Petmine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Andestada saab, aga ära ei unune. See jääb alatiseks saatma. Sa oled oma leinaprotsessis kauplemise faasis praegu. See läheb üle ja saad peagi aru, et endist elu enam ei tule. Aga see-eest tuleb uus ja vb palju parem.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:39 Aga oled mõelnud miks sind petetakse? Klassika. Head naist ei peteta
Head mehed ei peta!
Selles on vastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:39
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:29
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:12

Petmine paneb põntsu egole ja mitte väikse.
Pea vastu!
Tohoh, miks? Elu jooksul mitu petmist olnud, minu ego see ei puudutanud. Petmine on petja probleem, mitte minu probleem. Minu petmine ei tee ometi mind kuidagi halvemaks naiseks. See, kui põntsu paneb, on seotud enda madala enesehinnanguga.
Aga oled mõelnud miks sind petetakse? Klassika. Head naist ei peteta
Kas naine, kelle mees teda kodus peksab, peaks kah mõtlema ning juurdlema, miks ta seda teeb? Või on siiski tegemist vägivaldse mehega?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:39 Aga oled mõelnud miks sind petetakse? Klassika. Head naist ei peteta
NIII mugav on oma vead teise kaela määrida! Valesti teeb ikka see, kes petab, mitte see, keda petetakse, raiu see oma kolusse. Ja kui siis petja maha jäetakse, on ta saanud, mida väärib. (Mis ei tähenda, et naisele reetmine ja lahutus sellises olukorras korra nuusata oleks.)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:31

Tohoh, miks? Elu jooksul mitu petmist olnud, minu ego see ei puudutanud. Petmine on petja probleem, mitte minu probleem. Minu petmine ei tee ometi mind kuidagi halvemaks naiseks. See, kui põntsu paneb, on seotud enda madala enesehinnanguga.

Jajahhh. Klassika. Kõik mehed peksavad. Ja kui veel ei peksa siis hakkavad
Kas naine, kelle mees teda kodus peksab, peaks kah mõtlema ning juurdlema, miks ta seda teeb? Või on siiski tegemist vägivaldse mehega?
Külaline

Jahjah. Klassika. Kõik mehed peksavad. Kui veel ei peksa siis kindlasti hakkavad. Eestimaal pole ühtegi naist kes pole peksa saanud
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:44

Jahjah. Klassika. Kõik mehed peksavad. Kui veel ei peksa siis kindlasti hakkavad. Eestimaal pole ühtegi naist kes pole peksa saanud
Iga neljas naine saab või on saanud. Küsimusele ei oska vastata või?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 17:51

Ei ta oska midagi vastata. Keeras jälle kähku vindi üle, et teemat muuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:34 Kes sina seal siis oled? See naine, kes oma pere kukele saatis või see mahajäetud naine, kes oma liiderdajast meest tagasi tahaks?
Kas see ei ole ilmselge? Muidugi on ta mahajäetud naine, kes loodab meest tagasi. Mis siis, et siin väidab, et ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:12
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:28 Seljataga petmine

Suhte aeg peteti ühes suhtepooles naist ja teises meest.
Tehti nii varjatult,et kumbki osapool ei pannud tähele.

Mõlemal perel olid lapsed + pikk kooselu.
Mõlemad läksid perest lahku ning paar kuud möödus kui koliti kokku ja tõesti kõik käis nii kähku ja teised osapooled ei teadnud mitte midagi ja see oli paras šokk.
Nüüdseks "nemad" elavad koos 3kuud ja juba tülisid ka olnud laste teemal ja muud sellist.
Mees jättis oma lapsed ja naise maha ning naine jättis oma mehe ja lapsed maha.
Naisel pidin vaimne tervis üsna läbi olema, ma ei tea kas uue mehe pärast või mingi kahetsus hinges.
Kõik on nii öelda pettunud ja šhokis kõigest.

On kellegil olnud nii,et petetakse, minnakse lahku ja hiljem saadakse aru et vana kaaslane oli ikka kõige parem ning proovitakse uuesti kõik tagasi saada ?

Kas petmist saaks andestada?

Palun halvad kommentaarid endale jätta! Hetke olukorras ei soovi halbu kommentaare!
Kehv olukord. Kas saab andestada? Teoorias saab, praktikas keerulisem, aga mitte võimatu.ja erinevaid kokku-lahku kolimisi ka ette tulnud, aga kas sa selle peale praegu peaksid mõtlema?

Kui sa ei ole öelnud, et tagasi tahad meest, mida sa siis ise tahad, kas tead? Ja kui mees ikkagi kokku kolis, siis vaevalt et ta seda nii uisapäisa tegi. Mehed reeglina pigem välja ei koli, kui saab hakkama ka ilma.
Kas sa loodad ise, et mees jõuab arusaamisele, et sina olid parem kui “uus” naine?

Mulle tundub, et sa peaksid oma petjast mehe praegu fookusest välja jätma ja keskenduma endale ja lastele. Teie igapevasele heaolule ja rahule. Proovi laste jaoks väga olemas olla. Petmine paneb põntsu egole ja mitte väikse. Lisaks veel palju aspekte mis võivad haiget teha aastaid.
Mingi hetk võiksid hakata analüüsima mis su enda osa seal võis olla - mitte et kedagi süüdistada, vaid pigem õppida.

Pea vastu!
Nagu päriselt? On mingi võimalus sellisele mehele andestamiseks?

Vabandust, aga mis maailmas mõni naine elab?
Külaline

Nagu päriselt? On mingi võimalus sellisele mehele andestamiseks?

Vabandust, aga mis maailmas mõni naine elab?
No põhiprobleem on siin see, et mees pole mingit andestamist palunudki. Pole mingit märki, et ta oma otsust kuidagi kahetseks.
Külaline

Minu arust on ta see naine, kes siin aegajalt algatab teemasid, et kas mees tuleb kunagi tagasi, kui ta on ära läinud. Päris palju on neid teemasid siin, ja alati suht ühe-sama käekirjaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:22
Head mehed ei peta!
Selles on vastus.
Ka heal mehel on piirid. On vajadused.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:50 Andestada saab, aga ära ei unune. See jääb alatiseks saatma. Sa oled oma leinaprotsessis kauplemise faasis praegu. See läheb üle ja saad peagi aru, et endist elu enam ei tule. Aga see-eest tuleb uus ja vb palju parem.
Sa oled nii väiklane. Ei suuda unustada. Otsi abi. Tegele endaga.
Külaline

Statistikat palun mis tõestab sinu väidet. Tundub, et iga 4-s naine on siia kolinud.

Vastus küsimusele. Igasugune füüsiline vägivald on tabu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:37
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 15:50 Andestada saab, aga ära ei unune. See jääb alatiseks saatma. Sa oled oma leinaprotsessis kauplemise faasis praegu. See läheb üle ja saad peagi aru, et endist elu enam ei tule. Aga see-eest tuleb uus ja vb palju parem.
Sa oled nii väiklane. Ei suuda unustada. Otsi abi. Tegele endaga.
No just! Naine peab unustama, ja sellele mehele jalaga andma! Aga see sind miskipärast häirib, et naine mehe välja viskab! Ometigi, sinu mõistes on see ju täielik õnnistus, et mees "tollest halvast naisest" vabaneb.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:39

Statistikat palun mis tõestab sinu väidet. Tundub, et iga 4-s naine on siia kolinud.

Oh, ma olin liiga sinisilmne.
Iga teine-kolmas naine.

https://www.err.ee/1609132904/uuring-ee ... e-euroopas
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:59
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:39

Oh, ma olin liiga sinisilmne.
Iga teine-kolmas naine.

https://www.err.ee/1609132904/uuring-ee ... e-euroopas
Vaesekesed. Aga ei selgu kas peksab üks mees kõiki naisi. Või peksab mitu meest kõiki naisi. Või on nii, et igal naisel oma peksja.
Külaline

Palun ärge vassige Viidatud ERR artiklis öeldi, et füüsilist vägivalda paarisuhtes on kogenud 13% naistest. Seega ei saa iga teine ega isegi neljas naine suhtes olles kolki.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 08:40 Palun ärge vassige Viidatud ERR artiklis öeldi, et füüsilist vägivalda paarisuhtes on kogenud 13% naistest. Seega ei saa iga teine ega isegi neljas naine suhtes olles kolki.
Tundub, et see 13% on siia kogunenud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist