Täitsa hämmastav, kuidas nii vildakalt võib aru saadaKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 11:58 Mis te olete kõik siin 100+ kilo prouad, et see saleduse nõue nii jubedalt hinge kraabib? Normaalkaalus püsimine on elementaarne mu meelest.
Milliseid vahvaid tutvumiskuulutusi olete viimasel ajal lugenud?
-
Külaline
-
Külaline
Täpselt, ega asi pole ju nõudmistes, kui mees oleks ise pikk, kena, sale, noor, hästi toimetulev, huvitav inimene, siis oleks täiesti arusaadav, et soovib enda kõrvale samasugust. Aga need mehed ise on inetud, vanad, paksud, võlgades, vaesed, samas nõudmised naistele on ikka laes. Pluss naine peab mingiks teenijaks ka veel hakkama. Ja siis on väga kibestunud ja vihased, et keegi ei vasta.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 12:32Täitsa hämmastav, kuidas nii vildakalt võib aru saadaKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 11:58 Mis te olete kõik siin 100+ kilo prouad, et see saleduse nõue nii jubedalt hinge kraabib? Normaalkaalus püsimine on elementaarne mu meelest.Asi on kõrgetes nõudmistes, mida nad ise ei vääri. Miks sale, noor, rikas naine peaks ometi tahtma vana, paksu ja vaest meest? Meestest on suurem % rasvunuid, naised hoolitsevad oma tervise - ja kui mitte tervise, siis pandava väljanägemise- eest palju enam. Meestel tuleb alles esiemse infaktiga meelde, et peab vist alla võtma, seepärast 40+50- mehed uputavad äkki spordisaale...
Uus pirn oli selline, et küsimusele, et millised naised teile meeldivad, üks vastas, et mees tahab seda, et tema eest hoolitsetaks nii nagu tema ema kunagi hoolitses. Ja et naine pakuks naudinguid, nagu ainult üks tasuline proff suudab pakkuda. Ma loeks siit välja, et koduabilist ja litsi on vaja ja need teenused saab ju sisse osta, milleks naine sellisele mehele. Aga kõike tahaks veel ju tasuta ka saada, sest raha pole.
-
Külaline
Aga miks te olete seal lollide ja paksude ja vaeste turvumisgrupis üldse, kui ilmselgelt seal ühtegi meeldivat meest ei ole? Lihtsalt oma ego turgutamiseks, et issand, kui normaaaalne mina ikka olen?
-
Külaline
Miks ma siin foorumiski olen, siingi on ju põhikommentaator samast mastist. Eks ikka antropoloogilisest huvist. Väga huvitav on vaadata, et meil on põlvkond mehi, kes arvab, et nad on looduse kroon ainult seetõttu, et nad on sündinud mehena. Aga kui elus saavutusi pole, oled vana ja kole, siis teised ei taha kuidagi vastavalt käituda. Ja see teeb väga kibestunuks ja vihaseks. Sest peeglisse vaatamine on sellistele äpradunud meestele liiga valus ja seda tuleb igal juhul vältida.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 12:50 Aga miks te olete seal lollide ja paksude ja vaeste turvumisgrupis üldse, kui ilmselgelt seal ühtegi meeldivat meest ei ole? Lihtsalt oma ego turgutamiseks, et issand, kui normaaaalne mina ikka olen?
-
Külaline
Ei ole õllekõht erutav, ei ole, noh.
-
Külaline
Mitmed kuulutused sisaldavad sellist fraasi, et sooviks naist, kes hoolitseb mehe eest. Mis see tähendab? Kui loen, et millist meest naised soovivad, siis mehed jälle arvavad, et naine otsib meest, kelle eest saaks hoolitseda. Kas meeste arust naistele hirmsasti meeldib hooitseda, see tähendab siis meeste keeles süüa teha, mehe järelt koristada, tema riideid pesta ja triikida, tema seksuaalseid vajadusi rahuldada. Või mis see meeste arust tähendab, äkki saan valesti aru?
Täpselt seda see hoolitsemine tähendabki. Külm õlu peab ka kogu aeg kapist võtta olemaKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 13:13 Mitmed kuulutused sisaldavad sellist fraasi, et sooviks naist, kes hoolitseb mehe eest. Mis see tähendab? Kui loen, et millist meest naised soovivad, siis mehed jälle arvavad, et naine otsib meest, kelle eest saaks hoolitseda. Kas meeste arust naistele hirmsasti meeldib hooitseda, see tähendab siis meeste keeles süüa teha, mehe järelt koristada, tema riideid pesta ja triikida, tema seksuaalseid vajadusi rahuldada. Või mis see meeste arust tähendab, äkki saan valesti aru?
Aga veider selle asja juures on see, et tõsti jaa loodetakse leida naine, kes hoolisteb mehe eest nagu ema. Aga emaga ju ei seksita?!?Suslik kirjutas: ↑15 Juun 2024 13:29Täpselt seda see hoolitsemine tähendabki. Külm õlu peab ka kogu aeg kapist võtta olemaKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 13:13 Mitmed kuulutused sisaldavad sellist fraasi, et sooviks naist, kes hoolitseb mehe eest. Mis see tähendab? Kui loen, et millist meest naised soovivad, siis mehed jälle arvavad, et naine otsib meest, kelle eest saaks hoolitseda. Kas meeste arust naistele hirmsasti meeldib hooitseda, see tähendab siis meeste keeles süüa teha, mehe järelt koristada, tema riideid pesta ja triikida, tema seksuaalseid vajadusi rahuldada. Või mis see meeste arust tähendab, äkki saan valesti aru?![]()
-
Külaline
Tutvumiskuulutusi ei tea nii, aga kuidas mu üks tuttav, suht paks tädike omale printsi otsis, oli küll naljakas
Ilmselt polnud ta end kunagi peeglist vaadanud või elas mingites illusioonides.
-
Külaline
Tänaval paarikesi vaadates näeb ikka väga harva heas vormis inimesi. Miks paks ei tohiks armastust otsida? Sinusugune mürgimadu tundub igal juhul ebameeldivam. Kaalu saab reguleerida, sitta iseloomu mitte nii väga.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:05 Tutvumiskuulutusi ei tea nii, aga kuidas mu üks tuttav, suht paks tädike omale printsi otsis, oli küll naljakasIlmselt polnud ta end kunagi peeglist vaadanud või elas mingites illusioonides.
-
Külaline
Olen ka täheldanud, et paarilise leidmiseks ilus küll olema ei peaKülaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:24Tänaval paarikesi vaadates näeb ikka väga harva heas vormis inimesi. Miks paks ei tohiks armastust otsida? Sinusugune mürgimadu tundub igal juhul ebameeldivam. Kaalu saab reguleerida, sitta iseloomu mitte nii väga.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:05 Tutvumiskuulutusi ei tea nii, aga kuidas mu üks tuttav, suht paks tädike omale printsi otsis, oli küll naljakasIlmselt polnud ta end kunagi peeglist vaadanud või elas mingites illusioonides.
-
Külaline
Selles asi ongi, et ta ise otsis peamiselt välimuse järgi, aga omal midagi vastu pakkuda ei olnud. Aga eks sinusugune mittemadu teab neid asju paremini.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:24Tänaval paarikesi vaadates näeb ikka väga harva heas vormis inimesi. Miks paks ei tohiks armastust otsida? Sinusugune mürgimadu tundub igal juhul ebameeldivam. Kaalu saab reguleerida, sitta iseloomu mitte nii väga.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:05 Tutvumiskuulutusi ei tea nii, aga kuidas mu üks tuttav, suht paks tädike omale printsi otsis, oli küll naljakasIlmselt polnud ta end kunagi peeglist vaadanud või elas mingites illusioonides.
-
Külaline
Minu arust võivad paksud küll paarilist otsida, oleme ausad, naistest on ju pooled ülekaalulised ja meestest veel rohkemad. Eriti kui keskealistest jutt on. Aga minu arust võiks ise ülekaalus olles teiste suhtes kaalu suhtes natuke leebem olla. Täna seal jälle üks härra kirjutas, et naised siin kõik ju paksud, ei ole kellegagi tutvuda, võiks liigutada ennast ka natuke nagu mina. Vaatasin siis härra pilti, vist teeb mingil määral sporti ja puha, aga KMI järgi küll selges ülekaalus nii umbes 15 kg vähemalt. Aga selline kritiseerib naisi. See mürgine vanamees, kellest oli enne juttu, kritiseerib naisi kogu aeg, aga ise on vormist väljas, kõht ees. Aga just meeste puhul on märgata, et naine peab sale olema, see on number üks tingimus, samas ise on paks mis paks. See mürgine vanamees kirjutas, et naistele meeldivadki turskemad mehed.
-
külaline
Ma ei tea muidgi, kus see müstiline 'seal' on, millest kirjutatakse.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 18:11 Minu arust võivad paksud küll paarilist otsida, oleme ausad, naistest on ju pooled ülekaalulised ja meestest veel rohkemad. Eriti kui keskealistest jutt on. Aga minu arust võiks ise ülekaalus olles teiste suhtes kaalu suhtes natuke leebem olla. Täna seal jälle üks härra kirjutas, et naised siin kõik ju paksud, ei ole kellegagi tutvuda, võiks liigutada ennast ka natuke nagu mina. Vaatasin siis härra pilti, vist teeb mingil määral sporti ja puha, aga KMI järgi küll selges ülekaalus nii umbes 15 kg vähemalt. Aga selline kritiseerib naisi. See mürgine vanamees, kellest oli enne juttu, kritiseerib naisi kogu aeg, aga ise on vormist väljas, kõht ees. Aga just meeste puhul on märgata, et naine peab sale olema, see on number üks tingimus, samas ise on paks mis paks. See mürgine vanamees kirjutas, et naistele meeldivadki turskemad mehed.
Mina olen keskealine naine parameetritega 163/53 ja ma ei tunne ennast kuidagi puudutatuna, kui keegi saledat naist otsib. Kõik need kuulutused on mulle. See teema on ilmselt täis ülekaalulisi kibestunud naisi, kes arvavad, et meestele peaksid paksud naised meeldima. See, kas paksud mehed omakorda mulle meeldivad, on eraldi teema. See teema siin on millestki muust - nimelt et paksud mehed ei peaks saledaid naisi tahtma. Minupärast tahtku, valin ju mina, ja minul probleemi ei ole, et sellest teema teha.
-
Külaline
Tere, tere jah, Perekooi paksuvihkajast naisterahvas igavesti 53/53 ka platsis. Äkki loed teema algust ka, siis saad aru, kus see müstiline "seal" on.Ma ei tea muidgi, kus see müstiline 'seal' on, millest kirjutatakse.
Mina olen keskealine naine parameetritega 163/53 ja ma ei tunne ennast kuidagi puudutatuna, kui keegi saledat naist otsib. Kõik need kuulutused on mulle. See teema on ilmselt täis ülekaalulisi kibestunud naisi, kes arvavad, et meestele peaksid paksud naised meeldima. See, kas paksud mehed omakorda mulle meeldivad, on eraldi teema. See teema siin on millestki muust - nimelt et paksud mehed ei peaks saledaid naisi tahtma. Minupärast tahtku, valin ju mina, ja minul probleemi ei ole, et sellest teema teha.
Mina olen ise sale, aga olen märganud, et need mehed, kes ise on paksud, aga panevad suurt rõhku kaaslase kaalule ja mulle välimusele, pole eriti toreda iseloomuga.
PS, ega iga kõhna kits pole selleprast hirv või kuidas see ütlemine oligi. Sale võid ju olla, aga mürgise iseloomuga, nagu seal Perekoolis pidevalt lugeda sai, ega sellist ka keegi ei taha.
-
külaline
Ära sildista, sa ei tea mu vanust ega seda, kas ma olen Perekoolis osalenud või mitte. Võta oma tuure tagasi. Sa ei tea minu iseloomust mitte tuhkagi.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:02Tere, tere jah, Perekooi paksuvihkajast naisterahvas igavesti 53/53 ka platsis. Äkki loed teema algust ka, siis saad aru, kus see müstiline "seal" on.Ma ei tea muidgi, kus see müstiline 'seal' on, millest kirjutatakse.
Mina olen ise sale, aga olen märganud, et need mehed, kes ise on paksud, aga panevad suurt rõhku kaaslase kaalule ja mulle välimusele, pole eriti toreda iseloomuga.
PS, ega iga kõhna kits pole selleprast hirv või kuidas see ütlemine oligi. Sale võid ju olla, aga mürgise iseloomuga, nagu seal Perekoolis pidevalt lugeda sai, ega sellist ka keegi ei taha.
-
Külaline
Täpselt samas stiil ju. 53 sa vist tõesti enam pole, seda sa olid seal aastaid.Ära sildista, sa ei tea mu vanust ega seda, kas ma olen Perekoolis osalenud või mitte. Võta oma tuure tagasi. Sa ei tea minu iseloomust mitte tuhkagi.
-
külaline
Sa oled naeruväärne. Sama stiil?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:24Täpselt samas stiil ju. 53 sa vist tõesti enam pole, seda sa olid seal aastaid.Ära sildista, sa ei tea mu vanust ega seda, kas ma olen Perekoolis osalenud või mitte. Võta oma tuure tagasi. Sa ei tea minu iseloomust mitte tuhkagi.
-
Külaline
Täitsa tavaline viis kirjutada ju, ära kujuta asju ette.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 19:24Täpselt samas stiil ju. 53 sa vist tõesti enam pole, seda sa olid seal aastaid.Ära sildista, sa ei tea mu vanust ega seda, kas ma olen Perekoolis osalenud või mitte. Võta oma tuure tagasi. Sa ei tea minu iseloomust mitte tuhkagi.
-
Külaline
163/53 pole eriline sale, tavaline normaalkaal. Sa ju lühike.külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 18:57Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 18:11 Minu arust võivad paksud küll paarilist otsida, oleme ausad, naistest on ju pooled ülekaalulised ja meestest veel rohkemad. Eriti kui keskealistest jutt on. Aga minu arust võiks ise ülekaalus olles teiste suhtes kaalu suhtes natuke leebem olla. Täna seal jälle üks härra kirjutas, et naised siin kõik ju paksud, ei ole kellegagi tutvuda, võiks liigutada ennast ka natuke nagu mina. Vaatasin siis härra pilti, vist teeb mingil määral sporti ja puha, aga KMI järgi küll selges ülekaalus nii umbes 15 kg vähemalt. Aga selline kritiseerib naisi. See mürgine vanamees, kellest oli enne juttu, kritiseerib naisi kogu aeg, aga ise on vormist väljas, kõht ees. Aga just meeste puhul on märgata, et naine peab sale olema, see on number üks tingimus, samas ise on paks mis paks. See mürgine vanamees kirjutas, et naistele meeldivadki turskemad mehed.
Ma ei tea muidgi, kus see müstiline 'seal' on, millest kirjutatakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist