Gmaili abi

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Gmaili abi

Postitus Postitas Külaline »

Ei teagi, millisesse rubriiki postitada. Ma ei ole oma gmaili ega arvuti seadetes midagi muutnud, aga alates eelmisest nädalast näevad mu arvutist saadetud meilid välja justkui "hakitud", st read on poolikud. Nagu oleks mingi mobiilivaade, kirjast moodustub selline kitsas veerg. Samas telefonist saadetud meilid on normaalsed. Vaatasin postkasti sätted läbi ja ei osanud leida midagi, kus võiks see probleem peituda. Kas keegi oskab aidata?
Külaline

Browseri zoomi oled äkki kogemata paigast ajanud. Teised lehed on samasugused nagu varem või seal ka tekst ei mahu ära enam?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 19:14 Browseri zoomi oled äkki kogemata paigast ajanud. Teised lehed on samasugused nagu varem või seal ka tekst ei mahu ära enam?
Kõik muud lehed on justkui täiesti tavalised. Ja ka Gmail ise näeb tavapärane välja, k. a teiste inimeste mulle saadetud kirjad. Ainult minu enda kirjutatud kirjad on sellised kummaliselt jupitatud.
Külaline

Seda uue kirja kirjutamise kasti mõtled? Proovi, kas saad seda rohkem lehe keskele lohistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 19:45 Seda uue kirja kirjutamise kasti mõtled? Proovi, kas saad seda rohkem lehe keskele lohistada.
Selle kastiga on ka kõik nii, nagu alati. Lihtsalt siis, kui meili olen ära saatnud, on kirja tekst kitsasse veergu kokku surutud, pool lehte on tühi. Tavaliselt näeb kiri välja enamvähem selline nagu siinsedki kommentaarid - tekst on pikkades ridades terve kasti ulatuses. Aga minu meilid näevad välja umbes nagu luuletused, lühikesed read vasakul lehe servas. Ma ilmselt selgitan väga segaselt, vabandust...
Külaline

Mu g-mail läks ka paar nädalat tagasi lolliks. Ei suutnud mu tavalist vaadet kuvada ega näidanud enam ka saadetud meilide manuseid. Muid jamasid oli veelgi. Kustutasin kogu Google Chrome arvutist, installisin uuesti ja kõik sai korda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline