Imelik käimisega seotud mure
-
Külaline
Ma olen ka sarnast probleemi täheldanud, aga seda pikema nii 4+ tundi kestva kõndimise puhul, käed lähevad paiste ja kipuvad ära surema veidi. Sellisel pikemal retkel on mul ka tavaliselt kerge seljakott veepudeli, võileiva ja kilejopega seljas, ise kahtlustasin seljakoti rihmede survet. Samas varasemalt pole seda olnud, lisandunud just viimastel aastatel kui kaalu on ka veid juures, seega pigem ikka mingi vereringe ja surve probleem. Pikem rattasõit hakkab ka randmetele,seda olen seostanud samuti liigse kaaluga, aga see pole antud juhul teemaalgataja probleem. Käte sirutus või venitusharjutused võiksid küll lahenduseks olla, samas kui ma selliseid pikemaid retki tempokalt teen korra või paar aastas, siis mingi kätega võimlemine üldse mõttesse ei tule, pigem ikka tempo hoidmine ja soovitud distantsi läbimine antud ajavahemukis.
-
Külaline
Äkki loeksid ise? Jutt on kiirest tempost, kiire tempoga liiguvad normaalsel juhul käed küünarnukist kõverdatuna kaasa. Kui sul ei liigu, siis pole sa kunagi kiirelt treeninguna kõndinud.
Olen nüüdseks kaks kuud peaaegu igapäevaselt käinud kiires tempos jalutamas. Poolest tunnist pooleteise tunnini, kuidas aega on. Enesetunne on hea, kaal langeb - mulle tõepoolest meeldib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist