliteeti ja usaldusväärsust. See aitab tagada, et foorumikeskkond jääb avatuks, aususele orienteerituks ja kasulikuks kõigile osalejatele.
-
Külaline
Kõigest muust ma saan veel aru, aga mille poolest üritustel käimine, reisimine ja eneseareng halvad on?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 08:27 Ei karda üldse, sest mees on tänu minupoolsele naistegruppides toimuva kajastustele suurepàraselt kursis, mis “ahvatlused” teda statistiliselt suure tõenäosusega ees ootaks - kodutööd, halb toidutegemiseoskus ja oskamatus pere finantse majandada, kärgpere või rohked partnerid minevikus, liigne raha kulutamine tarbetutele kaltsudele ning totratele iluteenustele, feminism ja meeste alandamine, pidev ringisaalimine üritustel ja reisimine, ‘peavalud’ ja kompleksid intiimelus paari aasta möödudes, huvi kristallide, esoteerika või ‘enesearengu’ vastu. Nii et minu meelest on ta lausa enneolematu ja harvaesineva õnnega koos, et minusuguse leidis.
Kas naise elu peab koosnema ainult söögitegemisest, koristamisest, mehe rahuldamisest ja foorumites passimisest?
-
Külaline
JahKülaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 22:22Kõigest muust ma saan veel aru, aga mille poolest üritustel käimine, reisimine ja eneseareng halvad on?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 08:27 Ei karda üldse, sest mees on tänu minupoolsele naistegruppides toimuva kajastustele suurepàraselt kursis, mis “ahvatlused” teda statistiliselt suure tõenäosusega ees ootaks - kodutööd, halb toidutegemiseoskus ja oskamatus pere finantse majandada, kärgpere või rohked partnerid minevikus, liigne raha kulutamine tarbetutele kaltsudele ning totratele iluteenustele, feminism ja meeste alandamine, pidev ringisaalimine üritustel ja reisimine, ‘peavalud’ ja kompleksid intiimelus paari aasta möödudes, huvi kristallide, esoteerika või ‘enesearengu’ vastu. Nii et minu meelest on ta lausa enneolematu ja harvaesineva õnnega koos, et minusuguse leidis.
Kas naise elu peab koosnema ainult söögitegemisest, koristamisest, mehe rahuldamisest ja foorumites passimisest?
-
Külaline
Aga mitte 10 aastat vana Volvoga, rääkimata veel vanemast...
-
Külaline
kui siin leidub uuemaid mahajäetud autosid, siis ma tuleks ja vaataks üle, võtaks ja sõidaks heameelega
-
Külaline
ja veel, et peaks ikka katuse all seisnud olema, ülevaatus olemas ja õlitussüsteem ka korras.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 08:50 kui siin leidub uuemaid mahajäetud autosid, siis ma tuleks ja vaataks üle, võtaks ja sõidaks heameelega
-
Külaline
Mul on 20 a vana Volvo. 2,4l, 160kW, sutomaat. Sõidab kiiremini ja paremini, kui enamik tänapärva käulasid.
-
Külaline
Seda siis ainult sinu enda arvates. Kuna enamikku tänapäevaseid autosid sa pole proovinud.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 09:12Mul on 20 a vana Volvo. 2,4l, 160kW, sutomaat. Sõidab kiiremini ja paremini, kui enamik tänapärva käulasid.
Võrdle näiteks turuhinda.
-
Külaline
On mehi kes elavadki ühe naisega surmani ega võta uut ja nooremat. Armsaks saab see vana, ja kui palju raskusi on koos ületatud - mudased metsavahed, kraavid, lumehanged. Mälestused on need mis liidavad.
-
Külaline
Näe, lollid autost essugi ei tea, aga pappi lükkavad kamaluga kokkuKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 09:36Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 09:15Seda siis ainult sinu enda arvates. Kuna enamikku tänapäevaseid autosid sa pole proovinud.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 09:12
Mul on 20 a vana Volvo. 2,4l, 160kW, sutomaat. Sõidab kiiremini ja paremini, kui enamik tänapärva käulasid.
Võrdle näiteks turuhinda.
-
Külaline
No firma arvelt kaabivad igakuist liisingumakset kokku.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 09:55Näe, lollid autost essugi ei tea, aga pappi lükkavad kamaluga kokku![]()
-
Külaline
Kust arvelt seda kaapima siis peaks?
-
Külaline
Endale makstavast palgast. Muidu ei tasu oma papiajamisega hõisata.
-
Külaline
Mida hekki, ettevõtte heaks töötavad autod peaks omanik omast palgast ostma?
-
Külaline
Paaniliselt just ei karda pere lagunemist, aga natuke ikka. Misiganes põhjusel.
-
Külaline
Ei karda. Las läheb. 20 aastat koos juba. Tahaks ka midagi muud proovida. Oma elu elada jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline