Hambaarsti järjekorrad

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Hambaarsti järjekorrad

Postitus Postitas Külaline »

Kui ruttu saate tavaliselt hambaarsti juurde aja?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 23:08 Kui ruttu saate tavaliselt hambaarsti juurde aja?
Pärnus ootad 3 kuud kuni pool aastat. Seetõttu käin Tallinnas ravil, seal saan nädala jooksul.
Külaline

Elan ka Pärnus, erakorralise juhtumi puhul olen saanud ka järgmiseks päevaks. Muidu regulaarne kontroll 2x aastas ja need ajad panen varakult seega ootamismomenti otseselt tekkinud ei ole.
Külaline

Minu hambaarstil (Pärnus) 9-10 kuud järjekord.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 08:19 Elan ka Pärnus, erakorralise juhtumi puhul olen saanud ka järgmiseks päevaks. Muidu regulaarne kontroll 2x aastas ja need ajad panen varakult seega ootamismomenti otseselt tekkinud ei ole.
Käid mõne veterinaari juures? Jes teeb mõne lisaotsa. Hea odav ju
Külaline

Vaatasin järgi, oma tavalisse kohta saaks esimese aja 8 päeva pärast.
Külaline

Anonymous kirjutas: 17 Okt 2024 11:06Käid mõne veterinaari juures? Jes teeb mõne lisaotsa. Hea odav ju
Kus sa mõnd odavat veterinaari kohanud oled?

Käime mehega juba aastakümneid ca 50 km kaugusel teises linnas sõbra juures. Alati leiab paari nädala jooksul aja. Õnneks pole ükski hammas kunagi valu põhjustanud või ära murdunud, nii et kiiret pole kunagi olnud.
Külaline

nn oma hambaarsti juurde, kes teeb kvaliteetset ja soodsa hinnaga, nende järjekorrad ulatuvad kuni kümne kuuni.
adminniga salongi, kus ka tehakse kvaliteetselt, kuid teenus maksab kulla hinda, saab mõne päeva jooksul.
oma arsti ei reklaamita ülipika järjekorra tõttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 11:06
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 08:19 Elan ka Pärnus, erakorralise juhtumi puhul olen saanud ka järgmiseks päevaks. Muidu regulaarne kontroll 2x aastas ja need ajad panen varakult seega ootamismomenti otseselt tekkinud ei ole.
Käid mõne veterinaari juures? Jes teeb mõne lisaotsa. Hea odav ju
Ah? Teema on hambaarstidest, kui sul lugemisega probleemid.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 13:15 nn oma hambaarsti juurde, kes teeb kvaliteetset ja soodsa hinnaga, nende järjekorrad ulatuvad kuni kümne kuuni.
adminniga salongi, kus ka tehakse kvaliteetselt, kuid teenus maksab kulla hinda, saab mõne päeva jooksul.
oma arsti ei reklaamita ülipika järjekorra tõttu.
Kuidas saab võimalik olla, et raviva arsti juurde on järjekord 10 kuud? Kes suudaks nii kaua oodata, kui mõnes hambas vea avastab? Miks peakski? Leian mingi defekti või tekib valuaisting ja siis saan aja augustisse? See ei tule ju ühegi patsiendi puhul kõne allagi.
Või teeb see arst vaid kosmeetilisi protseduure?
Külaline

just kontrollisin üle.
täna on reede, 18.okt. Lähim vaba aeg minu lemmikkliinikus on E, 21.okt õhtuks. "Oma" arsti juurde lähim vaba aeg T,22.okt.
Käin Tallinnas, Lasnamäe Medicumi kliinikus hambaarstil tavaliselt (sõidan hambaarstile spetsiaalselt Lasnamäele, kuigi juba 20+a elan hoopis teises linnaosas)
Külaline

1,5-2 kuud. Tartu
Külaline

järjekord on mõned kuud. aga kuna mul on eluaeg üks hambaarst olnud ja temaga head suhted, saan enamasti homseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 19:41 järjekord on mõned kuud. aga kuna mul on eluaeg üks hambaarst olnud ja temaga head suhted, saan enamasti homseks.
Mul oli ka, aga läks ära pensionile. Jube lugu, nagu abielu oleks lahutanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist