Müügimehed kaubanduskeskustes
-
Tulevane miljardär!
Müügimehed kaubanduskeskustes
Tere! Nägin fackbuukis kaubanduskeskuste müügimeeste reklaami. Seal räägiti, et mõni teenib kaks või lausa kolm keskmist palka kuus. Kas see jutt vastab tõele? Reklaami kommentaarium oli muidugi kinni keeratud, et seal ei saaks midagi küsida, nii et rääkige oma isiklikust kogemusest. Palju teenib ja kas üldse teenib? Tahaks ka tasuva töö peale.
-
Külaline
iga reklaami müümisega võib palju teenida. oleneb palju suudad ja jaksad inimestele midagi pähe määrida. mina arvan, et kaubanduskeskuses on seda märksa ebameeldivam teha, kui näiteks lehe toimetuses. firmadel on reklaami vaja ja kui neile head soodukat pakkuda, saad selle reklaami kenasti müüdud. kaubanduskeskuses peavad müügimehi enamus külastajatest tõelisteks tüütusteks.
-
Külaline
Ei vasta tõele, ei ole ju tehniliselt võimalik nii palju müüa. Iga telefonimüügiga tegelev ettevõte ka räägib kuidas paremad neil ikka metsikult teenivad, see ei ole võimalik.
-
Külaline
Ma arvan, et see tühi haip, et inimesed müügimeheks üldse prooviks minna 
Ignoreerin neid, nagu poleks olemas. Ühe korra siiski esitasin kaebuse kui kaks nolki võtsid ennast ukse juurde ritta nii, et see hakkas tõsiselt häirima sisenemist ja väljumist. Keeldusid ütlemast enda või otsese ülemuse nime ja kontaktandmeid.
Teavad hästi, et kõnnivad saatanaga käsikäes

Viimati muutis Egalitaar, 15 Okt 2024 20:58, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
LHV kohta kunagi räägiti, kui müügimees suutis mingi pensioni asja maha müüa, siis said selle eest 100 eurot. Lihtne matemaatika - kümnele müüd maha ja tuhat eurot taskus. Ainult iga inimese seebitamisele kulub vähemalt pool tundi kui rohkem ja paljud ei soovigi. Kui päevas mõne pensini asja ära müüd, siis ongi kogu teenistus, aga päev otsa seal passida ja inimesi tülitada... muude aladega saab ka raha teenida.
Jah, see kuulub sellesse "maasikakorjamisega saad miljonäriks" kategooriasse.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 20:56 Ma arvan, et see tühi haip, et inimesed müügimeheks üldse prooviks minna![]()
-
Külaline
Ei usu seda juttu suurest teenistusest.
Juba see müügiidee - ajada äri toidupoe leti juures - on psühholoogilises plaanis väga eluvõõras. Inimesed hüppavad pärast tööd toidupoest läbi, nende mõtted on kojujõudmise, toiduvalmistamise ja pereelu peal - ja nüüd korraga pead oma ostukotid maha toetama ja hakkama mõtlema oma pensioni peale, mis saabub aastakümnete pärast! Isegi kohvimasinat ostes teen ma eelnevalt arvutis kõvasti eeltööd, uurides hindu ja funktsioone. Nüüd aga eeldab keegi geenius, et ma ostan endale pensionifondi möödaminnes, saiakott näpus ja laps püksisäärest sikutamas. Einoh...
Juba see müügiidee - ajada äri toidupoe leti juures - on psühholoogilises plaanis väga eluvõõras. Inimesed hüppavad pärast tööd toidupoest läbi, nende mõtted on kojujõudmise, toiduvalmistamise ja pereelu peal - ja nüüd korraga pead oma ostukotid maha toetama ja hakkama mõtlema oma pensioni peale, mis saabub aastakümnete pärast! Isegi kohvimasinat ostes teen ma eelnevalt arvutis kõvasti eeltööd, uurides hindu ja funktsioone. Nüüd aga eeldab keegi geenius, et ma ostan endale pensionifondi möödaminnes, saiakott näpus ja laps püksisäärest sikutamas. Einoh...
-
Külaline
Ju siis ikka ära tasub, kui need müügimehed seal on. LHV-d pakkumas pole ammu näinud, nüüd on muud asjad.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 09:04 Ei usu seda juttu suurest teenistusest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline