Küsimus naistele
-
Ali
Küsimus naistele
Tere
Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani ,naine väsinud või mis iganes põhjus miks ei peaks üksteist hellitama ,kaisutama või.... .
Nii arusaadav väsimused ja asjad kui asjad oleks kõik tema õlul aga ma aitan lapsi viia ,tuua ,tulen töölt teen ise süüa ,aitan koristada ,panen lapsi magama, et tal oleks kergem ja kuna oleme perekoolis ja mina papside koolitusi läbinud ,lugedes naiste 5 isiksuse raamatut ,et lugeda ja mõista teda paremini,tänaseks oleme jõudnud sinnani ,et mulle meeldib harida end ikka ja jälle paremuse poole ,et naisel oleks parem ,lihtsam.
Ta ei pea ütlema vaid mees peaks mõistma mida vaja aidata aga kas on naiselt palju palutud kui soovid päeva lõpuks lähedust või tunnet ,et oled armastatud,väidetavalt nii kaua koos olles pidi selline külm suhtumine olema normaalsus ja reaalsus,küsides kuna sa viimati midagi ise algatasid ,kalli,musi jne siis ,ei nii on okei... . 100% perele abiks ja toeks ,naisele lilled ,üllatused,nv mööda eestimaad avastamised,tahaks arvata ,et ei ole nagu tavaline või keskmine eesti mees,vaid pühendunud ja truu,ustav kaaslane,kuna kogemused puuduvad olen mees kes peab lugu pühendumisest ühele ja kindlale kui koguda skoori kehtib ka tööga üks töö 15 aastat teinud ,naine hetkel teine esimene suhe 10 aastat aga siis olime noored ja lollid,täna paluda ilusti naiselt lähedust ja natukenegi armastuse väljendust on palju palutud või selline hall ,pilvine ilm on okei?
Oleme kaaslasega 30 kopikatega, 3 last, koos olnud 5 aastat. Alguses nagu ikka kõik ilus tore, viimane aasta kuidagi eriti ,nädalas korra vb jõuame vahekorrani ,naine väsinud või mis iganes põhjus miks ei peaks üksteist hellitama ,kaisutama või.... .
Nii arusaadav väsimused ja asjad kui asjad oleks kõik tema õlul aga ma aitan lapsi viia ,tuua ,tulen töölt teen ise süüa ,aitan koristada ,panen lapsi magama, et tal oleks kergem ja kuna oleme perekoolis ja mina papside koolitusi läbinud ,lugedes naiste 5 isiksuse raamatut ,et lugeda ja mõista teda paremini,tänaseks oleme jõudnud sinnani ,et mulle meeldib harida end ikka ja jälle paremuse poole ,et naisel oleks parem ,lihtsam.
Ta ei pea ütlema vaid mees peaks mõistma mida vaja aidata aga kas on naiselt palju palutud kui soovid päeva lõpuks lähedust või tunnet ,et oled armastatud,väidetavalt nii kaua koos olles pidi selline külm suhtumine olema normaalsus ja reaalsus,küsides kuna sa viimati midagi ise algatasid ,kalli,musi jne siis ,ei nii on okei... . 100% perele abiks ja toeks ,naisele lilled ,üllatused,nv mööda eestimaad avastamised,tahaks arvata ,et ei ole nagu tavaline või keskmine eesti mees,vaid pühendunud ja truu,ustav kaaslane,kuna kogemused puuduvad olen mees kes peab lugu pühendumisest ühele ja kindlale kui koguda skoori kehtib ka tööga üks töö 15 aastat teinud ,naine hetkel teine esimene suhe 10 aastat aga siis olime noored ja lollid,täna paluda ilusti naiselt lähedust ja natukenegi armastuse väljendust on palju palutud või selline hall ,pilvine ilm on okei?
-
Külaline
Ma ei saa seda lugeda, silmadel hakkab valus. Õpi õigesti tühikuid kasutama ja küsi siis uuesti.
-
Ali
Suss...ja natuke küll, kui seda ei kuritarvitata siis ok. Mulle meeldib oma naist ja lapsi rõõmustada ,ma pole mees?,huvitav ,sa ei teagi mind ja sildistad, äkki ma olen just piisavalt tugev ja õige mees ,kes kodust väljas võitleb ,juhib,domineerib,tugevalt kahe jalaga maas ja sirge seljaga. Kodus inimene kes armastab peret ja teeb nende hüvanguks mitte ei ole ori. Kui kõik halvasti oleks siis poleks temaga koos küsimus läheduses,igal inimesel erinev nägemus , paluks tarka infot,arvamust,nippe.
-
Külaline
Suss...jah, natuke küll, aga kui seda ei kuritarvitata, siis on ok. Mulle meeldib naist ja lapsi rõõmustada, kas ma pole siis mees? Huvitav, sa ei teagi mind ja sildistad, äkki olen just piisavalt tugev ja õige mees, kes kodust väljas võitleb, juhib, domineerib, on tugevalt kahe jalaga maas ja sirge seljaga. Kodus inimene, kes armastab peret ja teeb kõik nende hüvanguks. mitte ei ole ori. Kui kõik halvasti oleks, siis poleks temaga koos küsimus läheduses, igal inimesel on erinev nägemus; paluks tarka infot, arvamust, nippe.Anonymous kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:46Suss...ja natuke küll, kui seda ei kuritarvitata siis ok. Mulle meeldib oma naist ja lapsi rõõmustada ,ma pole mees?,huvitav ,sa ei teagi mind ja sildistad, äkki ma olen just piisavalt tugev ja õige mees ,kes kodust väljas võitleb ,juhib,domineerib,tugevalt kahe jalaga maas ja sirge seljaga. Kodus inimene kes armastab peret ja teeb nende hüvanguks mitte ei ole ori. Kui kõik halvasti oleks siis poleks temaga koos küsimus läheduses,igal inimesel erinev nägemus , paluks tarka infot,arvamust,nippe.
-
Külaline
Sa oled tubli mees, paljutki õppinud. Aga mõneda asjad ei ole sulle veel selgeks saanud. Kõige olulisem, mis silma hakkas, oli su seletamine, kuidas sa aitad naisel seda või teist teha. Vaata, pere lõite te koos, pere on teie ühine vastutus. Nii et sina mitte ei aita oma naist vaid vastutad koos naisega teie pere eest ja te mõlemad teete kõike seda, mis pere toimiseks vajalik on. St sa ses osas peaksid sa oma suhtumist muutma, et naine tajuks, et sa päriselt vastuad, mitte ei tegele tema aitamisega selleks, et seksi saada.
Muus osas on raske nõu anda, ei tea ju teie pereelu nii täpselt. Kui vana noorim laps on? Kas naine on temaga veel kodune või käib tööl? Et kui laps väga väike, siis ei pruugi naisel ikka energiat jaguda kõige jaoks, ka siis mitte, kui osad tööd sinu õlul on. Ja teine variant on muidugi lihtsalt tüdimus, rutiin, lihtsalt sa ei tundu enam erutav. Variant on sul mõelda sellele, mis on naisele oluline, mis on see, millega sa ta kunagi ära võlusid? Leiad ehk sealt midagi, millega teda taas võluda? Oled sa proovinud naisega rääkida? Kuulata, mis ta ise teie olukorrast arvab? Jätke lapsed kellegi hoida ning minge veetke üks õhtu kahekesi ja rääkige sellest. Et mis naise arvates valesti on, miks ta ei taha? Võid pakkuda ka pereteraapiat, kui te ise räägitud ei saa..
Muus osas on raske nõu anda, ei tea ju teie pereelu nii täpselt. Kui vana noorim laps on? Kas naine on temaga veel kodune või käib tööl? Et kui laps väga väike, siis ei pruugi naisel ikka energiat jaguda kõige jaoks, ka siis mitte, kui osad tööd sinu õlul on. Ja teine variant on muidugi lihtsalt tüdimus, rutiin, lihtsalt sa ei tundu enam erutav. Variant on sul mõelda sellele, mis on naisele oluline, mis on see, millega sa ta kunagi ära võlusid? Leiad ehk sealt midagi, millega teda taas võluda? Oled sa proovinud naisega rääkida? Kuulata, mis ta ise teie olukorrast arvab? Jätke lapsed kellegi hoida ning minge veetke üks õhtu kahekesi ja rääkige sellest. Et mis naise arvates valesti on, miks ta ei taha? Võid pakkuda ka pereteraapiat, kui te ise räägitud ei saa..
-
Teadjanaine
Koolitused on mööda külgi maha jooksnud. Aitan, aitan, aitan sellega, aitan tollega. Ja nii uhke ka veel, mina pole tavaline mees, mina aitan laste ja koristamisega. Ja õhtul tahan selle eest preemiat! Misasja sa aitad, koduabiline oled või? Halloo, need on sinu lapsed, sa mitte ei aita, vaid sinu kohus lapsevanemana ongi nende eest naisega võrdselt hoolitseda. Samuti on see sinu kodu, loomulikult teed ka sina koduseid toimetusi, ise, sellepärast, et see on sinu kodu ja pere, mitte ei AITA naist.
Eriline geniaalsus on muidugi saada 5 aasta jooksul 3 last ja siis imestada, et miks küll naine väsinud on. Las ma pakun, kõige noorem on titt ka veel. Nädalavahetusel ka puhata ei saa, selle asemel on vaja minna "Eestimaad avastama", muidugi -muidugi, 3 väikelapsega ringi paarutamine on nii tore ja meelelahutuslik naisele.
Eelmine suhe oli 10 aastat, aga kogemused puuduvad? Ahah.
Eriline geniaalsus on muidugi saada 5 aasta jooksul 3 last ja siis imestada, et miks küll naine väsinud on. Las ma pakun, kõige noorem on titt ka veel. Nädalavahetusel ka puhata ei saa, selle asemel on vaja minna "Eestimaad avastama", muidugi -muidugi, 3 väikelapsega ringi paarutamine on nii tore ja meelelahutuslik naisele.
Eelmine suhe oli 10 aastat, aga kogemused puuduvad? Ahah.
-
Külaline
5 aasta jooksul 3 last? Ma ei jaksa vanainimestevärki juba peale tavalist töönädalat teha kiirel ajal, krt kolm väikest last ka veel takkatippu. Imestan kuidas see naine eluski on. Jõhker koormus
Palun lõpeta teiste kirjavigade ja õigekirja parandamine, ürita teemades püsida!Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 15:30 Ma ei saa seda lugeda, silmadel hakkab valus. Õpi õigesti tühikuid kasutama ja küsi siis uuesti.
-
Külaline
Korrektne õigekiri on siiski vajalik selleks, et teised kirjutatut mõistaksid.
Tühikute koha selgeksõppimine on väga lihtne - samas kui palju parema ettekujutuse see kirjutajast loob! Praegu jääb mulje harimatust tühmast. Seega on ka vastused samal tasemel.
-
Külaline
Räägin oma mõnevõrra teistsugusest kogemusest, ehk avab mingi uue tahu. Meil ei olnud 15 abieluaasta jooksul ealeski seksiga probleeme. Ei tule meelde ühtegi korda, kus emb-kumb oleks keeldunud. Samuti algatasime seda mõlemad. Kuigi ei saa väita, et ma naisena polnud väsinud või et mul polnud kodustest tegemistest kopp ees vmt. Lihtsalt seks oli hea ja partner füüsiliselt ihaldusväärne. Samuti ei suutnud ma vastu oanna, kui mind kasvõi juba magades vaikselt silitama ka erutana hajati.
Lahutus tuli hoopis muude teemade tõttu ja mina seda ei algatanud.
Lahutus tuli hoopis muude teemade tõttu ja mina seda ei algatanud.
-
Külaline
Ma ei saa aru, mis aitamisest teemaalgatus räägib. See on ometi elementaarne, et kõik kodune on pooleks-nii toimetused, kui lastekasvatus.
-
Külaline
Ega TA jaoks head varianti pole. Kas kasin seks elu lõpuni selle naisega. Uus naine ja kärgpere probleem. Ja asi võib korduda. Elu sama naisega ja võtad vahel kõrvalt. Sellised valikud
-
Külaline
Sa teed 5 aastaga 3 last ja julged veel seksi teemal rahulolematu olla, really?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:12 Ega TA jaoks head varianti pole. Kas kasin seks elu lõpuni selle naisega. Uus naine ja kärgpere probleem. Ja asi võib korduda. Elu sama naisega ja võtad vahel kõrvalt. Sellised valikud
-
Külaline
Jah julgenKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:17Sa teed 5 aastaga 3 last ja julged veel seksi teemal rahulolematu olla, really?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:12 Ega TA jaoks head varianti pole. Kas kasin seks elu lõpuni selle naisega. Uus naine ja kärgpere probleem. Ja asi võib korduda. Elu sama naisega ja võtad vahel kõrvalt. Sellised valikud
-
Külaline
Väga lihtne, kui selline arrogant. Võta paariks päevaks hoidja ning sõitke Eestist minema, võta hotell, organiseeri resto, kontsert vms.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:18Jah julgenKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:17Sa teed 5 aastaga 3 last ja julged veel seksi teemal rahulolematu olla, really?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:12 Ega TA jaoks head varianti pole. Kas kasin seks elu lõpuni selle naisega. Uus naine ja kärgpere probleem. Ja asi võib korduda. Elu sama naisega ja võtad vahel kõrvalt. Sellised valikud
-
Külaline
Lihtsalt võrdluseks, mul naine ei tahtnud 4 aastat peale sünnitust seksida ühtki korda. Ja nii mitu korda.
-
Külaline
Aga vahetage naisega paariks nädalaks rollid ära. Ja naine saab ka sind vahel natuke aidata.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:18Jah julgenKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:17Sa teed 5 aastaga 3 last ja julged veel seksi teemal rahulolematu olla, really?Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2024 18:12 Ega TA jaoks head varianti pole. Kas kasin seks elu lõpuni selle naisega. Uus naine ja kärgpere probleem. Ja asi võib korduda. Elu sama naisega ja võtad vahel kõrvalt. Sellised valikud
Emadel on nii suur vaimne koormus, sest emad üldjuhul on 24/7 110 ametit(põetaja, öine kollide peletaja jne) veel lisaks oma päevatööle.
Ja iga "emme" hõikamise ja kisa peale reageeri ise.
Lapsed on küll jaa toredad ja armsad aga iga teab, et nad võivad su lihtsalt energiast tühjaks imeda. Sest sa peab koguaeg olema valves ja olemas. Naised on nii loodud(kellel on emainstinkt).
Ja kui isa kodus vaid "aitab" ja reaalselt olemas ei ole, kurnavadki lapsed ema ära ja valivad igas asjas ennem ema poole pöördumise. Olgu selleks siis muhk peas, paha uni või lihtsalt paha tuju.
-
Külaline
Päris jube ikka lugeda seda kõike. Meesterahvas absoluutselt aru ei saa, mis on tema roll perekonnas. Andke medal selle eest, et ta ka natukene aitab kolme alla viiese lapse eest hoolitsemisel. Ja siis viriseb, et tema on ju selline ideaalmees, isegi aitab, mitte nagu mõned. Miks ei saa iga õhtu seksida selle eest, et tema on ju nii tubli.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 4 külalist