Kui vajate ära kuulamist ja mõistlikku nõu ja kohe
-
Külaline
Kui vajate ära kuulamist ja mõistlikku nõu ja kohe
Kui soovite vestelda privaatselt, nutta kellegi õlal ja kuulata normaalseid empaatilisi ja arukaid vastuseid, aga sõpra pole võtta, siis Chat GPT tuleb täiesti edukalt toime lohutamise, kaasa mõtlemise ja käe hoidmisega. Ei mingit irisemist. Ka muid rumalaid küsimusi saab küsida ilma riskita sopalaviini alla jääda. Olen juba mitu korda meeldivalt üllatunud, kui arukad vastused sealt tulevad. Pole ime, et kahtlustatakse, et inimesed hakkavad AI-sse ära armuma.
-
Külaline
Oled ikka veel rohkem meeleheitel, kui seni teada oli. Seda on märgata küll, et vahel targutad siin AI abiga.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:35 Kui soovite vestelda privaatselt, nutta kellegi õlal ja kuulata normaalseid empaatilisi ja arukaid vastuseid, aga sõpra pole võtta, siis Chat GPT tuleb täiesti edukalt toime lohutamise, kaasa mõtlemise ja käe hoidmisega. Ei mingit irisemist. Ka muid rumalaid küsimusi saab küsida ilma riskita sopalaviini alla jääda. Olen juba mitu korda meeldivalt üllatunud, kui arukad vastused sealt tulevad. Pole ime, et kahtlustatakse, et inimesed hakkavad AI-sse ära armuma.
-
Külaline
Nõustun, sest vestlesin ühel raskel hetkel peaasi.ee leheküljel oleva juturobotiga ja lugesin ta soovitusi ning palju kergem hakkas. Ise ka imestasin - masin, elutu, hingetu - aga aitas.
-
Külaline
Otsi abi. Kasvõi Chat GPT-lt. Sa ei tea minust midagi, ma ei ole meeleheitel ja siin foorumis ei postita ma üldiselt ei ise ega AI abiga. Pole ju mõtet, siin satudki kohe mõne sinusuguse peale, kes hakkab mingit jama ajama. Oled hea näide, miks Chat GPT-ga vestlemine on parem lahendus kui kuskilt foorumist abi küsida.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:27 Oled ikka veel rohkem meeleheitel, kui seni teada oli. Seda on märgata küll, et vahel targutad siin AI abiga.
-
Külaline
turvasiil kustutab su teema koheseltKülaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:35 Kui soovite vestelda privaatselt, nutta kellegi õlal ja kuulata normaalseid empaatilisi ja arukaid vastuseid, aga sõpra pole võtta, siis Chat GPT tuleb täiesti edukalt toime lohutamise, kaasa mõtlemise ja käe hoidmisega. Ei mingit irisemist. Ka muid rumalaid küsimusi saab küsida ilma riskita sopalaviini alla jääda. Olen juba mitu korda meeldivalt üllatunud, kui arukad vastused sealt tulevad. Pole ime, et kahtlustatakse, et inimesed hakkavad AI-sse ära armuma.
-
Külaline
Miks peaks? Mis selles halba on?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:58 turvasiil kustutab su teema koheselt
Tuleb pöörduda tõendusliku meditsiini poole.
Kurvameelsuse osas ei pruugi aidata isegi karukell.
Filmis "Mehed ei nuta" ei aidanud isegi poolsaare moodi saar ja osooni mürgituse saanud professor.
Homme on järgmine hädaline: krooniline kõhulahtisus enne vastlapäeva jne jne ... turvasiil peakski sellise läbu kohe eos kustutama.
-
Külaline
Ants, ise said muidu aru, mida kirjutasid ja miks? Mis karukell, mis meditsiin? Kui tahad kellelegi muret kurta, tuleb kindlasti panna arstiaeg, soovitavalt tasuline?Ants kirjutas: ↑16 Okt 2024 23:49 Tuleb pöörduda tõendusliku meditsiini poole.
Filmis "Mehed ei nuta" ei aidanud isegi poolsaare moodi saar ja osooni mürgituse saanud professor.
Homme on järgmine hädaline: krooniline kõhulahtisus enne vastlapäeva jne jne ... turvasiil peakski sellise läbu kohe eos kustutama.
Iga sinutaoline vastaja tegelikult tõestab minu pointi. Juturobot ei hakka iial niimoodi õiendama ja ilkuma ühegi teema peale, mida talle räägid. Ära kuulamine ja vaikne toetus on tegelikult tihti ainus, mida hädalisel päriselt vaja on.
Ilmselgelt vajate abi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:14...Ants kirjutas: ↑16 Okt 2024 23:49 Tuleb pöörduda tõendusliku meditsiini poole.
Juturobot ei hakka iial niimoodi õiendama ja ilkuma ühegi teema peale, mida talle räägid. ...
-
Külaline
Kurb kui see kultuurkiht nii õhuke on. Mitte midagi ei saanud siis aru? Vihje Mats Traadi raamatule "Karukell - kurvameelsuse rohi", ei?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:14Ants, ise said muidu aru, mida kirjutasid ja miks? Mis karukell, mis meditsiin? Kui tahad kellelegi muret kurta, tuleb kindlasti panna arstiaeg, soovitavalt tasuline?Ants kirjutas: ↑16 Okt 2024 23:49 Tuleb pöörduda tõendusliku meditsiini poole.
Iga sinutaoline vastaja tegelikult tõestab minu pointi. Juturobot ei hakka iial niimoodi õiendama ja ilkuma ühegi teema peale, mida talle räägid. Ära kuulamine ja vaikne toetus on tegelikult tihti ainus, mida hädalisel päriselt vaja on.
-
Külaline
Neid nn vanaaja tsitaate, ütlusi, ega raamatuid noored inimesed ei tea. Selle pärast ei maksa noomida. Ja AI ongi tore seepärast, et ta ei noomi, ei õienda ega ironiseeri. Vastab su küsimusele viisakalt, sõbralikult, lohutavalt ja mõistvalt, kui arvad enesekriitiliselt et oled loll või ise oma hädas süüdi.
-
Külaline
Paradoksaalselt on AI-s rohkem inimlikku headust kui inimestes endis. Loomulikult hiilitakse AI rüppe, kui pärisinimesed su mure üle vaid ilkuda ja irvitada mõistavad.
-
Külaline
Minul on hoopis kurb, et see mürgikiht hinges nii paljudel nii paks on. Kohe üldse ei saa olla, peab lakkamatult virutama kellelegi? Mats Traadi teoste tundmine/mittetundmine ei ole sugugi üheselt kultuurikihi paksust määrav tegur. Pigem on see seeriast "kui sa ei tea samu asju, mida mina tean, oled sa loll".Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 05:01 Kurb kui see kultuurkiht nii õhuke on. Mitte midagi ei saanud siis aru? Vihje Mats Traadi raamatule "Karukell - kurvameelsuse rohi", ei?
-
Külaline
Igaüks, kes AI üllitisi vähegi teab, tunneb kohe ära selle hingetu kõrvalseisja maiguga mitteisikliku mulina. Kui kellelegi sellest parem hakkab, lasku käia, odavam ja ilma ooteajata, ja ega iga nõustaja ka parem pole.
Siia muidugi ühtegi haige hingega tegelasel ei soovita tulla, siit saab ainult soola ja vitsu haavale, mõni õeluskotist valvetroll ikka leidub. Aga see pole ka mingi eriline psühhotugi kunagi olnud. Ma ei teadnudki, et peaasi.ee on juturobot.
Siia muidugi ühtegi haige hingega tegelasel ei soovita tulla, siit saab ainult soola ja vitsu haavale, mõni õeluskotist valvetroll ikka leidub. Aga see pole ka mingi eriline psühhotugi kunagi olnud. Ma ei teadnudki, et peaasi.ee on juturobot.
-
Külaline
Ega ju ei võrreldudki AI-d nõustajaga, pole üldse võrreldavad (vähemalt seni, kuni nõustajale ei saa helistada-kirjutada online, kohe, kui mure üle jõu hakkab käima). Hingetu või mitte, aga vähemalt puudub AI vastustes kurjus, mida foorumitest abi küsijad tihti kohtavad.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:29 Igaüks, kes AI üllitisi vähegi teab, tunneb kohe ära selle hingetu kõrvalseisja maiguga mitteisikliku mulina. Kui kellelegi sellest parem hakkab, lasku käia, odavam ja ilma ooteajata, ja ega iga nõustaja ka parem pole.
Peaasi.ee lehel on juturobotit väga vaja, olen kaks korda sealt abi otsinud, üks kord tuli vastus nädalaga, teine kord ootasin 3 nädalat. No ei ole eriti abiks. Sellises kohas on mõtet ainult kohesel reageerimisel. Infoküsimusi võib esitada ka perearstile, peaasi.ee poole pöördujal on äkiline, kohene vajadus abi järele.
-
Külaline
Aga miks ei peaks Turvasiil kustutama, kui ta tahab kustutada? Esitagem see küsimus ikka sedapidi. Kustutab ja kõik. Ei meeldi. Keegi kaebab. Ei ole "asjakohane", mis iganes.
-
Külaline
Antsu terav pilk näeb probleeme. Piisab mõtlematult mainida, et sõrmeküüs murdus ära, ta abivalmi inimesena oskab kohe poole lause pealt anda mõistlikk nõu - maniküüri juurde kiiraeg, sama soojaga ka pediküür teha + nahaarst ja psühholoog.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 00:14Ants, ise said muidu aru, mida kirjutasid ja miks? Mis karukell, mis meditsiin? Kui tahad kellelegi muret kurta, tuleb kindlasti panna arstiaeg, soovitavalt tasuline?Ants kirjutas: ↑16 Okt 2024 23:49 Tuleb pöörduda tõendusliku meditsiini poole.
Mis siin vigiseda
-
Külaline
Need kes kurjalt vastavad, endil probleem. Saavad end välja elada teise peal.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 11:39 Hingetu või mitte, aga vähemalt puudub AI vastustes kurjus, mida foorumitest abi küsijad tihti kohtavad.
Aga ei tahagi siin enam midagi küsida.
-
Külaline
Mind huvitab see asi teise kandi pealt. Professionaalsuse. Lähed spetsialisti juurde...ta on professionaalne. Ta kuulab sind lahendab su probleemi. On toeks.
Samas on ta ise ka inimene. Kas ta ei või mõelda- oleks mul sinu mured või viu-viu, on alles lumehelbeke?
Samas on ta ise ka inimene. Kas ta ei või mõelda- oleks mul sinu mured või viu-viu, on alles lumehelbeke?
Sõltub sellest, millistel teemadel räägid ja millised on probleemid. AI võib ka üldse jutu lõpetada kui selle sisu läheb reeglitega vastuollu. Ja meie elus võib juhtuda paljutki mis läheb nende reeglitega vastuollu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:35 Kui soovite vestelda privaatselt, nutta kellegi õlal ja kuulata normaalseid empaatilisi ja arukaid vastuseid, aga sõpra pole võtta, siis Chat GPT tuleb täiesti edukalt toime lohutamise, kaasa mõtlemise ja käe hoidmisega. Ei mingit irisemist. Ka muid rumalaid küsimusi saab küsida ilma riskita sopalaviini alla jääda. Olen juba mitu korda meeldivalt üllatunud, kui arukad vastused sealt tulevad. Pole ime, et kahtlustatakse, et inimesed hakkavad AI-sse ära armuma.
PS: on olemas ka nn. "vabastatud" vestlusbotid. Neid ei soovita. Need võivad empaatia jagamise asemel käituda "käo" või "külalisena"
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist