Diisli eemaldamine riidelt
-
Külaline
-
rrrr
on olemas eraldi tööriiete pesemise vahend. rohelises pudelis. otsi ehituspoodide kodukeemia letist.
flora kunagi tootis (praegu vist mõni tema nn järeltulija). võtab küll välja.
flora kunagi tootis (praegu vist mõni tema nn järeltulija). võtab küll välja.
-
Külaline
Diisel on õli. Õliplekid saab välja sooda, äädika ja nõudepesuvahendiga, teed paraja pasta ja hõõrud harjaga plekid sisse. Lased seista ja pesed. Kui ikka täiesti läbiimbunud on terve rõivas siis vaataks mingi tööstusliku õieemaldaja poole. Mehel on mingi jalgrattakettide puhastuseks ostetud Krautast mingi kollne vedelik, liitrine kanister, peale kirjutatud Citrus Degreaser, firma nimi ei ole enam nähtav. Sellega sai sellisest tugevamast riidest cargo püksid küll täiesti puhtaks (hõõrusin harjaga puhtaks, loputasin korralikult ja kui õli väljas, pesin masinas üle) aga mingi õrnema riide peal ei julgeks proovida. Riidele see muidu mõeldud ei ole.
-
Külaline
Aitäh soovituste eest, siis on ikka veel lootust, katsetan nende vahenditega 
Ma peseks esialgu käsitsi Fairyga ja siis pesumasinasse.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 15:34 Diisel on õli. Õliplekid saab välja sooda, äädika ja nõudepesuvahendiga, teed paraja pasta ja hõõrud harjaga plekid sisse. Lased seista ja pesed. Kui ikka täiesti läbiimbunud on terve rõivas siis vaataks mingi tööstusliku õieemaldaja poole. Mehel on mingi jalgrattakettide puhastuseks ostetud Krautast mingi kollne vedelik, liitrine kanister, peale kirjutatud Citrus Degreaser, firma nimi ei ole enam nähtav. Sellega sai sellisest tugevamast riidest cargo püksid küll täiesti puhtaks (hõõrusin harjaga puhtaks, loputasin korralikult ja kui õli väljas, pesin masinas üle) aga mingi õrnema riide peal ei julgeks proovida. Riidele see muidu mõeldud ei ole.
Või siis paneksin topeltportsu pesupulbrit ja tõstaksin pesutemperatuuri mi 60 kraadi peale.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ilma diislit enne välja pesemiata masinasse pannes jäävad diislijäägid masinasse ja haisevad mitmed masinatäied pesu veel takkajärgi, isegi kui masinat päris tuksi ei keera. Fairy on ka tugevatoimeline rasvaeemaldi, tasub kindlasti proovida.Tõutäkk kirjutas: ↑17 Juun 2024 19:04Ma peseks esialgu käsitsi Fairyga ja siis pesumasinasse.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 15:34 Diisel on õli. Õliplekid saab välja sooda, äädika ja nõudepesuvahendiga, teed paraja pasta ja hõõrud harjaga plekid sisse. Lased seista ja pesed. Kui ikka täiesti läbiimbunud on terve rõivas siis vaataks mingi tööstusliku õieemaldaja poole. Mehel on mingi jalgrattakettide puhastuseks ostetud Krautast mingi kollne vedelik, liitrine kanister, peale kirjutatud Citrus Degreaser, firma nimi ei ole enam nähtav. Sellega sai sellisest tugevamast riidest cargo püksid küll täiesti puhtaks (hõõrusin harjaga puhtaks, loputasin korralikult ja kui õli väljas, pesin masinas üle) aga mingi õrnema riide peal ei julgeks proovida. Riidele see muidu mõeldud ei ole.
Või siis paneksin topeltportsu pesupulbrit ja tõstaksin pesutemperatuuri mi 60 kraadi peale.
Ma tegelikult põeks hoopis teise asja pärast, kui järgmised haisevad riided, nimelt pole pesumasina kummitihendid õlikindlad ja võivad rikneda, paisuda, muutuda vedelamaks.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 19:30Ilma diislit enne välja pesemiata masinasse pannes jäävad diislijäägid masinasse ja haisevad mitmed masinatäied pesu veel takkajärgi, isegi kui masinat päris tuksi ei keera. Fairy on ka tugevatoimeline rasvaeemaldi, tasub kindlasti proovida.Tõutäkk kirjutas: ↑17 Juun 2024 19:04Ma peseks esialgu käsitsi Fairyga ja siis pesumasinasse.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 15:34 Diisel on õli. Õliplekid saab välja sooda, äädika ja nõudepesuvahendiga, teed paraja pasta ja hõõrud harjaga plekid sisse. Lased seista ja pesed. Kui ikka täiesti läbiimbunud on terve rõivas siis vaataks mingi tööstusliku õieemaldaja poole. Mehel on mingi jalgrattakettide puhastuseks ostetud Krautast mingi kollne vedelik, liitrine kanister, peale kirjutatud Citrus Degreaser, firma nimi ei ole enam nähtav. Sellega sai sellisest tugevamast riidest cargo püksid küll täiesti puhtaks (hõõrusin harjaga puhtaks, loputasin korralikult ja kui õli väljas, pesin masinas üle) aga mingi õrnema riide peal ei julgeks proovida. Riidele see muidu mõeldud ei ole.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist