Kui ülemus annab töötajale uue kiireloomulise ülesande, mis tuleb kohe ära teha (ja selliseid asju ikka juhtub), siis on ka ülemuse asi öelda, milline eelnev ülesanne on vähem kriitiline ja võib oodata. Ehk siis töötaja ei pea olema see, kes priotiseerib oma ülesandeid, see info peab talle tulema ülemuselt.Anonymous kirjutas: ↑26 Okt 2024 12:36Sa vist ei ole õppinud ei ajajuhtimist ega strateegilist juhtimist. Loodetavasti ei tööta sa juhtival ametikohal. Töötajal on vastavalt ametijuhendile tööülesanded, mille täitmiseks töötaja teeb endale plaani. Talle antud ülesanded peavad ära täitma tema töötunnid. Kui nüüd antakse talle lisaülesanne, siis ta lülitab selle oma tegemist vajavate tööde plaani vastavalt selle ajakriitilisusele. Kui tal ei ole võimalik seda nii kiiresti teha, kui ülemus tahaks, siis peab ülemus aru saama, et töötajal on juba nii palju sama kõrge olulisusega ülesandeid, mida ta peab ära tegema, nii et ta ei jõua seda uut ülesannet nõutud ajaks teha. Sellisel juhul ülemus kas teeb ise, leiab teise töötaja või kui leiab, et kõnealusel töötajal on liiga palju ülesandeid, siis annab mõne teise talle määratud ülesande kellelegi teisele, kui on oluline, et just see viimane ülesanne saaks tema poolt tehtud (nt valdab ainult tema mingit konkreetset keelt vmt).
Ülemus ei ole jumal ja eelkõige on tema ülesandeks juhtida oma alluvate tööd, st teha kõik endast olenev, et alluvad saaksid võimalikult heades tingimustes võimalikult hästi oma tööd teha ja oma võimekust tööandja heaks rakendada.
Kas töötate efektiivsemalt Balil või kontoris?
-
Külaline
-
Külaline
Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:03Kui ülemus annab töötajale uue kiireloomulise ülesande, mis tuleb kohe ära teha (ja selliseid asju ikka juhtub), siis on ka ülemuse asi öelda, milline eelnev ülesanne on vähem kriitiline ja võib oodata. Ehk siis töötaja ei pea olema see, kes priotiseerib oma ülesandeid, see info peab talle tulema ülemuselt.Anonymous kirjutas: ↑26 Okt 2024 12:36Sa vist ei ole õppinud ei ajajuhtimist ega strateegilist juhtimist. Loodetavasti ei tööta sa juhtival ametikohal. Töötajal on vastavalt ametijuhendile tööülesanded, mille täitmiseks töötaja teeb endale plaani. Talle antud ülesanded peavad ära täitma tema töötunnid. Kui nüüd antakse talle lisaülesanne, siis ta lülitab selle oma tegemist vajavate tööde plaani vastavalt selle ajakriitilisusele. Kui tal ei ole võimalik seda nii kiiresti teha, kui ülemus tahaks, siis peab ülemus aru saama, et töötajal on juba nii palju sama kõrge olulisusega ülesandeid, mida ta peab ära tegema, nii et ta ei jõua seda uut ülesannet nõutud ajaks teha. Sellisel juhul ülemus kas teeb ise, leiab teise töötaja või kui leiab, et kõnealusel töötajal on liiga palju ülesandeid, siis annab mõne teise talle määratud ülesande kellelegi teisele, kui on oluline, et just see viimane ülesanne saaks tema poolt tehtud (nt valdab ainult tema mingit konkreetset keelt vmt).
Ülemus ei ole jumal ja eelkõige on tema ülesandeks juhtida oma alluvate tööd, st teha kõik endast olenev, et alluvad saaksid võimalikult heades tingimustes võimalikult hästi oma tööd teha ja oma võimekust tööandja heaks rakendada.
Lähed valda ehitsunõuniku või mõne ametniku juurde ja see raip töötab kodus. Nooo krt võtaks. Sellepärast need planeeringud ja load venivadki. Ja kergem on uus tpptmishoone Lätti, Leetu teha. Mida ka tehakse.
Huvitav miks üldse naised on need kodustöötamise fännid?
-
Külaline
Sinu kirjutatu on ehe tõestus, kuidas inimesed pole enam võimelised ühiskonnas hakkama saama: kõik asjad juba häirivad kaasinimeste puhul. Viimane aeg kontorisse tagasi tulla, võib olla saab veel midagi päästa.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 13:41 Irw, balil. Kontoris on segajad (teised inimesed)
Keegi aevastab köhib, laseb peeru, röhitseb, sokid haisevad, rasvase peaga, valjult mäludes, jutustades. No mis produktiivsus….
-
Külaline
Kui sina oled juht ja sa näed, et kodukontor ei sobi su alluvatele, siis on see sinu kui juhi asi kodukontori reeglid paika panna või oma alluvad kontorisse kamandama. Aga see ei tähenda, et mõnes teises ettevõttes või kas või sinu enda ettevõtte mõnes teises tiimis ei võiks kodukontor sobiv olla. Imelik on lugeda, et üks juht ei suuda oma meeskonda tööle saada ja käib selle asemel foorumis kodust töötamist kirumas. Enda tegemata töö on sul see.Anonymous kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:17Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.
-
Külaline
Mis töökohad need on, kus tööviljakust pole võimalik mitte mingi valemiga mõõta ega pole võimalik märgata, et tööd ei tehta? See siis pigem tööandja viga, kui see teda ei häiri, et mõned alles lõunast tööd teevad ja mõni ei tee üldse midagi.
Minu töö puhul on väga hästi mõõdetav, millal alustan ja palju teen.
Kodukontoris olen tõhusam. Kontoris jookseb rahvas kell 8 kohvikruusidega ringi ja muljetatakse eelmise päeva sündmuseid ja uudiseid. Kodukontoris alustan töötamist enne kaheksat, sest kui kohv on joodud ja toimetused tehtud, siis mis seal enam passida. Hilisema tööpäeva alguse saab individuaalselt kokku leppida nii kontoris kui ka kodukontoris ühte moodi. Enamasti lõpetan aga hiljem kui peaks, sest ma ei pea kuhugi bussile jooksma ja seega toimetan rahulikult asjad lõpuni.
Kontoris ei istu ju ka sul mingit kubjast selja taga ja kes tahab hiljem tulla või kuhugi ära käia või kuskil niisama jututada, siis seda ta ka teha saab.
Minu töö puhul on väga hästi mõõdetav, millal alustan ja palju teen.
Kodukontoris olen tõhusam. Kontoris jookseb rahvas kell 8 kohvikruusidega ringi ja muljetatakse eelmise päeva sündmuseid ja uudiseid. Kodukontoris alustan töötamist enne kaheksat, sest kui kohv on joodud ja toimetused tehtud, siis mis seal enam passida. Hilisema tööpäeva alguse saab individuaalselt kokku leppida nii kontoris kui ka kodukontoris ühte moodi. Enamasti lõpetan aga hiljem kui peaks, sest ma ei pea kuhugi bussile jooksma ja seega toimetan rahulikult asjad lõpuni.
Kontoris ei istu ju ka sul mingit kubjast selja taga ja kes tahab hiljem tulla või kuhugi ära käia või kuskil niisama jututada, siis seda ta ka teha saab.
-
Külaline
Kontoris olemine ei tähenda samuti, et saab kohe telefonile vastata. Töötaja võib parajasti köögis, vetsus jne olla. Tal võib mingi muu täpselt sama oluline ülesanne olla, mis vajab ruttu lõpetamist. Kui minu juures on parajasti keegi kolleeg ja me arutame tööasju, siis ma ei vasta telefonile samal ajal. Oota kuule mul nüüd üks teine asi tuli, mine sina oma teemaga ära.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 11:56Kui ülemus ütleb, et see ülesanne olgu kell 9 tehtud, siis töötaja ei otsusta, kuidas tema seda prioritiseerib. Ja kui kell 9 telefoni vastu ei võta, kuigi tema tööpäev peaks siis algama, on samuti probleem. Kui inimene ei saa kodus töötatud, siis peab ta kontorisse ennast kohale vedama, ei tea, kuidas see sulle arusaamatuks jääb.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 11:38Kui töötajale saadetakse kell 9 ülesanne ja ta hakkab kohe seda tegema, siis see tähendab, et ilma selliste ühekordsete ülesanneteta tal muud tööd ei olegi ja ma sügavalt kahtlen sellise ametikoha vajalikkuses. Normaalne on see, et kui tuleb ülesanne, siis see prioriseeritakse ja tehakse ära siis, kui tööde järjekord selleni jõuab.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 09:18
Kui töötajale saadetakse kell 9 ülesanne ja ta ei tee seda kohe, vaid alles mitme tunni pärast, siis ta ju ei tee korralikult oma tööd ja ülemus tegeleb selle probleemiga.
-
Külaline
Arvad, et kontoris olles ei häiri? Häirivad, aga midagi pole teha ja peab taluma. Nõukaajal paljud asjad häirisid, aga mis seal teha oli, tuli kuidagi elada. Never ever aga ei tahaks ma sinna aega tagasi. Kui ikka on võimalik elada ilma häirivate asjadeta ja kannatamiseta, siis miks see halb peaks olema?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 15:36Sinu kirjutatu on ehe tõestus, kuidas inimesed pole enam võimelised ühiskonnas hakkama saama: kõik asjad juba häirivad kaasinimeste puhul. Viimane aeg kontorisse tagasi tulla, võib olla saab veel midagi päästa.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 13:41 Irw, balil. Kontoris on segajad (teised inimesed)
Keegi aevastab köhib, laseb peeru, röhitseb, sokid haisevad, rasvase peaga, valjult mäludes, jutustades. No mis produktiivsus….
-
Külaline
Ausalt öelda ma ei mõista, miks on lubatud piiramatu kodukontor sellise iseloomuga töökohal, kus peab sageli kiirelt reageerima ja minuti pealt kättesaadava olema? Ja miks midagi ette pole võetud, kui selline töötaja on ikka ja jälle kodukontoris mitte kättesaadav? Oleks ju loogiline, et juht koheselt probleemi tekkimisel vestluse kokku lepib ja asjad paika paneb. Imestan mõnda kommentaari siin, kuidas kellegi kolleeg kogu aeg mitte kätte saadav ja alustab kell kümme, aga mitte midagi pole selles asutuses selles osas ette võetud. Asi hakkab mädanema peast. Kas need juhid, kes selliseid asju jälgima peaks ja korrale kutsuma, pikutavad ise ka kusagil voodis? Kuidas on võimalik, et selline olukord pikalt kestab?
Minu töökohas selline asi pikalt kesta ei saaks.
-
Külaline
Sa eeldad, et need allkirja andjad ei ole kunagi koosolekutel ja neil ei ole kiireid töökohustusi, kus nad ei saa sulle kohe vastata? Tibile, kes aru ei saa, pead sa need nooled juurde joonistama ka kontoris. Või arvad, et kontoris saad kuidagi käte ja silmade pööritamise abil talle asjad selgeks teha?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:17Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:03Kui ülemus annab töötajale uue kiireloomulise ülesande, mis tuleb kohe ära teha (ja selliseid asju ikka juhtub), siis on ka ülemuse asi öelda, milline eelnev ülesanne on vähem kriitiline ja võib oodata. Ehk siis töötaja ei pea olema see, kes priotiseerib oma ülesandeid, see info peab talle tulema ülemuselt.Anonymous kirjutas: ↑26 Okt 2024 12:36Sa vist ei ole õppinud ei ajajuhtimist ega strateegilist juhtimist. Loodetavasti ei tööta sa juhtival ametikohal. Töötajal on vastavalt ametijuhendile tööülesanded, mille täitmiseks töötaja teeb endale plaani. Talle antud ülesanded peavad ära täitma tema töötunnid. Kui nüüd antakse talle lisaülesanne, siis ta lülitab selle oma tegemist vajavate tööde plaani vastavalt selle ajakriitilisusele. Kui tal ei ole võimalik seda nii kiiresti teha, kui ülemus tahaks, siis peab ülemus aru saama, et töötajal on juba nii palju sama kõrge olulisusega ülesandeid, mida ta peab ära tegema, nii et ta ei jõua seda uut ülesannet nõutud ajaks teha. Sellisel juhul ülemus kas teeb ise, leiab teise töötaja või kui leiab, et kõnealusel töötajal on liiga palju ülesandeid, siis annab mõne teise talle määratud ülesande kellelegi teisele, kui on oluline, et just see viimane ülesanne saaks tema poolt tehtud (nt valdab ainult tema mingit konkreetset keelt vmt).
Lähed valda ehitsunõuniku või mõne ametniku juurde ja see raip töötab kodus. Nooo krt võtaks. Sellepärast need planeeringud ja load venivadki. Ja kergem on uus tpptmishoone Lätti, Leetu teha. Mida ka tehakse.
Miks sa lähed ametniku juurde nii, et pole aega kokku leppinud? Mis juba kiire asi see küll on, et välk ja pauk vaja sinna nõuniku juurde joosta? Miks arvad, et ta kontoris saab sind alati vastu võtta ja tal seal ei ole kunagi kohtumisi ja koosolekuid teistega? Austa teiste inimeste päevaplaani. Sinul on vaja nips-nips olgu kõik kohe saadaval.
-
Külaline
Raske. Väga raske. Inimesed harjusid ära. Tegelikult tuleb paarist ässitajast kodukontori töötajast lihtsalt vabaneda. Teistele hoiatuseks. Tahaks nagu normaalne olla aga seda võimalust lihtsalt ei anta.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 17:41Kui sina oled juht ja sa näed, et kodukontor ei sobi su alluvatele, siis on see sinu kui juhi asi kodukontori reeglid paika panna või oma alluvad kontorisse kamandama. Aga see ei tähenda, et mõnes teises ettevõttes või kas või sinu enda ettevõtte mõnes teises tiimis ei võiks kodukontor sobiv olla. Imelik on lugeda, et üks juht ei suuda oma meeskonda tööle saada ja käib selle asemel foorumis kodust töötamist kirumas. Enda tegemata töö on sul see.Anonymous kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:17Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.
-
Külaline
Ei ole lihtne. Meil on inimesed hakanud elama mingis paralleelmaailmas kus aravatakse, et neil on ainult õigused. Covidi ajal harjuti ära mugava eluga. Lisaks on meil tekkinud selline enesekehtamise mentaliteet kus arvatakse, et kõik peavad neile vastu tulema ja tööl peab olema sama mugav kui kodus.Ei taha sugudel vahet teha aga see on naiste teema. Intrigeerima on kõvad. Koomilise loo räägin teile nüüd.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 18:23 Ausalt öelda ma ei mõista, miks on lubatud piiramatu kodukontor sellise iseloomuga töökohal, kus peab sageli kiirelt reageerima ja minuti pealt kättesaadava olema? Ja miks midagi ette pole võetud, kui selline töötaja on ikka ja jälle kodukontoris mitte kättesaadav? Oleks ju loogiline, et juht koheselt probleemi tekkimisel vestluse kokku lepib ja asjad paika paneb. Imestan mõnda kommentaari siin, kuidas kellegi kolleeg kogu aeg mitte kätte saadav ja alustab kell kümme, aga mitte midagi pole selles asutuses selles osas ette võetud. Asi hakkab mädanema peast. Kas need juhid, kes selliseid asju jälgima peaks ja korrale kutsuma, pikutavad ise ka kusagil voodis? Kuidas on võimalik, et selline olukord pikalt kestab?
Kodus istvad prouad panid seljad kokku ja läksid enda arust sellele kõige, kõige kõrgemale ehk siis juhatuse esimehele kaebama, et neile tehakse liiga. Ja kaebus oli resoluutne. Kas lähen mina ja minu kolleeg või läehvad nemad. Asja paradoks on aga selles, et ettevõttest kuulub minule ja mu kolleegile 85%.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 18:36Sa eeldad, et need allkirja andjad ei ole kunagi koosolekutel ja neil ei ole kiireid töökohustusi, kus nad ei saa sulle kohe vastata? Tibile, kes aru ei saa, pead sa need nooled juurde joonistama ka kontoris. Või arvad, et kontoris saad kuidagi käte ja silmade pööritamise abil talle asjad selgeks teha?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:17Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:03
Kui ülemus annab töötajale uue kiireloomulise ülesande, mis tuleb kohe ära teha (ja selliseid asju ikka juhtub), siis on ka ülemuse asi öelda, milline eelnev ülesanne on vähem kriitiline ja võib oodata. Ehk siis töötaja ei pea olema see, kes priotiseerib oma ülesandeid, see info peab talle tulema ülemuselt.
Miks sa lähed ametniku juurde nii, et pole aega kokku leppinud? Mis juba kiire asi see küll on, et välk ja pauk vaja sinna nõuniku juurde joosta? Miks arvad, et ta kontoris saab sind alati vastu võtta ja tal seal ei ole kunagi kohtumisi ja koosolekuid teistega? Austa teiste inimeste päevaplaani. Sinul on vaja nips-nips olgu kõik kohe saadaval.
Miks, miks, miks. Vaata ei ole sinu asi miks. Ametnik on rahva jaoks mitte ametnike jaoks. Kokkuleppimine käib siis nii, et 1 x kuus olen kontoris ja moonakad seisvad ukse taga müts peos ja ootavad kuna saks tuleb. Kas nii? Sa ära targuta niipalju. Saan aru, et sa kõikjal võitled kõige vastu. Tibi eks aru ei saa sellele tehakse 3 minutiga töö juures puust ja punaseks ette ja taha ning saab aru. Ega tibi loll pole. Aga kui sa pead hakkama tegema ülearuseid liigutusi ja viuslaiseerima talle selmet, et kohapeal kolme minutiga asi korda ajada. Siis see ajab närvi.
-
Külaline
Elu on paraku näidanud, et rumalatele juhtidele jäävad ka rumalad töötajad. Arukamad lähevad tööle arukate juhtide juurde. Nii et jõudu jalgade trampimise ja nõudmistega. Organisatsioonikultuur, missugune.
-
Külaline
Kõigil inimestel on omad tööplaanid, päevakavad, kohtumised, koosolekud ja ei saa eeldada, et nad on sekundiga sinu käsutuses, kui sinul on vaja. Aja broneerimine kohtumisteks on elementaarne viisakus. Õpi oma asju planeerimine. Viimase minuti sahmija ei ole tõhus töötaja.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 20:30Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 18:36Sa eeldad, et need allkirja andjad ei ole kunagi koosolekutel ja neil ei ole kiireid töökohustusi, kus nad ei saa sulle kohe vastata? Tibile, kes aru ei saa, pead sa need nooled juurde joonistama ka kontoris. Või arvad, et kontoris saad kuidagi käte ja silmade pööritamise abil talle asjad selgeks teha?Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 14:17
Mina juhina alati ütlen, et ole hea sellega on kiire. Aga need neetud kodustöötamise fännid. Neid ei saa kunagi kätte kui vaja on. Mõnikord on kontoris ja erinevate osakondade vahel vaja kiiresti asjad otsustada. Üle vaadata ja otsustada. Ja siis selgub, et krdi tibin kes peab mingeid andmeid sisestama on kodus ja ei saa millestki aru. Keegi peab pildistama ja nooled juurde tegema jne. Või on vaja mingit allkirja aga näe ei vasta hetkel.
Miks, miks, miks. Vaata ei ole sinu asi miks. Ametnik on rahva jaoks mitte ametnike jaoks. Kokkuleppimine käib siis nii, et 1 x kuus olen kontoris ja moonakad seisvad ukse taga müts peos ja ootavad kuna saks tuleb. Kas nii? Sa ära targuta niipalju. Saan aru, et sa kõikjal võitled kõige vastu. Tibi eks aru ei saa sellele tehakse 3 minutiga töö juures puust ja punaseks ette ja taha ning saab aru. Ega tibi loll pole. Aga kui sa pead hakkama tegema ülearuseid liigutusi ja viuslaiseerima talle selmet, et kohapeal kolme minutiga asi korda ajada. Siis see ajab närvi.
Mina kõikjal võitlen kõige vastu? Täita huvitav oleks teada, mille vastu ma võitlen? Sa pole siiani tähele pannud, et foorumis käib inimesi rohkem kui mitu? Mina isiklikult olen vaid aeg-ajalt kodukontoris ja mul pole mingit probleemi teha tööd nii siin kui ka seal. Meil ei tööta inimesed isegi kontorisse minnes samas kohas, vaid väga erinevates asukohtade ja seega on leitud parimad moodused ja vahendid, kuidas teha koostöö nii, et üksteist füüsiliselt ei nähta. Tahtmine peab olema, siis on kõik võimalik.
-
Külaline
No aga vabane siis. Peaks ju lihtne olema kui nad tööd ei tee ja oma ülesannetega hakkama ei saa. Ja mis neil lepingus töötamise kohaks kirjas on?
-
Külaline
Kahjuks tööpiirkond Eesti. Vabanemist see küll ei takista kui väga vaja on. Õnneks tööle ennistamise kohustust enam pole. 2-3 kuu palk kompensatsiooniks ja odav viis tegelikult sellistest vabanemiseks. Kui on mõistlikud võib arutada ka koondamist.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 21:19No aga vabane siis. Peaks ju lihtne olema kui nad tööd ei tee ja oma ülesannetega hakkama ei saa. Ja mis neil lepingus töötamise kohaks kirjas on?
-
Külaline
Ma pakun puusalt, et ülemus tahab inimesi kontorisse sellepärast, et tal pole kedagi enam juhtida ja jääb ise ülearuseks. Ülemus tahab ajada tarka juttu alluvate ees. On mul õigus?
-
Külaline
Kui ma oleks sellises kohas tööl, kus oleks võimalik kodukontor, siis mulle väga meeldiks see.
Ülemusena ei kujutaks ette, et mul on kõik kodus laiali ja iga asja pärast pean kellelegi kirjutama või videokõne tegema, väga tüütu. Nii et oleneb, kelle mätta otsast vaadata.
Ülemusena ei kujutaks ette, et mul on kõik kodus laiali ja iga asja pärast pean kellelegi kirjutama või videokõne tegema, väga tüütu. Nii et oleneb, kelle mätta otsast vaadata.
-
Külaline
Olen vihatud riigitöötaja ja kodukontoris on mul praegu õigus olla 2 päeva nädalas. 2 päeva on vastuvõtupäevad, kui pean kontoris olema, üks päev ongi mõeldud koosolekuteks ja muuks, mis meeskonnatööd puudutab. Mulle sobib see suurepäraselt! Kodus teen kõik vajalikud kirjatööd, kusjuures tihti venivad need tööpäevad tund-kaks pikemaks, kui tööaeg tegelikult on. Kontoris kirjatöö tegemist tuleks uuesti õppida - jube keeruline on keskenduda, kui iga natukese aja tagant keegi midagi tahab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline