BSH ravimid
-
Külaline
BSH ravimid
Vaatasin BSH kohta saadet Laser. Seal ta näitas oma digilugu, et tema Ozempicut ei võta. Aga märkasin, et talle oli kirjutatud välja ravim Femoston, mis on hormoonasendusravi menopausis naistele. Miks peaks noor naine seda võtma?
-
Külaline
Sest suure stressi, trenni, kaalukaotusega, haiguste või operstsioonidega võivad munasarjad või neerupealsed lõpetada/vähendada östrogeeni tootmise. Samas ei taheta seda isegi tegelikus menopausis olevatele naistele välja kirjutada.
Või tal ongi varane menopaus.
Või tal ongi varane menopaus.
-
Külaline
Natuke vara siiski veel menopausi jaoks. Kui vana ta on, 30?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:31 Või tal ongi varane menopaus.
-
Külaline
Ravimitel võib olla palju näidustusi. Mulle kirjutati ka analoogne ravim peale sünnitust teatud probleemi leevendamiseks. Olen 31, menopausi ilmselgelt ei ole.
Veits lamp pole teise inimese retseptiravimeid anonüümselt kuskil foorumis lahata? Mine küsi otse siis, kui nii väga huvitab.
Veits lamp pole teise inimese retseptiravimeid anonüümselt kuskil foorumis lahata? Mine küsi otse siis, kui nii väga huvitab.
-
Külaline
-
Külaline
Küsi oma lastelastelt.
-
Külaline
Veits lamp on ikka vanainimeste väljend.
Teemasse, no jälle, ise lehvitab oma andmeid avalikult. Ja eks naisi ikka huvitab, er kuidas sellist asja suht noorele inimesele välja on kirjutatud. Et kui pole menopaus, siis mis puhul see veel aitab. Ma ei tea, kui see on nagu meeste testosteroon, siis ehk aitab kõvemini trenni teha?
-
Külaline
Väga pealislaudne otsing näitas, et jah, arvatakse, et HRT aitab pikema/raskema trenni teha, mis siis peaks tagama parema lihaskasvu.
-
Külaline
Tegelikult ju ei lehvitanud ise vaid saatejuht küsis kas ta on nõus näitama, et kummutada Ozempicu kuulujutte. Ilus oleks olnud see ära udustada aga siis oleks jälle ilmselt osad kisanud, et ahah, udustatud, järelikult midagi kahtlast vms.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 22:16Veits lamp on ikka vanainimeste väljend.
Teemasse, no jälle, ise lehvitab oma andmeid avalikult. Ja eks naisi ikka huvitab, er kuidas sellist asja suht noorele inimesele välja on kirjutatud. Et kui pole menopaus, siis mis puhul see veel aitab. Ma ei tea, kui see on nagu meeste testosteroon, siis ehk aitab kõvemini trenni teha?
Aga mulle on kirjutatud nt hormonaalsete muutuste vaevuste leevendamiseks ning tegu ei olnud menopausiga. Hormonaalseid muutuseid kehas võivad mitmed erinevad tegurid põhjustada.
-
Külaline
Nälgis ja treenis ja kukkus rahva ees läbi, jooksis minema. Hull asi see suur tähelepanuvajadus.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... s-koheselt
-
Külaline
Miks ei taheta?Samas ei taheta seda isegi tegelikus menopausis olevatele naistele välja kirjutada.
-
Külaline
Ma ei ole mingi bsh fänn aga no kuule, vaata neid pilte, läbikukkumiseks seda küll nimetada ju ei saa. Üsna lühikese ajaga päris kõva muutumise läbi teinud, seal taga seisab siiski kõva tahtejõud ja pingutus. Ise teeksid järgi? Siinseid teemasid lugedes ja mis seal salata, ka tänavapilti vaadates, enamus ei suuda isegi normaalkaalu saavutada, rääkimata päriselt vormis kehast.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:40 Nälgis ja treenis ja kukkus rahva ees läbi, jooksis minema. Hull asi see suur tähelepanuvajadus.
-
Külaline
Kõrvalnähud, st väidetavalt kõige rohkem insuldi tekkimist soodustav. Sama, nagu beebipillidki.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:42Miks ei taheta?Samas ei taheta seda isegi tegelikus menopausis olevatele naistele välja kirjutada.
A sööge soojaube, looduslik asendus.
-
Külaline
Tema vanuses ja tervena? Vabalt. Ma olen temast nii 18 a vanem, autoimmuunhaigustega, teen ikka korralikult trenni. Ilma ozempicuta ma oma viimasest rasvast ma küll lahti ei saa, aga näen täitsa kobe välja. Ma tahan pigem näha, kuidas ta minuvanuses välja näeb, ilma abita, aga seda ei juhtu. Juba on päris palju asju juurde kruvitud.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:53Ma ei ole mingi bsh fänn aga no kuule, vaata neid pilte, läbikukkumiseks seda küll nimetada ju ei saa. Üsna lühikese ajaga päris kõva muutumise läbi teinud, seal taga seisab siiski kõva tahtejõud ja pingutus. Ise teeksid järgi? Siinseid teemasid lugedes ja mis seal salata, ka tänavapilti vaadates, enamus ei suuda isegi normaalkaalu saavutada, rääkimata päriselt vormis kehast.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:40 Nälgis ja treenis ja kukkus rahva ees läbi, jooksis minema. Hull asi see suur tähelepanuvajadus.
Aga võistlus ju ebaõnnestus, seda võiks sa ikka tunnistada.
-
Külaline
Imestasin väga, kui ta ütles, et kaalus vahepeal 76 kilo. Minu arust on ta koguaeg sale olnud.
Ja, kas ta mitte alles hiljuti ei jooksnud maratoni?
Ta vist ongi see tüüp, kellel käib üles-alla - nii kaal kui ka väljakutsete teostamine.
Ja, kas ta mitte alles hiljuti ei jooksnud maratoni?
Ta vist ongi see tüüp, kellel käib üles-alla - nii kaal kui ka väljakutsete teostamine.
-
Külaline
Minu arvates esimese korra kohta pole paha ja mingit edu ma ei oleks hakanud ootama ega eeldama. Kõige pealt vaja harjuda laval olekuga ja võistlemise kui sellisega.
Ma olen sarnase figuuriga. Kergesti tuleb küll juurde, aga kui vähegi tahtmist jälgida ja piirata toitumist, siis sama kergesti saab ka lahti.
Retseptiga soga söömine on alati kõrvalmõjudega ja tekitab omakorda mingit muud häda. Ozempicuga seoses on lausa mõiste "Ozempic face” ehk siis see soodustab näonaha vananemist ja lõtvumsit. Pead omakorda sinna mingeid fillereid toppima.
Ma olen sarnase figuuriga. Kergesti tuleb küll juurde, aga kui vähegi tahtmist jälgida ja piirata toitumist, siis sama kergesti saab ka lahti.
Retseptiga soga söömine on alati kõrvalmõjudega ja tekitab omakorda mingit muud häda. Ozempicuga seoses on lausa mõiste "Ozempic face” ehk siis see soodustab näonaha vananemist ja lõtvumsit. Pead omakorda sinna mingeid fillereid toppima.
-
Külaline
Igasugune võistlussport on tervise retsimine ja kõik sportlased peavad kõiksugu hädade leevendamiseks seda ja teist võtma.
-
Külaline
Jajah, loll on see, kes vabandust ei leia.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 08:16Tema vanuses ja tervena? Vabalt. Ma olen temast nii 18 a vanem, autoimmuunhaigustega, teen ikka korralikult trenni. Ilma ozempicuta ma oma viimasest rasvast ma küll lahti ei saa, aga näen täitsa kobe välja. Ma tahan pigem näha, kuidas ta minuvanuses välja näeb, ilma abita, aga seda ei juhtu. Juba on päris palju asju juurde kruvitud.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:53Ma ei ole mingi bsh fänn aga no kuule, vaata neid pilte, läbikukkumiseks seda küll nimetada ju ei saa. Üsna lühikese ajaga päris kõva muutumise läbi teinud, seal taga seisab siiski kõva tahtejõud ja pingutus. Ise teeksid järgi? Siinseid teemasid lugedes ja mis seal salata, ka tänavapilti vaadates, enamus ei suuda isegi normaalkaalu saavutada, rääkimata päriselt vormis kehast.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 00:40 Nälgis ja treenis ja kukkus rahva ees läbi, jooksis minema. Hull asi see suur tähelepanuvajadus.
Aga võistlus ju ebaõnnestus, seda võiks sa ikka tunnistada.
-
Külaline
Autoimmuunhaigus, mis võib kaalu mõjutada, on kilpnäärme alatalitlus, eks? See on tänapäeval ravimitega tõhusalt kontrollitav ning antud haigusega inimesel ei ole mittemingit takistust söömaks ja treenimaks nagu terve inimene. BSH on äkki mingi 20ndate lõpp/30ndate algus ehk siis jah, ka alla 40-aastasena on selline vorm täiesti saavutatav ja ilma Ozempicuta.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:32 Minu arvates esimese korra kohta pole paha ja mingit edu ma ei oleks hakanud ootama ega eeldama. Kõige pealt vaja harjuda laval olekuga ja võistlemise kui sellisega.
Aga muidu kui vanus siin niiii määrava tähtsusega on, siis tema vanuses olid samas vormis?
-
Külaline
Ei, see ei ole ravimitega tõhusalt kontrollitav ja ära sel teemal rohkem sõna võta.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 10:14Autoimmuunhaigus, mis võib kaalu mõjutada, on kilpnäärme alatalitlus, eks? See on tänapäeval ravimitega tõhusalt kontrollitav ning antud haigusega inimesel ei ole mittemingit takistust söömaks ja treenimaks nagu terve inimene. BSH on äkki mingi 20ndate lõpp/30ndate algus ehk siis jah, ka alla 40-aastasena on selline vorm täiesti saavutatav ja ilma Ozempicuta.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 09:32 Minu arvates esimese korra kohta pole paha ja mingit edu ma ei oleks hakanud ootama ega eeldama. Kõige pealt vaja harjuda laval olekuga ja võistlemise kui sellisega.
Aga muidu kui vanus siin niiii määrava tähtsusega on, siis tema vanuses olid samas vormis?
Tema vanuses? Palju parem olin. Ja olen. Ma olen pikem, mul on loomulikult sihvakas keha, peened kondid, pikad vormis jalad, lihas kasvab kiirelt ja proportsioonis. Jalanumber on 36, samas on kurvid. Ei pea kunsttisse ette panema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist