Millise hobiga tegeleksite kui oleks piisavalt raha ja aega?
-
Külaline
On teil mõni hobi avastamata jäänud puhtalt ajapuuduse, rahapuuduse või mõlema koosmõjal?
Ehk siis ideaalmaailmas, milliste hobidega tegeleksite otsemaid?
On teil mõni hobi avastamata jäänud puhtalt ajapuuduse, rahapuuduse või mõlema koosmõjal?
Ehk siis ideaalmaailmas, milliste hobidega tegeleksite otsemaid?
-
Külaline
-
Külaline
Mul oleks raamatukogu ja suur kasvuhoone ja palju taimi.
-
Külaline
Hobustega seonduv.
Kui raha oleks, siis ilmselt oleks mul oma hobune.
Kui raha oleks, siis ilmselt oleks mul oma hobune.
-
Külaline
Käiksin igal õhtul teatris. Võtaksin Pöffi ja Baltoscandali ajaks puhkuse ja vaataksin, vaataksin, vaataksin. Reisiksin ka rohkem.
-
Külaline
Jah? Nii lihtne maitse? Ma ei läheks siin pöffile ka siis mitte, kui peale makstaks. Ja kord viisaastas ehk tuleb üks hea lavastus välja.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 19:57 Käiksin igal õhtul teatris. Võtaksin Pöffi ja Baltoscandali ajaks puhkuse ja vaataksin, vaataksin, vaataksin. Reisiksin ka rohkem.
-
Külaline
Oh, oleks mul nii odavad unistusedKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 19:57 Käiksin igal õhtul teatris. Võtaksin Pöffi ja Baltoscandali ajaks puhkuse ja vaataksin, vaataksin, vaataksin. Reisiksin ka rohkem.
-
Külaline
Ma ka. Kas just igal õhtul, aga korra-paar nädalas kindlasti. Siis sõidaks hea meelega mööda kunstinäitusi maailma eri paigus. Nii palju huvitavat oleks vaadata.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 19:57 Käiksin igal õhtul teatris. Võtaksin Pöffi ja Baltoscandali ajaks puhkuse ja vaataksin, vaataksin, vaataksin. Reisiksin ka rohkem.
-
Külaline
Kui oleksin aasta otsa niisama maailmas ringi reisinud, siis täpselt sama - võtaksin ette maailma suuremad kunstimuuseumid, palkaksin endale giidi neisse vähemalt kolmeks päevaks ja teeksin just sellise tiiru kogu maale uuesti peale.
Sama asja soovis üks mu lastest juba 15 aastat tagasi.
-
Külaline
3d printimisega. Meeldib luua uusi tooteid mida saab 3d printeritega toota.
-
Külaline
vast reisiksin veidi rohkem. köetavat kasvuhoonet ja -basseini tahaks. mul oleks tall kümne hobusega. mõnituhat hektarit metsa, kus looduskaitseala looksin, aednik võiks ka olla ja kokk. no koristaja ka. ja tallimees. kõik oma toidu kasvataksin mahedalt elamine oleks off grid.
-
Külaline
Kas sul mingeid unistusi on peale selle, mida sa ei teeks?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 21:19Jah? Nii lihtne maitse? Ma ei läheks siin pöffile ka siis mitte, kui peale makstaks. Ja kord viisaastas ehk tuleb üks hea lavastus välja.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 19:57 Käiksin igal õhtul teatris. Võtaksin Pöffi ja Baltoscandali ajaks puhkuse ja vaataksin, vaataksin, vaataksin. Reisiksin ka rohkem.
-
Külaline
Ikka on. Reis Kanaari saartele 14 päeva.
-
Külaline
Oleksin fashionista.
Disainiksin riideid, kingi, aksessuaare ja ehteid ning laseks kõik õmblejatel, meistritel ja juveliiridel valmis teha.
Disainiksin riideid, kingi, aksessuaare ja ehteid ning laseks kõik õmblejatel, meistritel ja juveliiridel valmis teha.
-
Külaline
Reisiksin mind huvitavatesse paikadesse ja veedaksin seal vähemalt nädala või ka kauem kui sihtkoht oleks teisel mandril.
Aiandusega, palkaksin aedniku kes teeb ära rutiinse rohimise, ostaks huvitavaid taimi (sellel tuleks ilmselt mingil ajal piir ette, mu krunt pole väga suur ja kui aednik hoiab umbrohuvaba, siis mida mina teeksin jalutaks aias vaid?
Suguvõsa uurimisega, see ei nõua raha küll aga tohutult vaba aega. Ehk võtaks mõne kursuse ka, et paremini välja lugeda rootsiaegseid dokumente ja üldse et mõista neid kaugeid aegu paremini (kõik need vakuraamatud ja inkvisitsiooniaktid jms).
Aiandusega, palkaksin aedniku kes teeb ära rutiinse rohimise, ostaks huvitavaid taimi (sellel tuleks ilmselt mingil ajal piir ette, mu krunt pole väga suur ja kui aednik hoiab umbrohuvaba, siis mida mina teeksin jalutaks aias vaid?
Suguvõsa uurimisega, see ei nõua raha küll aga tohutult vaba aega. Ehk võtaks mõne kursuse ka, et paremini välja lugeda rootsiaegseid dokumente ja üldse et mõista neid kaugeid aegu paremini (kõik need vakuraamatud ja inkvisitsiooniaktid jms).
-
Külaline
Ettevõtjatel ei ole hobisid või?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:19 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kogu minu raha läheb ettevõtlusse. Teil pole ettevõtlust, kaugelt juba näha. Kui eesti meestest tegeleb ettevõtlusega alla 30% meestest, naistest lausa alla 10%, siis ameeriklastest tegeleb ettevõtlusega lausa 50% inimestest.
-
Külaline
Me ei ela Ameerikas!Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:59Kogu minu raha läheb ettevõtlusse. Teil pole ettevõtlust, kaugelt juba näha. Kui eesti meestest tegeleb ettevõtlusega alla 30% meestest, naistest lausa alla 10%, siis ameeriklastest tegeleb ettevõtlusega lausa 50% inimestest.
Boohoo
-
Külaline
Kui sa nii ütled. Aamen selle peale.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:48Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 23:27Me ei ela Ameerikas!Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2024 22:59
Kogu minu raha läheb ettevõtlusse. Teil pole ettevõtlust, kaugelt juba näha. Kui eesti meestest tegeleb ettevõtlusega alla 30% meestest, naistest lausa alla 10%, siis ameeriklastest tegeleb ettevõtlusega lausa 50% inimestest.
Boohoo
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist