M...li ühismeedias ilmus üleskutse: „Kas keegi võiks minna ja selle mehe maha lasta palun?“
-
Külaline
M...li ühismeedias ilmus üleskutse: „Kas keegi võiks minna ja selle mehe maha lasta palun?“
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-esitleti
Kas selline üleskutse karistust ei toogi, vaatamata lastekarjale. Nagu sümboolselt võiks midagi ikka mõista.
Kas selline üleskutse karistust ei toogi, vaatamata lastekarjale. Nagu sümboolselt võiks midagi ikka mõista.
-
Külaline
Tegelikult peaks kogu sellele loole hinnangute andmiseks teadma täpselt, mis põhjustel lahutus toimus ja asjad niimoodi kujunesid, et laps isale mõisteti! Ja seaduses on tegelikult (vähemalt oli mõni aasta tagasi ) kirjas, et alates 10-ndast eluaastast saab laps otsustada ise, mida ta teha tahab. Isegi see on tegelikult veel vara minu arvates, sest juhul kui on tegemist manipuleeriva või varjatud sõltuvusprobleemidega(või mõlemaga koos) emaga, siis see suudab last mõjutada lõpmatult. Ja võttes loogiliselt- kui laps määratakse lahutuse korral isale, siis see naine peab olema midagi valesti teinud.. vastasel juhul isa nõudmisi ei arvestata.
Nii et -tegelikult algpõhjusi teadmata ei ole selles loos mitte midagi targutada! Mõnikord võibki aga olla lastekodu hoopis parem lahendus..
Nii et -tegelikult algpõhjusi teadmata ei ole selles loos mitte midagi targutada! Mõnikord võibki aga olla lastekodu hoopis parem lahendus..
Sellised suunamudijad annavad siis meile eeskuju: 

-
Külaline
Ausalt öeldes on see artikkel kirjutatud ikka väga kallutatult ja madalal tasemel. Juba pealkiri on naljakas: "Dokumendid näitavad: ..." Artiklis on ära toodud ka ema poolt esitatud pretensioonid, et too lastekaitseametnik võltsis STAR programmi ja valetas emale. Sellele vastab artiklis Tallinna linna õigusteenistuse juhataja, kes nähtavasti soovib miskipärast jääda anonüümseks, oma kirjas nii:
"Õigusteenistuse juhataja kirjutas emale, et ta valetas. „Valed on väited, et lastekaitsja on teie eest andmeid varjanud või teile valetanud, võltsinud STAR-programmi ja jätnud sinna osa andmeid sisestamata. Lastekaitsja ei ole mitte kunagi istunud isale kuuluvas autos ega teie tütrega samas autos. Kohtumääruses on selgelt kirjas, et esimesel kümnel päeval pärast lapse üleandmist isale ei tohi teie ise lapsele helistada. Läbinisti vale on teie seisukoht, et ilma lastekaitsja „ekspertarvamuseta“ ei oleks teie laps turvakodus. Lapse viibimine turvakodus on otseses seoses teie enda tegevusega.“"
Kustkohast küll teab too kõrgel kohal töötav ametnik nii täpselt, et kõik need seigad valed on? Kas too ametnik ise on toda lastekaitsetöötajat kuude viisi päevad läbi jälginud, et oskab nii kindlalt väita, et too pole iialgi istunud isale kuuluvas autos? Ja kust too ametnik täpselt teab, et kõnealune ametnik ei ole STAR-programmi võltsinud ega jätnud sinna osa andmeid sisestamata? Kas see "õigusteenistuse juhataja" on hiromant, et lihtsalt tühistab ema tähelepanekud ja ütlused, nimetades teda valetajaks, ehkki ema kinnitab, et on neid seiku oma silmaga näinud, ent too juhataja mitte.
"Õigusteenistuse juhataja kirjutas emale, et ta valetas. „Valed on väited, et lastekaitsja on teie eest andmeid varjanud või teile valetanud, võltsinud STAR-programmi ja jätnud sinna osa andmeid sisestamata. Lastekaitsja ei ole mitte kunagi istunud isale kuuluvas autos ega teie tütrega samas autos. Kohtumääruses on selgelt kirjas, et esimesel kümnel päeval pärast lapse üleandmist isale ei tohi teie ise lapsele helistada. Läbinisti vale on teie seisukoht, et ilma lastekaitsja „ekspertarvamuseta“ ei oleks teie laps turvakodus. Lapse viibimine turvakodus on otseses seoses teie enda tegevusega.“"
Kustkohast küll teab too kõrgel kohal töötav ametnik nii täpselt, et kõik need seigad valed on? Kas too ametnik ise on toda lastekaitsetöötajat kuude viisi päevad läbi jälginud, et oskab nii kindlalt väita, et too pole iialgi istunud isale kuuluvas autos? Ja kust too ametnik täpselt teab, et kõnealune ametnik ei ole STAR-programmi võltsinud ega jätnud sinna osa andmeid sisestamata? Kas see "õigusteenistuse juhataja" on hiromant, et lihtsalt tühistab ema tähelepanekud ja ütlused, nimetades teda valetajaks, ehkki ema kinnitab, et on neid seiku oma silmaga näinud, ent too juhataja mitte.
-
Külaline
Praegusel juhul ma täiesti usun, et valetab taaskord ametnike pool.Anonymous kirjutas: ↑15 Okt 2024 22:50Kustkohast küll teab too kõrgel kohal töötav ametnik nii täpselt, et kõik need seigad valed on? Kas too ametnik ise on toda lastekaitsetöötajat kuude viisi päevad läbi jälginud, et oskab nii kindlalt väita, et too pole iialgi istunud isale kuuluvas autos? Ja kust too ametnik täpselt teab, et kõnealune ametnik ei ole STAR-programmi võltsinud ega jätnud sinna osa andmeid sisestamata? Kas see "õigusteenistuse juhataja" on hiromant, et lihtsalt tühistab ema tähelepanekud ja ütlused, nimetades teda valetajaks, ehkki ema kinnitab, et on neid seiku oma silmaga näinud, ent too juhataja mitte.
-
Külaline
Ma olen väga Kristiina poolt, aga see on nüüd küll hullumeelse kraaksatus. Mida pojad peavad tundma.
-
Mhmh
Miks sa ainult poegade pärast muretsed, mehel on ju tütar ka? Arvan küll, et nende kõigi tundmusi see siiski ei mõjuta, sest nad ei loe neljakümnendates superturundaja blogi.
-
Külaline
Turundaja soovis odavat populaarsust teise õnnetuse pealt.
-
Külaline
Kas see on sama memm, kes perekooli ära rikkumist nõudis?
-
Külaline
Loodame et tuleb karistus.
-
Külaline
Mingi telefoni varastamine oli memmel ..
-
Külaline
Kas blogija teeb avalikke ähvardusi oma veel abikaasa suunas? Mees näeb, mis teda ees ootab? St ärist juba lahkus, lahutuse peale ärgu mõelgugi.
-
Külaline
Ja inimesed, kes teavad neid asjaolusi, on ka selle hinnangu juba andnud- see on vormistatud kohtuotsusena. Nii et ma ei näe, et oleks põhjust protesteerida (millegi muu kui ema käitumise vastu).Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 22:20 Tegelikult peaks kogu sellele loole hinnangute andmiseks teadma täpselt, mis põhjustel lahutus toimus ja asjad niimoodi kujunesid, et laps isale mõisteti!
-
Külaline
Ma ei saa aru, kuidas on võimalik olla Kristiina poolt? Ta poolt pole ju ühtegi terve mõistusega inimesele aktsepteeritavad argumenti- tegelikult peaks piisama juba sellest, et tema lugu kajastab Huuse, piisav, et olle kindel selles, et tegemist on vale ja jamaga?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 23:05 Ma olen väga Kristiina poolt, aga see on nüüd küll hullumeelse kraaksatus. Mida pojad peavad tundma.
-
Külaline
Väga solvav on liigitada kõik teisitimõtlejad lamemaalaste hulka, nagu Ekspress seda tegi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:52Ma ei saa aru, kuidas on võimalik olla Kristiina poolt? Ta poolt pole ju ühtegi terve mõistusega inimesele aktsepteeritavad argumenti- tegelikult peaks piisama juba sellest, et tema lugu kajastab Huuse, piisav, et olle kindel selles, et tegemist on vale ja jamaga?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 23:05 Ma olen väga Kristiina poolt, aga see on nüüd küll hullumeelse kraaksatus. Mida pojad peavad tundma.
Olles perevägivalla ja selle tõestamise keerukusega hästi kursis, olles näinud, kuidas üks asjaosalistest end pildituks joob, olen vägagi tema poolt.
-
Külaline
Jõi pildituks, kooma jne. Ja ikka suutis räigelt peksta. Onju?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:57Väga solvav on liigitada kõik teisitimõtlejad lamemaalaste hulka, nagu Ekspress seda tegi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:52Ma ei saa aru, kuidas on võimalik olla Kristiina poolt? Ta poolt pole ju ühtegi terve mõistusega inimesele aktsepteeritavad argumenti- tegelikult peaks piisama juba sellest, et tema lugu kajastab Huuse, piisav, et olle kindel selles, et tegemist on vale ja jamaga?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 23:05 Ma olen väga Kristiina poolt, aga see on nüüd küll hullumeelse kraaksatus. Mida pojad peavad tundma.
Olles perevägivalla ja selle tõestamise keerukusega hästi kursis, olles näinud, kuidas üks asjaosalistest end pildituks joob, olen vägagi tema poolt.
-
Külaline
Täiesti uskumatu, mida need nn suunamudijad endale lubavad!
Ma ise üritan valida sõnu ja väldin hinnangute andmist. Kui kritiseerin, siis tegu, mitte inimest või tema välimust, et vähegi normaalset arutlustooni üleval hoida. Ja siis need mudijad lihtsalt oksendavad eetri täis, omamata sealjuures vähimatki kriitikameelt.
Mulle pole see viidatud blogija kunagi sümpaatne olnud, aga nüüd langes ta veelgi madalamale. Täielik mudaliiga.
-
Külaline
Iseenesest see, et keegi on end pildituks joonud, ei ütle mulle veel küll midagi- päris kindlasti on kõvasti üle pooled mehed end mingil ajal pildituks joonud, ka väga head ja toredad mehed. Teiste argumentide kohta ei oska midagi arvata, sest ühtegi teist argumenti pole öeldud...
-
Külaline
Ei loe. Pildituks joonud või mitte. Loeb see, et on mees. Seega igavene loom kes veel ei peksa aga varsti kindlasti peksab, petab,joob. Võibolla alguses teeskleb ja on ainult natuke vaimselt vägivaldne. Aga nagu lapsed saavad on naine lõksus ja mehel mask langeb ning näitab oma tõelist palet.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 12:52Iseenesest see, et keegi on end pildituks joonud, ei ütle mulle veel küll midagi- päris kindlasti on kõvasti üle pooled mehed end mingil ajal pildituks joonud, ka väga head ja toredad mehed. Teiste argumentide kohta ei oska midagi arvata, sest ühtegi teist argumenti pole öeldud...
-
Külaline
See on nii räige, et loodetavasti saab ta selle teo eest korraliku karistuse.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 22:02 https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-esitleti
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist