Mees teeb naisele ja perele süüa
-
Külaline
Mees teeb naisele ja perele süüa
Mida arvate sellest kui mees valmistab pea ainuisikuliselt naisele ja võimalikele lastele toitu? Kõik söögikorrad
-
Külaline
Oma leivatükile suudan ma pasteeti ise määrida ja muna keeta. Aga muidu on meil täiesti erinevad söögid, kui söögiajad.
-
Külaline
Minu isa tegi kõik soolased toidud. Alates marinaadidest ja salatitest, lõpetades ahjupraadide ja verivorstidega. Tema küülik valges veinis oli suurim hitt (puuahjus küpsetatuna).
Ema tegi vahel võileibu ja küpsetas pirukaid, kasutades ära kõik ülejäägid.
Vaevalt keegi üksi kõik toidukorrad teeb, lapsed ju kasvavad ja teevad midagi ise ka.
Meil suguvõsas on mehed üldse head kokad, aga ega nad kogu aeg kodus ole, et mitu korda päevas kõigile süüa teha.
Ema tegi vahel võileibu ja küpsetas pirukaid, kasutades ära kõik ülejäägid.
Vaevalt keegi üksi kõik toidukorrad teeb, lapsed ju kasvavad ja teevad midagi ise ka.
Meil suguvõsas on mehed üldse head kokad, aga ega nad kogu aeg kodus ole, et mitu korda päevas kõigile süüa teha.
-
Külaline
Minu peres tegi ka isa süüa, ema ei osanud ega tahtnud ka. Tema tegi muid asju.
-
Külaline
Mul vanaisa tegi kõik söögid. Ja väga hästi. Vanaema aegajalt midagi tegi aga ega tal see hästi välja tulnud.
Vanaisa armastas ka igasugu hoidiseid teha. Ja muideks vanaisa oli ka lastelastega(onu pere elas vanaema ja vanaisaga koos, 3 last) kodune ennem vanaema. Sest tal oli tervist kahjustav töö ja sai varem pensionile. Vanaema veel käis veel tööl siis.
Minu arust see on iga pere oma asi. Ja nõus olen sellega, et söögi võuks teha see, kes seda paremini oskab ja tahab sellega tegeleda. Kui on sunniviisiline eeldamine, et emb-kumb seda tegema peab, siis ei ole see enam nauditav. Iga sunniviisiline kohustus muutub lõpuks ebameeldivaks.
Ja kui tõesti mõlemad ei oska ja ei taha, no siis tuleb toituda valmistoidust.
Vanaisa armastas ka igasugu hoidiseid teha. Ja muideks vanaisa oli ka lastelastega(onu pere elas vanaema ja vanaisaga koos, 3 last) kodune ennem vanaema. Sest tal oli tervist kahjustav töö ja sai varem pensionile. Vanaema veel käis veel tööl siis.
Minu arust see on iga pere oma asi. Ja nõus olen sellega, et söögi võuks teha see, kes seda paremini oskab ja tahab sellega tegeleda. Kui on sunniviisiline eeldamine, et emb-kumb seda tegema peab, siis ei ole see enam nauditav. Iga sunniviisiline kohustus muutub lõpuks ebameeldivaks.
Ja kui tõesti mõlemad ei oska ja ei taha, no siis tuleb toituda valmistoidust.
-
Külaline
Minu mees teeb, kuigi ise olen kodune. Mina teen niisama nipet-näpet lastele, aga põhilise toidukorra - õhtusöögi teeb perele mees peale tööpäeva. Talle meeldib, ise on gurmaan ja kõik mis toitu puutub, paneb tal silmad särama. Mina aitan ka natuke hakkida vms, aga tema teeb ikka enamuse ise. Kusjuures need pole mingid lihtsad toidud, mida ta valmistab.
-
Külaline
Mida ma sellest siis nüüd arvama peaksin? Iga pere enda otsus, kuidas ja kes süüa teeb. Meie peres teen süüa mina. Erandjuhul (kui olen haige või töölähetusel nt) teeb abikaasa, vahel ka lapsed ise. Kuidas teiste peres asjad korraldatud on, mind ei huvita.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 18:15 Mida arvate sellest kui mees valmistab pea ainuisikuliselt naisele ja võimalikele lastele toitu? Kõik söögikorrad
-
Küsiline
Palun infot, kuidas saaks oma mehe selliseks muuta. Vastik vaev on see söögi tegemine mu jaoks.
-
Külaline
Kas purgisupid ja muud poolfabrikaadid lähevad ka arvesse? Peaks ju? Sest ega naisedki alati kõike ise tee. Kodudes tehakse ikka palju ka sellist sööki.
-
Külaline
Ütle mehele, sa oled väsinud ja sul ei ole jõudu kõike üksinda teha. Ootad temalt suuremat panustamist majapidamisesse, see peaks olema ühine vastutus……Kui tema ei tee oma osa, on aeg tõsiselt rääkida sellest, kuidas ülesanded saaksid võrdselt jaotatud….Küsiline kirjutas: ↑28 Okt 2024 00:31 Palun infot, kuidas saaks oma mehe selliseks muuta. Vastik vaev on see söögi tegemine mu jaoks.
-
Külaline
See on teoorias nii lihtne. Kui aga mehe latt on korra suhtes ja söögi suhtes madal, siis arvab ta et on ju korras küll ja ostab poest valmistoitu.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 07:30Ütle mehele, sa oled väsinud ja sul ei ole jõudu kõike üksinda teha. Ootad temalt suuremat panustamist majapidamisesse, see peaks olema ühine vastutus……Kui tema ei tee oma osa, on aeg tõsiselt rääkida sellest, kuidas ülesanded saaksid võrdselt jaotatud….Küsiline kirjutas: ↑28 Okt 2024 00:31 Palun infot, kuidas saaks oma mehe selliseks muuta. Vastik vaev on see söögi tegemine mu jaoks.
-
Külaline
Ja kui oled korra öelnud ja aru ei saa siis lahuta. Kus su eneseväärikus on naine? Ära ole kalts. Las otsib endale uue orja. Häid mehi maailm täis kes sind hindavad. Aeg ka sul ennast väärtustama hakata.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 07:30Ütle mehele, sa oled väsinud ja sul ei ole jõudu kõike üksinda teha. Ootad temalt suuremat panustamist majapidamisesse, see peaks olema ühine vastutus……Kui tema ei tee oma osa, on aeg tõsiselt rääkida sellest, kuidas ülesanded saaksid võrdselt jaotatud….Küsiline kirjutas: ↑28 Okt 2024 00:31 Palun infot, kuidas saaks oma mehe selliseks muuta. Vastik vaev on see söögi tegemine mu jaoks.
-
Külaline
Arvan seda, et ju talle meeldib ja oskab!
TA- Endal imelik ei ole nii soostereotyype pungil elada!?
TA- Endal imelik ei ole nii soostereotyype pungil elada!?
-
Külaline
Mina arvan, et iga pere ise otsustab, kuidas nad oma tööd ja tegemised jagavad. Oluline on see, et mõlemad pereelusse pansutaksid. Vabalt võib olla nii et mees või naine teeb näiteks süüa ja siis vastavalt tema partner koristab. Või mis iganes selle perele sobiv tööde jaotus on.