Kõige halvem mees

seks, suhted ja pereteemad
Kõige halvem mees

Postitus Postitas Karma »

Milline on olnud teie tuttava, sõbra, lähedase kõige halvem mees

Mees kelle kirjelduse puhul olete suu ammuli imestama jäänud, kuidas keegi sellisega koos suudab elada
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kõigil mu sõbrannadel on väga toredad ja hoolivad mehed. Mul on nende üle väga hea meel.
Mepa

Postitus Postitas Mepa »

Kusjuures mõtlesin hoolega ja hoolega selelle küsimusele ja MITTE ühtegi sellist ei tuklnud meelde. Ma olen õnnelik inimene, kelle ümber on normaalsed mehed :) kõige normaalsem, isegi palju parem kui "normaalne" on mu oma mees.
Külaline

Mina olen kahjuks mõnda imelikku isendit kohanud.

Üks mees eeldas, et suhtlus toimub, kui tema on tööst vaba. See, kas mulle ka sobib ei omanud tähtsust. Kella see mees ka ei tundnud. Lepid kokkusaamise kella viieks, aga tema ujub kohale kell kuus. Seda juhtus mitu korda ja seetõttu ma suhtluse ka lõpetasin. Ma tean, et sama muster kordub ka ta uues suhtes, ta lihtsalt ei suuda kellaaegadest ja kokkulepetest kinni pidada. Mulle see ei sobinud ja ma ei kujuta ette sellisega pikemat suhtlust. Sellist ei saa ju usaldada.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Võib olla teeks hoopis teema "Kõige parem mees"? Kas peab olema nii negativistlik ja siin teradest sõklaid välja sõeluma?

Teisest küljest: võib olla peab. Ilma tavapärase androfoobse mürgita poleks Arutle ju Perekooli vaimne järglane. :lol:
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Egalitaar kirjutas: 08 Juun 2024 19:47 Võib olla teeks hoopis teema "Kõige parem mees"? Kas peab olema nii negativistlik ja siin teradest sõklaid välja sõeluma?

Teisest küljest: võib olla peab. Ilma tavapärase androfoobse mürgita poleks Arutle ju Perekooli vaimne järglane. :lol:
Aga sa tee oma teema ja ära loe ega vasta teemadesse, mis sulle ei meeldi. Aga ära hakka siin kamandama, mis teemad võivad olla ja mis ei või. Mürki pritsitakse siin nii naiste kui meeste pihta, sinu nägemus on kallutatud.
Viimati muutis Maasikas, 08 Juun 2024 19:53, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 19:51 PK ju selliseid teemasid isegi oli, siis kõik naised kiitsid oma olematuid mehi taevani, muster mehed kõigil. Teistes teemades rääkisid kui halvad nende mehed olid.
Ega sellist asja ju jumala eest olla ei saanud, et kiitmise teemades olid ühed ja kirumise teemades teised käod? Ikka samad mõlemas, onju
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 19:51 PK ju selliseid teemasid isegi oli, siis kõik naised kiitsid oma olematuid mehi taevani, muster mehed kõigil. Teistes teemades rääkisid kui halvad nende mehed olid.
Sa selle peale ei tulnud, et rääkisid erinevad inimesed, kellel on erinevad kogemused? Perekoolis oli ka selliseid teemasid, kus räägiti, et alla viie miljoni pole mingi õige investeerimisportfell, aga teises teemas jagati pere vahel nädal aega ühte kana.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 19:56
Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 19:53
Ega sellist asja ju jumala eest olla ei saanud, et kiitmise teemades olid ühed ja kirumise teemades teised käod? Ikka samad mõlemas, onju
Ei saanud, sest seltskond on sama. Nagu sina oled ju sama inimene igas teemas.
Vahele jäin. Kõik Külalise postitused on minu omad.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 20:44
Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 19:56
Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 19:53

Ei saanud, sest seltskond on sama. Nagu sina oled ju sama inimene igas teemas.
Vahele jäin. Kõik Külalise postitused on minu omad.
Mis sa ajad nüüd, hoopis minu omad on.
Külaline

Üks minu töökaaslane on küll selline mees, kelle puhul ma ei jõua ära imestada, kuidas naine teda talub. Aga õnneks pole minu elu.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 08 Juun 2024 19:47 Võib olla teeks hoopis teema "Kõige parem mees"? Kas peab olema nii negativistlik ja siin teradest sõklaid välja sõeluma?

Sa vist ei pannud tähele, et see mehe kiitmise teema oli kõige esimene teema üleüldse. Üldiselt võiksid Sa siiski elufoorumisse kolida, seal on ehk sinu maitsele tegijad, mis sa siin ikka ussitad ja kõiki teisi mürgisuses süüdistad. Sul on ju seal ka konto, ehk siirduksid?
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Mu ühel sõbrannal oli mees, kes teda lõi. Küll ainult ühe korra, aga sõbranna sellegipoolest ei lõpetanud suhet ja üritas ikka edasi. Tema sõnul olevat selles mehes midagi, millele ta vastu panna ei suuda ja nagu uskus, et nemad on kokku määratud. Mees millegipärast ei saanud sellest üldse aru ja teatas lahkuminekust kuskil reisi ajal, kus nad olid koos mehe sugulastega. Vastik väiklane väguvaldne tont, mina küll aru ei saanud, et mingi fluidum oleks temas olnud, millest sõbranna jahus. Ja siis oli veel minu peale vihane, kui ütlesin, et see mees ju ei taha sind, mis sa topid ennast talle.
Külaline

Hüpik kirjutas: 12 Juun 2024 09:53 Mu ühel sõbrannal oli mees, kes teda lõi. Küll ainult ühe korra, aga sõbranna sellegipoolest ei lõpetanud suhet ja üritas ikka edasi. Tema sõnul olevat selles mehes midagi, millele ta vastu panna ei suuda ja nagu uskus, et nemad on kokku määratud. Mees millegipärast ei saanud sellest üldse aru ja teatas lahkuminekust kuskil reisi ajal, kus nad olid koos mehe sugulastega. Vastik väiklane väguvaldne tont, mina küll aru ei saanud, et mingi fluidum oleks temas olnud, millest sõbranna jahus. Ja siis oli veel minu peale vihane, kui ütlesin, et see mees ju ei taha sind, mis sa topid ennast talle.
kÕIK MEHED ON HALVAD. kUI VEEL POLE HALVAD SIIS HAKKAVAD HALBADEKS. vAIMSED VÄGIVALDURID JA PÄRAST PEKSAVAD KA VEEL. hOIDKE EEMALE NEIST
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 12:56
Hüpik kirjutas: 12 Juun 2024 09:53 Mu ühel sõbrannal oli mees, kes teda lõi. Küll ainult ühe korra, aga sõbranna sellegipoolest ei lõpetanud suhet ja üritas ikka edasi. Tema sõnul olevat selles mehes midagi, millele ta vastu panna ei suuda ja nagu uskus, et nemad on kokku määratud. Mees millegipärast ei saanud sellest üldse aru ja teatas lahkuminekust kuskil reisi ajal, kus nad olid koos mehe sugulastega. Vastik väiklane väguvaldne tont, mina küll aru ei saanud, et mingi fluidum oleks temas olnud, millest sõbranna jahus. Ja siis oli veel minu peale vihane, kui ütlesin, et see mees ju ei taha sind, mis sa topid ennast talle.
kÕIK MEHED ON HALVAD. kUI VEEL POLE HALVAD SIIS HAKKAVAD HALBADEKS. vAIMSED VÄGIVALDURID JA PÄRAST PEKSAVAD KA VEEL. hOIDKE EEMALE NEIST
Jälkurnaine mine minema siit!
Külaline

Oiiiiii, kesssse tuliiiii. Miks sul nii kaua läks, et siia jõuda?
Külaline

[/quote]

Jälkurnaine mine minema siit!
[/quote]

Perekoolis (üks kelle pärast perekool sulgeti) oli ka üks proua kes karjus pidevalt jälkur või siis jälkurmees. ja palju muid sõnu. Nüüd oled siis siia jõudnud. Tere tulemast proua kägu. Katsu siin natuke viisakam olla ja tolereerida teisi kasutajaid ka. Oma emotsionaalsed karjatused jäta endale.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 13:26
Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 13:18

Oiiiiii, kesssse tuliiiii. Miks sul nii kaua läks, et siia jõuda?
Tinderimutt ka kohal, kuidas sul nii kaua läks kapist välja tulemisega? Nüüd haisutad kõik täis. Vastik vanamutt!
Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis p*sandada.
Külaline

Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
Päirs õudne tõesti, sõimleb juba igas teemas ja kahjuks külalise nime all, blokkida ka ei saa. Revolver on tema kõrval veel täitsa kena inimene. Kuna siit vist kedagi välja ei visata, siis lihtsalt soovitan talle mitte vastata.
Külaline

Vaata, et oma sõrmi nüüd ära ei nikasta. Kogu kaotatud aeg vaja tasa teha ja kõik teemad ruttu-ruttu täis pasandada.
[/quote]

Proua eks kägu. Kas tõesti tahad, et ka see foorum suletakse? Sinu pärast. Rahune ja mine edasi kui teema ei meeldi. Või mõni vastus ei meeldi. Ei pea märatsema. Rahune maha.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline