Kas tumedad juuksed teevad vanemaks?
-
Külaline
Kas tumedad juuksed teevad vanemaks?
Olen viimased 20+ aastat blond olnud ja tahaks väga vaheldust - mingit ilusat kohvipruuni näiteks. Loomulik värv see tüüpiline hiirekarva tumeblond/helepruun. Aga vanus on juba seal 40 lähedal ja vanemaks ennast välimuse poolest muuta ei tahaks. Kui ma ise endavanuseid brünette vaatan, siis küll ei tundu, et juuksevärv neile aastaid lisaks. Kas tasub katsetada?
-
Külaline
Heh, mu sõbranna on igas kvartalis eri värvi. Küll blond, küll lilla, küll pruun. Pole küll märganud, et ainult juuksevärv teda vanemaks või nooremaks muudaks. Ta ise on väga särav inimene ja kõik tema aksessuaarid annavad ka seda õiget ilmet juurde. Riietus, ehted, kogu kompott.
-
Külaline
Sul on värvidege probleeme. Kohv pole pruun, vaid must. Hiired pole tumeblondid, vaid hallid.
-
Külaline
Minu arust Angelina Jolie näeb nüüd oma heledamate juustega hoopis vanem välja kui tumedatega. Nii et kõik on individuaalne. Samas oma loomulikust toonist tumedamaks värvimine tavaliselt teeb vanemaks küll teatud eas, Aga mitte alati.
-
Külaline
Kui nii kohvi kui hiirt ainult pildi pealt näinud ollakse, võib vast nii väita tõesti. Teised said aru, mida teemaalgataja silmas pidas.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 07:41 Sul on värvidege probleeme. Kohv pole pruun, vaid must. Hiired pole tumeblondid, vaid hallid.
Teemasse - minu arust ei tee tumedam juuksevärv üldiselt küll vanemaks aga enda nahatooniga sobiv värv tuleb leida. Külmale nahatoonile soojad pruunid juuksevärvina ei sobi ja vastupidi - see ebakõla on inetu.
-
Külaline
Kui valida nahatooni alusvärviga (külm või soe) sobiv ja mitte karjuvalt ebaloomulik värv, siis ei tee sugugi vanemaks. Pruuniga on jah, kastanpruun on soe, ash brown külm helepruun näiteks.
-
Külaline
Ronkmustad juuksed teevad raudpolt vanemaks kõik Eesti heledanahalised, see on lihtsalt nii ebaloomulik värv. Loomulikuma variandiga võib vabalt katsetada.
-
Külaline
Mul on näotoon selline punakas ja nii kui kiiremaid liigutusi teen lähen näost punaseks. Vot mulle üldse tumedad juuksevärvid ei sobi. Olen olnud nii must, tumepruun, helepruun, punane, roosa, hallikasblond, kollakasblond, täitsa tuhkblond. Sobib kõige paremini selline tavaline heleblond. Olen nüüd viimased 5a selle juurde jäänud. Vahest on küll tunne, et tahaks midagi muud jälle proovida, aga kui pilte vaatan, siis praegune värv on kõige parem.
-
Külaline
Minu arust on punetav nägu ja heleblondid juuksed kõige hullem kooslus.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:23 Mul on näotoon selline punakas ja nii kui kiiremaid liigutusi teen lähen näost punaseks. Vot mulle üldse tumedad juuksevärvid ei sobi. Olen olnud nii must, tumepruun, helepruun, punane, roosa, hallikasblond, kollakasblond, täitsa tuhkblond. Sobib kõige paremini selline tavaline heleblond. Olen nüüd viimased 5a selle juurde jäänud. Vahest on küll tunne, et tahaks midagi muud jälle proovida, aga kui pilte vaatan, siis praegune värv on kõige parem.
-
Külaline
Kameeleonid vahetavad ka tihti värvi ja on ikka ilusad küll!
-
Külaline
Ei tea misasi on heleblond aga külmad heledad toonid sobivad küll punetava näo puhul väga hästi, neutraliseerivad üldilmet.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2024 02:03Minu arust on punetav nägu ja heleblondid juuksed kõige hullem kooslus.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 19:23 Mul on näotoon selline punakas ja nii kui kiiremaid liigutusi teen lähen näost punaseks. Vot mulle üldse tumedad juuksevärvid ei sobi. Olen olnud nii must, tumepruun, helepruun, punane, roosa, hallikasblond, kollakasblond, täitsa tuhkblond. Sobib kõige paremini selline tavaline heleblond. Olen nüüd viimased 5a selle juurde jäänud. Vahest on küll tunne, et tahaks midagi muud jälle proovida, aga kui pilte vaatan, siis praegune värv on kõige parem.
-
Külaline
Tumedad juuksed, eriti mustad ja punane nägu on veel hullem mu arust.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist