Kas töötate efektiivsemalt Balil või kontoris?

Vasta
Külaline

Kas töötate efektiivsemalt Balil või kontoris?

Postitus Postitas Külaline »

Bolti juht Markus Villig tahab kodukontori võimalust vähendada, väites, et töötamine Balil pole töötamine, vaid puhkus. Kui inimese tööülesanded on täidetud, siis miks ta ei võiks neid Balil teha? Või kas Balil sündinud inimesed ei saagi tööl käia, sest seal saab ainult puhata?
Külaline

Nüüd mõnitatakse seda Boldi juhti, aga tema soov on ainult see, et inimesed käiks kaks päeva nädalas kohal. See pole mingi ulmenõudmine ja minu arust suhteliselt mõistlik. Minu arust ongi kõige efektiivsem kombineeritud lähenemine. Oma töökohas olen näinud, et osad inimesed, keda tõesti aastaid pole nähtud, on vägagi võõraks jäänud ja ise on nad ka üsnagi tööst võõrdunud. Eks oleneb ka tööst, aga kui mingit kokkupuudet selle inimesega enam väga kaua ei ole, siis ta nagu polegi enam kollektiivi liige ka.
Külaline

Niipalju siis meie väidetavalt suurest tööJÕU puudusest.
Külaline

Kõik tõmmud arvutigeeniused peavad siia kolima, ei tohi oma palmi alt töötada?
Külaline

Meil on raamatupidajad kodukontoris ja kuigi tööpäev algab meil kell 8, siis enne 10. ükski neist telefonile ei vasta. Väga tüütu vahel, et pead lihtsalt 2 tundi ootama, millal prouad üles tõusevad ja arvuti tööle panevad, kuna enne ei saa klientidele vastata.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:06 Niipalju siis meie väidetavalt suurest tööJÕU puudusest.
Ära aja ila. Pakun välja, et sinu puhul on riigisektoris tööta ülispetsialistiga kes teeb kodus ülimat vajaliku tööd. Mine erasektorisse ja proovi seal hakkama saada.
Külaline

Anonymous kirjutas: 25 Okt 2024 13:11Meil on raamatupidajad kodukontoris ja kuigi tööpäev algab meil kell 8, siis enne 10. ükski neist telefonile ei vasta. Väga tüütu vahel, et pead lihtsalt 2 tundi ootama, millal prouad üles tõusevad ja arvuti tööle panevad, kuna enne ei saa klientidele vastata.
Tööpäeva algus kell 8 oli nõuka komme, tulge tänapäeva!
Külaline

Olen igal pool aktiivsem ja produktiivsem, kus on 25+ kraadi sooja ja palju päikest. Ka Eestis, kui on soe suvi.
Praegu siin pimedas ainult magaks, kui saaks.
Külaline

See naiste sõimamine siin teemas on naljakas.

Need Balil töötajad olid ilmselt pea 100% mehed, täpsemalt siis itimehed.

Ise olen produktiivseim hübriidse töökorralduse juures, ehk siis minimaalselt 2, maksimaalselt 3 päeva kontoris, ülejäänud aja kodus.

Kes veab seanahka, veab seda igal pool. Idioot-ülemuse heaks, kes ootab kell 8.00 kontoris istumist ja ei lase kunagi kodust töötada, kuigi töö iseloom seda lubab, ei tööta ma kunagi. Põhimõtteliselt ei kannata sellist nõukaaegse kolhoosiesimehe inimtüüpi.

Olen kusjuures kohusetundlik töötaja ja olen valmis, kui vaja, ka oma ajast panustama.
Külaline

Meil on ka päikese alt töötajaid, kes pole aastaid isegi Eestis käinud. Ise töötan samuti kodukontorist aga Eestist. Kui tööandja paluks kõik kohapeale, siis ilmselt pooled meist annaksid lahkumisavalduse ja meie erialal ei ole see asenduse leidmine üldse nii lihtne. Õnneks tööandja normaalne ja eks me panustame ka rohkem kui vaja. Mul ei ole mingit probleemi teha arvuti lahti töövälisel ajal või vabal päeval, kui on vaja midagi ära teha. Kohapeal töötades ma ilmselgelt ei hakkaks vabal päeval kohale minema või töövälisel ajal nt 22 õhtul/7st hommikul, nii nagu ma praegu seda kodus olles teen.
Ma arvan samuti, et kes looderdab, see teeb seda nagunii olenemata sellest kas töötab kodus või kontoris.
Küll aga jah sellega nõustun, et tiimitunne on kodus töötades väiksem ehk siis kui on vaja teha koos mingisuguseid ajurünnakuid ja ideid genereerida, siis saan kontoris töötamise vajadusest aru. Kui töö on rohkem individuaalne, siis ei ole ka see tiimitunne nii oluline.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 13:40
Anonymous kirjutas: 25 Okt 2024 13:11Meil on raamatupidajad kodukontoris ja kuigi tööpäev algab meil kell 8, siis enne 10. ükski neist telefonile ei vasta. Väga tüütu vahel, et pead lihtsalt 2 tundi ootama, millal prouad üles tõusevad ja arvuti tööle panevad, kuna enne ei saa klientidele vastata.
Nõuka aja komme oli, et klient on tüütus. Turumajanduses, kui klient tahab kell 8 infot, siis on normaalne vastata.
Külaline

selleks, et ma saaksin Balilt tööt teha, tuleks sinna koos minuga tuua kokku ca 300 õpilast, kellele igal nädalal tunde annan.
ma arvan, et see lähks liiga kalliks.
kuna õppeaine on selline, kus e-tunde eriti teha ei saaks, siis on efektiivsem tööd siiski koolimajas teha.
Külaline

Issand, õpetaja nii juhm, et ei saanud teemale pihta. :cry:
Külaline

Tavaliselt need kodukontoris olijad hakkavad karjuma, kui lapsed kodukooli saata. Et nad peavad nui neljaks koolis õppima.
Loomulikult kontoris, koos reaalsete kolleegidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:01
Nõuka aja komme oli, et klient on tüütus. Turumajanduses, kui klient tahab kell 8 infot, siis on normaalne vastata.
Ja kui klient tahab kell 3 öösel infot, siis istud 24h üleval?
Külaline

Tegelikult on tähtis mis riigis tööd tehakse. Kui töötada Balil, peaks maksud minema Indoneesia riigile. Kui juhtub mingi õnnetus inimesega ja see on töö ajal, võib ettevõttel tulla jama - miks oli inimene selles riigis lähetusel. Tal pole sel riigis kindlustust, kaitset. Kui juhtub inimese kaudu andmeleke, its täiesti võib juhtuda, on ettevõte vastutav mils inimene seal viibis. Jne jne
Inimene peaks töötama selles riigis, kus ettevõte tema eest makse maksab.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 18:12
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 18:05 Tavaliselt need kodukontoris olijad hakkavad karjuma, kui lapsed kodukooli saata. Et nad peavad nui neljaks koolis õppima.
Loomulikult kontoris, koos reaalsete kolleegidega.
Postitus on kustutatud
MOTT. Laps PEAB füüsiliselt koolis käima, ema jumala eest ei saa kontoris käia.
Teil on üks suur tuba ainult?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 20:02 Postitus on kustutatud
Netis kirjutades kirjaoskuse kallal irisemine näitab teie taset. See on madal.
Asjast. Olen samal meelel. On viimane aeg nn" staartöötajad" tänavale saatma tööd otsima. Töökoht on töökoht ja kodu on kodu. Tehke oma kaugtööd enda ettevõttes. Iga ametnik ei pea kodus töötama ehk oma tagumiku laiaks istuma. Ok. IT, andmesisestajad, aga muud tegelased tuuakse kõik kontorisse tagasi. Meeldib see teile või mitte.

Ja ülalkirjutajale. Kas sina ei solkinud oma kommentaariga teemat?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 19:17
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 16:01

Ja kui klient tahab kell 3 öösel infot, siis istud 24h üleval?
Jahh kui töö iseloom seda nõuab
Kodukontori fänn

Postitus Postitas Kodukontori fänn »

Kodukontor on tulnud selleks, et jääda. Ise olen ka palju produktiivsem kodukontorist ja vaimselt on see kuidagi palju parem. Kontorist eemal olles pole ka mingit mõttetut nn kontoriklatši, millest muidu ikka paratamatult pidi osa saama. Aeg-ajalt satun kontorisse ka, ja kuna meil kõik töötavad kodukontoris ja/või käivad kontoris nii nagu neile endale sobib, siis üksteisest kaugenemist pole toimunud. Ideaalne lahendus minu ja ka paljude teiste jaoks! Lisaks on kodukontoril positiivne mõju ka regionaalarengule - inimesed ei koondu ainult suurematesse keskustesse, vaid julgevad kolida ka väiksematesse linnadesse. Õnneks on piisavalt selliseid tööandjaid, kes saavad aru, et nii saab talente hoida. Kui mulle satuks juhiks mingi yuppie-jumal, kes nõuaks, et me peame hakkama kontoris tema suhtlemis- ja kontrollivajadust käima rahuldamas, lahkuksin töölt ja otsiksin kasvõi madalama palgaga, aga kodukontori võimalusega töö. Usaldus on samuti üks kodukontori märksõna. Kodukontor forever! :mrgreen: <3
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline