Milliseid probiotikume soovitate antibiotikumi kuuri ajaks?
-
Külaline
Milliseid probiotikume soovitate antibiotikumi kuuri ajaks?
Apteegi valik võtab silme eest kirjuks. Soovitage midagi, mille toimet olete isiklikult tajunud.
-
Külaline
Googelda teiste kogemusi. Ei arva, et on suurt vahet. Ostaksin veebipoest, hinnatase mõnel juhul mitmekordne olnud.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:05 Apteegi valik võtab silme eest kirjuks. Soovitage midagi, mille toimet olete isiklikult tajunud.
-
Külaline
No ei oska küll midagi "isiklikult tajuda". Vahel pole midagi võtnud lisaks, ikka kõik korras. Mõnel korral olen mõnd suvalist probiootikumi ostnud, ei mäletagi, mida apteeker soovitas. Mõnikord olen lihtsalt heade bakteritega jogurtit või keefiri joonud. Mingit vahet pole üldse märganud, kas võtan midagi lisaks või mitte.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:05 Apteegi valik võtab silme eest kirjuks. Soovitage midagi, mille toimet olete isiklikult tajunud.
Tõstsin teema ringiKülaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:05 Apteegi valik võtab silme eest kirjuks. Soovitage midagi, mille toimet olete isiklikult tajunud.
-
Külaline
Pole küll pidanud palju antibiootikume tarvitama, aga tegelikult ei ole enamasti mingit probiootikumi kasutanud, pole vajadust tundnud. Ja kui harvadel kordadel ka olen kasutanud, siis valisin üsna suvaliselt. Ei usu, et neid erinevatel probiootikumidel toime mõttes suurt vahet oleks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist