Vat koolis peaks õpetama arutlemist, selle asemel kohustatakse lugema.
Peale lahkuminekut uuesti kokku
-
Külaline
-
Külaline
Teiste osaliste isiklik halvustamine on reeglitega keelatud.
-
Külaline
Kas peale lahkuminekut olete olnud üksinda mõlemad või kellegil oli vahepeal ka uus kaaslane ?
-
Külaline
Et kui mõni naine oli nooruses nn lõdva kummiga siis luues pere ja saades lapsed kindlasti hoirab salaja ringi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:01Mina ei usu, et inimese loomus saab muutuda oluliselt. Kui mingid põhiväärtused on inimesel paigast ära, siis nii see ka laias plaanis jääb. Mõistagi saavad sellised inimesed olla normaalsed kaaslased, aga üldiselt ikka vaid seni, kui kooselus logisema hakkab. Siis tuleb inimese tegelik pale välja.
-
Külaline
Kuidas sulle endale tundub? Et mõni nooruses lõdva kummiga naine muutub järsku puritaaniks? Mina nagu eriti ei usu.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:42Et kui mõni naine oli nooruses nn lõdva kummiga siis luues pere ja saades lapsed kindlasti hoirab salaja ringi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:01Mina ei usu, et inimese loomus saab muutuda oluliselt. Kui mingid põhiväärtused on inimesel paigast ära, siis nii see ka laias plaanis jääb. Mõistagi saavad sellised inimesed olla normaalsed kaaslased, aga üldiselt ikka vaid seni, kui kooselus logisema hakkab. Siis tuleb inimese tegelik pale välja.
-
Külaline
Nooruses oli vaba naine ning seksis, kellega tahtis. Ei petnud kedagi. Miks ta peaks oma meest petma?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:52Kuidas sulle endale tundub? Et mõni nooruses lõdva kummiga naine muutub järsku puritaaniks? Mina nagu eriti ei usu.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:42Et kui mõni naine oli nooruses nn lõdva kummiga siis luues pere ja saades lapsed kindlasti hoirab salaja ringi.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 20:01
Mina ei usu, et inimese loomus saab muutuda oluliselt. Kui mingid põhiväärtused on inimesel paigast ära, siis nii see ka laias plaanis jääb. Mõistagi saavad sellised inimesed olla normaalsed kaaslased, aga üldiselt ikka vaid seni, kui kooselus logisema hakkab. Siis tuleb inimese tegelik pale välja.
-
Külaline
Vaheldus kulub marjaks ära, sestap petetakse. Igivana tõde.
-
Külaline
Ja, miks ei peaks?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 21:20Nooruses oli vaba naine ning seksis, kellega tahtis. Ei petnud kedagi. Miks ta peaks oma meest petma?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:52Kuidas sulle endale tundub? Et mõni nooruses lõdva kummiga naine muutub järsku puritaaniks? Mina nagu eriti ei usu.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:42
Et kui mõni naine oli nooruses nn lõdva kummiga siis luues pere ja saades lapsed kindlasti hoirab salaja ringi.
-
Külaline
Nooruses sai kõike tehtud. Vahel niisama lolli peaga, vahel suurest kirest. Kui leidsin tõelise armastuse ja lõin pere, siis austan oma partnerit väga. Ei ole iial petnud. Miks peaks kogu ilusa elu ära rikkuma? Ja siis süümekaid tundma?
Hea mees, toredad lapsed, mõnus ise ehitatud kodu - no ei hakka seda mingi kiire lõbu pärast rikkuma.
Mis pagana puritaan? Lihtsad väärtushinnangud ja üksteisest lugupidamine.
-
Külaline
Oota natuke.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 01:25Nooruses sai kõike tehtud. Vahel niisama lolli peaga, vahel suurest kirest. Kui leidsin tõelise armastuse ja lõin pere, siis austan oma partnerit väga. Ei ole iial petnud. Miks peaks kogu ilusa elu ära rikkuma? Ja siis süümekaid tundma?
Hea mees, toredad lapsed, mõnus ise ehitatud kodu - no ei hakka seda mingi kiire lõbu pärast rikkuma.
-
Külaline
Inimloomus ei muutu? Kust te seda võtate? Ikka väga muutub. Egas muidu räägita lahku kasvamisest. Oli suurepärane kaaslane, aga muutus. Vanusega ka väärtused ja arusaamad muutuvad inimestel. See ei pruugi muutuda halvemaks vaid ka paremaks. Saad aru oma halvast käitumisest. Või nt naine, kes oli nooruses lõdva püksikummiga... polnud lihtsalt leidnud õiget inimest enda kõrvale. Tänapäeval, kui " kumm on seks" ei pööratagi sellele mingit tähelepanu enam. Või ath on põhjuseks, miks ei suuda suhteid hoida. Või ei otsitagi enam pikaajalisi suhteid. Elatakse nagu parasjagu parem tundub.
-
Külaline
Mehed pööravadKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 08:23 Inimloomus ei muutu? Kust te seda võtate? Ikka väga muutub. Egas muidu räägita lahku kasvamisest. Oli suurepärane kaaslane, aga muutus. Vanusega ka väärtused ja arusaamad muutuvad inimestel. See ei pruugi muutuda halvemaks vaid ka paremaks. Saad aru oma halvast käitumisest. Või nt naine, kes oli nooruses lõdva püksikummiga... polnud lihtsalt leidnud õiget inimest enda kõrvale. Tänapäeval, kui " kumm on seks" ei pööratagi sellele mingit tähelepanu enam. Või ath on põhjuseks, miks ei suuda suhteid hoida. Või ei otsitagi enam pikaajalisi suhteid. Elatakse nagu parasjagu parem tundub.
-
Külaline
Kui põhjused, miks lahku mindi, pole vahepeal PÄRISELT ära lahendatud või põhjalikult selgeks räägitud või põhjalikult läbi arutatud, siis pole mõtet.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 16:18 Kas olete ise või keegi teie tutvusringkonnast peale lahkuminekut uuesti koos elama hakanud? Kuidas tundub, kas oli õige mõte ja kas armastus on alles või pigem harjumusest? Kui pikalt olite lahus?
Mina olin oma eelmisest suhtest paar korda peaaegu ära minemas. Mõlemal korral tegime väikse vestluse, mees lubas igasugu asju kokku, aga mõne kuu pärast olid kõik vanad probleemid, vanad tülid ja vanad suhtumised tagasi. Ei soovita vana suppi üles soojendada.
-
Külaline
Oligi suurepärane kaaslane seni, kuni armastas. Kui armumise või armastuse periood lõppeb, siis inimene muutus, aga samasuguseks, kes ta ennegi oli. Õigemini selliseks, kes ta tegelikult on.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 08:23 Inimloomus ei muutu? Kust te seda võtate? Ikka väga muutub. Egas muidu räägita lahku kasvamisest. Oli suurepärane kaaslane, aga muutus. Vanusega ka väärtused ja arusaamad muutuvad inimestel. See ei pruugi muutuda halvemaks vaid ka paremaks. Saad aru oma halvast käitumisest. Või nt naine, kes oli nooruses lõdva püksikummiga... polnud lihtsalt leidnud õiget inimest enda kõrvale. Tänapäeval, kui " kumm on seks" ei pööratagi sellele mingit tähelepanu enam. Või ath on põhjuseks, miks ei suuda suhteid hoida. Või ei otsitagi enam pikaajalisi suhteid. Elatakse nagu parasjagu parem tundub.
Armunud olles või armastades käituvad inimesed teistmoodi kui muidu.
-
Külaline
Ma ei teagi kohe. Üks suur arvamusliider ütles, et inimene ei muutu. Seega küll sa varsti libastud. Lootuses, et vahele ei jääKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 01:25Nooruses sai kõike tehtud. Vahel niisama lolli peaga, vahel suurest kirest. Kui leidsin tõelise armastuse ja lõin pere, siis austan oma partnerit väga. Ei ole iial petnud. Miks peaks kogu ilusa elu ära rikkuma? Ja siis süümekaid tundma?
-
Külaline
Et siis ori ei teinud nagu perenaine tegi? Miks ei imesta. Mees ajas iga natukese aja tagnt selja sirgu ja elas. Provvakesele see jälle ei meeldinud ja hakkas jälle tingimusi esitama. Ehk siis igivana tõde ise võtab aga vastu midagi ei apku, sest tema on naine . Tulemus. Oled üksik ja kibestunud ning sinu elu on siin. Mees aga naudib erinevaid naisi.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 10:28Kui põhjused, miks lahku mindi, pole vahepeal PÄRISELT ära lahendatud või põhjalikult selgeks räägitud või põhjalikult läbi arutatud, siis pole mõtet.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 16:18 Kas olete ise või keegi teie tutvusringkonnast peale lahkuminekut uuesti koos elama hakanud? Kuidas tundub, kas oli õige mõte ja kas armastus on alles või pigem harjumusest? Kui pikalt olite lahus?
Mina olin oma eelmisest suhtest paar korda peaaegu ära minemas. Mõlemal korral tegime väikse vestluse, mees lubas igasugu asju kokku, aga mõne kuu pärast olid kõik vanad probleemid, vanad tülid ja vanad suhtumised tagasi. Ei soovita vana suppi üles soojendada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist