Kui ruttu tuleb pahaloomulise kasvaja vastus?
-
Külaline
Kui ruttu tuleb pahaloomulise kasvaja vastus?
Kui minna näiteks KT-uuringusse või PET-uuringusse või MRT-sse ja kui seal tuleb välja, et inimesel on midagi pahaloomulist, siis kas vastus tuleb kiiremini kui tavaliselt? Ehk siis kas tehnik, kes seda uuringut läbi viib annab mingi teavituse, et seda või teist uuringut tuleks kiirkorras nö menetleda?
Juba enne viidatud uuringuid, kui istute toolil ja ootate, koristaja võib juba näkku vaadates öelda, et jah, ATH.
-
Külaline
Tead, mul on kohe tekkinud huvi su vastu. Räägi natuke endast. Kui vana sa oled? Kas sa tööl käid? Kas sul naist on kunagi olnud? Lapsi on? Miks sa siin foorumis käid?
-
Külaline
Samad küsimused sulle.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 17:38Tead, mul on kohe tekkinud huvi su vastu. Räägi natuke endast. Kui vana sa oled? Kas sa tööl käid? Kas sul naist on kunagi olnud? Lapsi on? Miks sa siin foorumis käid?
-
Külaline
Tutvuge omavahel tutvumise rubriigis või isiklikes sõnumites, (potentsiaalse) vähidiagnoosi teema pole selleks sobilik koht.
Teemaalgatajale, tehnik uuringu tulemust ei tõlgenda, vastused lähevad elektrooniliselt otse arstile. Kui kiireloomuline asi, võtab arst ise kohe ühendust.
Teemaalgatajale, tehnik uuringu tulemust ei tõlgenda, vastused lähevad elektrooniliselt otse arstile. Kui kiireloomuline asi, võtab arst ise kohe ühendust.
-
Külaline
PERHis oli hiljuti nii, et MRT tulemuse vaatas üle keegi diagnostikaosakonnast ja saatis oma põhjaliku tõlgenduse raviarstile. Ise seda Terviseportaalist enne ei näe, kui arsti vastuvõtule lähed. Oleneb sellest, millal uuringujärgne vastuvõtt on, kui ikka mitme nädala pärast, siis ilmselt kutsutakse pahaloomulise leiu puhul kiiremini tagasi.
-
Külaline
Tean, et tehnik ei kirjuta vastust, kuid tehnik ju näeb, kui näteks PET-skännis midagi helendama lööb. Vastuse kirjutab radioloog ja see vastus ilmub patsiendiportaalis ja läheb ka arstile. Mu küsimus oligi, kas tehnikult läheb kuhugi mingi märguanne, et selle inimese uuringu tuleks rutem ette võtta. Mina ootan vastust ITK-s. Seal on vastus näha kohe patsiendiportaalis, kui radioloog on selle valmis kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 19:09 Tutvuge omavahel tutvumise rubriigis või isiklikes sõnumites, (potentsiaalse) vähidiagnoosi teema pole selleks sobilik koht.
-
Külaline
Ei, tehnikult ei lähe mingit märguannet.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 19:52Tean, et tehnik ei kirjuta vastust, kuid tehnik ju näeb, kui näteks PET-skännis midagi helendama lööb. Vastuse kirjutab radioloog ja see vastus ilmub patsiendiportaalis ja läheb ka arstile. Mu küsimus oligi, kas tehnikult läheb kuhugi mingi märguanne, et selle inimese uuringu tuleks rutem ette võtta. Mina ootan vastust ITK-s. Seal on vastus näha kohe patsiendiportaalis, kui radioloog on selle valmis kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 19:09 Tutvuge omavahel tutvumise rubriigis või isiklikes sõnumites, (potentsiaalse) vähidiagnoosi teema pole selleks sobilik koht.
-
Külaline
Tõesti sul on tekkinud selline huvi? Minul on küll olnud algusest peale pilt selge. Naine on olnud, aga läks minema. Vanus 60+, tervis kehv. Kunagi on olnud parematel kohtadel, aga enam mitte. Lapsed ei hooli, sest iseloom kehv. Enda arust kõva naljahammas ja vaimukas vana, aga teised seda "huumorit" ei hinda.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 17:38Tead, mul on kohe tekkinud huvi su vastu. Räägi natuke endast. Kui vana sa oled? Kas sa tööl käid? Kas sul naist on kunagi olnud? Lapsi on? Miks sa siin foorumis käid?
-
Külaline
Ei kirjuta tehnik midagi, aga radioloog vaatab asjad üle mõne päevaga. Selle ajaga ei juhtu ühegi haigusega mitte midagi. Ja kui midagi on, võtab arst ühendust. Endal oli operatsioon, öeldi, et on kasvaja kahtlus ja proov võetakse operatsiooni ajal. Pidin kuu aega vastust ootama, et kas on patoloogiline kude või mitte. Ja öeldi mulle ka, et ega see kuu sind ei tapa, kui ongi midagi halvasti.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 19:52Tean, et tehnik ei kirjuta vastust, kuid tehnik ju näeb, kui näteks PET-skännis midagi helendama lööb. Vastuse kirjutab radioloog ja see vastus ilmub patsiendiportaalis ja läheb ka arstile. Mu küsimus oligi, kas tehnikult läheb kuhugi mingi märguanne, et selle inimese uuringu tuleks rutem ette võtta. Mina ootan vastust ITK-s. Seal on vastus näha kohe patsiendiportaalis, kui radioloog on selle valmis kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 19:09 Tutvuge omavahel tutvumise rubriigis või isiklikes sõnumites, (potentsiaalse) vähidiagnoosi teema pole selleks sobilik koht.
Milleks on vaja üldsegi arste? Tehnikuid?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 17:38Tead, mul on kohe tekkinud huvi su vastu. Räägi natuke endast. Kui vana sa oled? Kas sa tööl käid? Kas sul naist on kunagi olnud? Lapsi on? Miks sa siin foorumis käid?
Äkki koristajast piisab, kui ta loivab oma koristuskäruga tehniku kuvarist mööda ja näeb helendavat laiku? Veab end harjakappi, logib haigla sisesüsteemi, vaatab sealt teie mobla numbri ja helistab, et lõpp lähedal, ma nägin tunneli lõpus valgust!
Kuidas saab nii lihtsameelne olla, arvamaks, et asjad nii käivad. Ilmselt pole te medistsiinisüsteemiga kokku puutunud, küsige abi siis vähemalt perearstilt.
-
Külaline
Teemaalgataja olen. Üllataval kombel tuli mu PETskänni vastus täna, pühapäeva hommikul. Ju siis keegi haiglas nädalavahetusel valves olnud radioloog kirjutas vastuse.
-
Külaline
Loodetavasti oli hea vastus.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 09:12 Teemaalgataja olen. Üllataval kombel tuli mu PETskänni vastus täna, pühapäeva hommikul. Ju siis keegi haiglas nädalavahetusel valves olnud radioloog kirjutas vastuse.
-
Külaline
Seal jah midagi pahaloomulist välja ei tulnud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 17:38Tead, mul on kohe tekkinud huvi su vastu. Räägi natuke endast. Kui vana sa oled? Kas sa tööl käid? Kas sul naist on kunagi olnud? Lapsi on? Miks sa siin foorumis käid?
Oota, oota. Räägi kellest sa räägid või millele sa vihjad? Sul tõesti abi vaja, aga teistsugust kui otsid. Lõpeta endale see sisendamine, et ega ma hull pole. Oled küll ja kuidas veel. Täpsema diagnoosi paneb sulle mõni Paldiski mnt spetsialist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist