Mida kinkida mehele jõuludeks?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Tänks a mu mees ei vihka mind. Mida ta seal spaas üksi tegema peaks? Karvaseid õllevatsaga mehi vaatama?
-
Külaline
Kenasid siresäärseid rinnakaid tibisid ikka
-
Külaline
Ei tea viimane kord kui mees üksi käis olid vaid vanamehed. Enam ei taha üksi minna…
-
Külaline
Ja miks ta ei või vaadata?
-
Külaline
Mina mehena mingit nänni ei tahagi, ostan ise mis vaja.
Aga armastava naise soojad sõnad ja tähelepanu läheks küll loosi.
Aga armastava naise soojad sõnad ja tähelepanu läheks küll loosi.
-
Külaline
Pole vaja odavates kohtades käia. Elamusspaas 21+ on stringidega neiud.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 14:27Ei tea viimane kord kui mees üksi käis olid vaid vanamehed. Enam ei taha üksi minna…
-
Külaline
Mina ei tahaks mitte midagi. Tee heategu ja ära kingi mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:33 Ei huvitu lõhnadest, hooldustoodetest, tööriistadest, riietest
Ah, et kuidas nii saab?
Õlu joob? Siis üks õlle, aga tavaline, mitte mingi käsitöö rikutud õlu miski maitsega.
-
Külaline
No siis on ju kõik õige, lihtsalt rikkad vanamehed noppisid järjest saabuvad tibinad ära, kannatus pold oodata, uus partii tuli järgmise marsa bussiga.
-
Külaline
Ja 5 ühesugust paari. Juhuks, kui mõni kaduma läheb.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 15:08Sokid.
-
Külaline
Hmm, kõik kohad peale selle on odavamad. Mujal on kõvasti odavam, kui sealne 48 eur/inimene.
Absoluutselt! Hea jahe õlu, õhtusöök küünlavalgel. Ükskord sai ostetud apelsini-šokolaadimaitseline käsitööõlu, pool läks kraanikaussi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 14:55Mina ei tahaks mitte midagi. Tee heategu ja ära kingi mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:33 Ei huvitu lõhnadest, hooldustoodetest, tööriistadest, riietest
Ah, et kuidas nii saab?
Õlu joob? Siis üks õlle, aga tavaline, mitte mingi käsitöö rikutud õlu miski maitsega.
-
Külaline
-
Külaline
Üks??? Meil on igal nädalavahetusel mehega õlu ja spa või õlu ilma spaata.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 14:55Mina ei tahaks mitte midagi. Tee heategu ja ära kingi mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:33 Ei huvitu lõhnadest, hooldustoodetest, tööriistadest, riietest
Ah, et kuidas nii saab?
-
Külaline
No kui sa teda naisena veel erutad, siis osta sekspoest mingi rollimängu kostüüm ja tee talle etendus ja ongi kink mis jääb meelde. Sokke, raamatuid, voodilinasid kinkida on lameKülaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 13:33 Ei huvitu lõhnadest, hooldustoodetest, tööriistadest, riietest
Kingi siis raamat või kontserdipilet vms
- suvel on päris palju staare Eestisse tulemas, ei pea ju täitsa fänn olema, elamus on kindlasti
)
-
Külaline
Igaks juhuks küsige üle kas ikka tahab raamatut ja millist.
Minu jaoks on raamatu koht raamatukogus. Aa, laenuta raamat, pane kingikotti, pärast viid tagasi. Nagunii jääb kuskile seisma.
Kontserdipilet poleks ka mulle.
Kui mees ise midagi ei soovi, siis ärge kinkige midagi. Mina ise ei tahaks mitte midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist