95.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 06:33Loomulikult on selle sees koguriskikindlustus. See on ju elementaarne! Sellega on kindlustatud ka kaks suurt kasvuhoonet. Lisaks on ka koduse vara kaitse teatud summa ulatuses, mille sees on kõrvalhoonete kaitse, ehk kaitstud ka seal asuv tehnika (murutraktor, ATV jmt). Vastutuskindlustust ei ole, kuna elame maal, metsa sees. Naabreid ei ole. Väikseid lapsi ja koduloomi ka ei ole, kes võiksid kolmandatele isikutele kahju põhjustada.
Puitmaja, ruutmeetreid on 95,5. Uus maja.
Kindlustusleping on sõlmitud soodustusega.
Kodukindlustus
-
Külaline
-
Külaline
Miks sa nii nõme pead olema?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:4795.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 06:33Loomulikult on selle sees koguriskikindlustus. See on ju elementaarne! Sellega on kindlustatud ka kaks suurt kasvuhoonet. Lisaks on ka koduse vara kaitse teatud summa ulatuses, mille sees on kõrvalhoonete kaitse, ehk kaitstud ka seal asuv tehnika (murutraktor, ATV jmt). Vastutuskindlustust ei ole, kuna elame maal, metsa sees. Naabreid ei ole. Väikseid lapsi ja koduloomi ka ei ole, kes võiksid kolmandatele isikutele kahju põhjustada.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 23:11
Koguriskikindlustus? Kui suur maja?
Kindlustuse liiki ja lisasid ütlemata ja elamispinda kirjeldamata pole sel küsitlusel ju mingit mõtet.
-
Külaline
Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on lapsed?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:4795.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 06:33Loomulikult on selle sees koguriskikindlustus. See on ju elementaarne! Sellega on kindlustatud ka kaks suurt kasvuhoonet. Lisaks on ka koduse vara kaitse teatud summa ulatuses, mille sees on kõrvalhoonete kaitse, ehk kaitstud ka seal asuv tehnika (murutraktor, ATV jmt). Vastutuskindlustust ei ole, kuna elame maal, metsa sees. Naabreid ei ole. Väikseid lapsi ja koduloomi ka ei ole, kes võiksid kolmandatele isikutele kahju põhjustada.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 23:11
Koguriskikindlustus? Kui suur maja?
Kindlustuse liiki ja lisasid ütlemata ja elamispinda kirjeldamata pole sel küsitlusel ju mingit mõtet.
95.5 m2 suurune suvila piisavalt mahukas kahele inimesele. Saame veel külalisigi majutada.
-
Külaline
Aga kuhu sa külalised paned magama? Voodi alla?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:19Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on lapsed?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:4795.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 06:33
Loomulikult on selle sees koguriskikindlustus. See on ju elementaarne! Sellega on kindlustatud ka kaks suurt kasvuhoonet. Lisaks on ka koduse vara kaitse teatud summa ulatuses, mille sees on kõrvalhoonete kaitse, ehk kaitstud ka seal asuv tehnika (murutraktor, ATV jmt). Vastutuskindlustust ei ole, kuna elame maal, metsa sees. Naabreid ei ole. Väikseid lapsi ja koduloomi ka ei ole, kes võiksid kolmandatele isikutele kahju põhjustada.
95.5 m2 suurune suvila piisavalt mahukas kahele inimesele. Saame veel külalisigi majutada.
-
Külaline
Mis sa nüüd nii hirmsasti minu eluaseme pärast muretsed?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:32Aga kuhu sa külalised paned magama? Voodi alla?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:19Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on lapsed?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:47
95.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.
Mu maja on kahekordne. Ja meil on kuus tuba. Täiesti piisav meile kahele. Lisaks on veel väike hoovimajake, kus on võimalik suvel ööbida.
Te ei pannud tähele: see oli kõigest esimese korruse kindlustsus. -1 korrusel asuv ringkanali ja vastuvoolu ujumise võimalusega basseini ja SPA osas on teine kindlustus. Eraldi on maa peal II kuni V korruse oma. Te pole üldse kursis tänapäeva trendidega!Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:32Aga kuhu sa külalised paned magama? Voodi alla?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 13:19Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on lapsed?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:47
95.5 m2 tule taevas appi. Mul on kasuhoone/talveaed 150m2. Kus te selles hurtsikus elate ja magate, istute ja astute? Magad voodi all ja lapsed voodis. Rohkem voodeid ei mahu ju sellisesse onni.
-
Külaline
Revolver, sa oled nüüd Ants?
Külaline on nüüd kardaani rist?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 14:00Revolver, sa oled nüüd Ants?
-
Külaline
Mul on kuu peale krunt ostetud. Aga keegi ei taha kindlustada. Ma ostsin siis igaksjuhuks Marsile ka ühe krundi liskas. Sinna Putini Volodja ei ulatu. Minu elu kindlustatud, aga teie oma....?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline