Kui oleksite saanud valida, mees või naine?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kui oleksite saanud valida, mees või naine?

Postitus Postitas Külaline »

Kui oleksite saanud valida, kas oleksite sündinud mehe või naisena?
Millisest rahvusest, riigist või valiksite olla Eesti mees, naine
Külaline

oleksin eesti naine, nagu tegelikus elus. mulle meeldib :P
Külaline

Oleksin ikkagi eesti naine, sest reisimas käies ja ka igasuguseid dokfilme maailma vaestest ja õnnetutest inimestest vaadates olen täheldanud, et mõnel on veelgi hullemini läinud. Õnnelik, et mul niigi on nagu on.
Külaline

Ma ei tea, kas on nii, et enne kui me siia ilma sünnime, siis kas saame sugu valida.
Kuna ma mees, siis ma ei tea mis tunne on naine olla. Kui oleks võimalik, siis elaks mingi aeg naisena, et siis uuesti mehena teaks naistest rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 18:10 Ma ei tea, kas on nii, et enne kui me siia ilma sünnime, siis kas saame sugu valida.
Kuna ma mees, siis ma ei tea mis tunne on naine olla. Kui oleks võimalik, siis elaks mingi aeg naisena, et siis uuesti mehena teaks naistest rohkem.
See üks naine, kes eksperimendi mõttes esines 1 aasta mehena, kirjutas sellest ikka väga nutuse raamatu, naised ei kujuta üldse ette ka kui raske on meeste elu.
Pärast tegi veel suitsiidi ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 18:16
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 18:10 Ma ei tea, kas on nii, et enne kui me siia ilma sünnime, siis kas saame sugu valida.
See üks naine, kes eksperimendi mõttes esines 1 aasta mehena, kirjutas sellest ikka väga nutuse raamatu, naised ei kujuta üldse ette ka kui raske on meeste elu.
Kes?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 13:34 Kui oleksite saanud valida, kas oleksite sündinud mehe või naisena?
Naine, UK
eesti naine

Postitus Postitas eesti naine »

Mina oleksin islamiriigi mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 19:08
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 18:16
Kes?
Self-made man
Norah Vincent
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 13:34 Kui oleksite saanud valida, kas oleksite sündinud mehe või naisena?
Kunagi arvasin et naine olla on lahedam, suhted jooksevad ise pihku. Aga tegelikult mees olla ongi sellest parem, et mina valin kellele löön külge. Kui ei taha lüüa, siis ükski naine mind ka ei tüüta, üldiselt. Mehena pole mul ka palju tabusid mis kõik naistel on, neil on ju terve arsenal asju mida õige naine ju ei tee. Sellist jubedat rahulolematust mul mehena ka ei ole. Kindlasti järgmises elus tahan ma olla jälle mehelaadne toode.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma mees küll olla ei tahaks, niiet seega olen rahul ilmselt 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:44 Kindlasti järgmises elus tahan ma olla jälle mehelaadne toode.
Kui juba, siis ole palun mees. Mehelaadseid tooteid on meil kahjuks juba praegu liigagi palju.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:21
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:44 Kindlasti järgmises elus tahan ma olla jälle mehelaadne toode.
Kui juba, siis ole palun mees. Mehelaadseid tooteid on meil kahjuks juba praegu liigagi palju.
Kuidas see meestesse puutub mida sina meestest arvad? Maailm on naisi täis, valik on metsik. Pealegi nagu kirjutasin, mees tutvub, loob suhteid. Naised ju neid ei tee, sa jäädki oma meest ootama või üldse jah, mis mehe asi on mida sina ootad ja tahad ja ma mõtlen seda täiesti päriselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:27
Kuidas see meestesse puutub mida sina meestest arvad? Maailm on naisi täis, valik on metsik. Pealegi nagu kirjutasin, mees tutvub, loob suhteid. Naised ju neid ei tee, sa jäädki oma meest ootama või üldse jah, mis mehe asi on mida sina ootad ja tahad ja ma mõtlen seda täiesti päriselt.
Sry ma alafaemane ja valin ise mehe kellega suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:50

Siis poleks sa siin.
Külaline

Siis poleks sa siin.
[/quote]
Oot, mis me käime sinu meelest siin endale mehi otsimas või?
Külaline

Ma usun,et mõlemast soost inimestel on eluraskused. See ei ole nii, et valid teise soo ja oled eluraskusest vaba.

Meie kultuuris pole naisena suurt midagi viga. Muidugi on naiste kohta eelarvamused, aga samas on ka meeste kohta igasugu (teistpidi) eelavamused.
Samas, mõnes kultuuris naisena sündida, ma mõtlen, et lapsepõlvekodust lahtirebimine õrnas eas ja abielu mingi tüübiga, keda sa pole valinud jne. - ei tundu hea.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:57

Siis poleks sa siin.
Oot, mis me käime sinu meelest siin endale mehi otsimas või?
[/quote]

Kes me?
Külaline

Mehena pole mul ka palju tabusid mis kõik naistel on, neil on ju terve arsenal asju mida õige naine ju ei tee.
Huvitav, ma naisena ei muretse küll igapäevaselt mingite tabude pärast. Milliseid siin täpsemalt on silmas peetud?
Külaline

Pealegi nagu kirjutasin, mees tutvub, loob suhteid. Naised ju neid ei tee, sa jäädki oma meest ootama või üldse jah, mis mehe asi on mida sina ootad ja tahad ja ma mõtlen seda täiesti päriselt.
Misasja? :D Olen naine. Kui mees meeldib, siis tutvun, ütlen talle, et ta mulle meeldib. Edasi on ta minu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Keithy, Tuuletu ja 3 külalist