Sekspartnerite arv

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 22:23
Anonymous kirjutas: 11 Okt 2024 21:06Kui saladus pole, siis kuidas seksima satute?
Ma ei tea kuidas asjad käivad.
Vai Vai oled alles sina üks uudishimulik neiukene. Siin foorumis ei tohi seksijutte rääkida, need kommentaarid kaevatakse modedele ja siis järgneb kustutamine. Ma seega üksikasjalikult ei saa rääkida või kui siis privaatselt kuskil nelja silma all....
Tema on mehike ja sina oled mehike. Minge leidke endale privaatruum ja muudkui rääkige.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 08:46 Tema on mehike ja sina oled mehike. Minge leidke endale privaatruum ja muudkui rääkige.
Kas meil on siin selgeltnägijaga tegemist?
Külaline

Kuna tänapäeval on internet ja seal on tutvumisportaalid siis on see märksa lihtsam. Mine ja nopi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 13:46 Kuna tänapäeval on internet ja seal on tutvumisportaalid siis on see märksa lihtsam. Mine ja nopi.
Kui lepid selliste 40 ja vanematega on väga lihtne. Aga kui nooremaid tahad peab natuke vaeva nägema. Aga pole hullu. Varsti need ka nelik :lol: ümmend
Külaline

Kornelius kirjutas: 11 Okt 2024 14:46 30 ja 60, natuke palju pole?
Ma olen 47 ja mul on see arv 3, sedagi palju ja isegi veits piinlik on, et nii palju.
Mõtlen sama! Ma olen 55 ja tõttöelda, ma ei ole küll nii palju selliseid mehi oma elus kohanud, kes mulle sedavõrd kohe meeldiks, et nendega seksida sooviksin. Ja noh, kui olekski mõni väga-väga meeldiv mees, kellega võiks seda teha, siis ei pruugi ta kas vaba olla või pole temaga lihtsalt niisugust suhet, et sobiks asju nii kaugele viia.

Kuidas küll on võimalik leida 30 väga meeldivat meest, kellega tahaks seksida?

Minul oli kuni 50nda eluaastani ainult üks mees - mu oma mees, kellega olime kooselus/abielus 35 aastat. Pärast 50ndat eluaastat olen olnud kokku veel kolme mehega. Ja usun, et rohkem neid enam ei tule ka, sest olen leidnud endale sobiva partneri.

Ja ei! Ma ei ole madala libiidoga!
Külaline

Mõni naine vist annabki igaühele, kes küsib.

Mingis teemas sellised naised tunnistasid, et nad ei saagi ise mingit rahuldust sellisest seksist ja mõni polnud kunagi orgasmigi saanud. Üks ütles, et sai oma elu esimese orgasmi alles pärast ei tea kui mitmekümnendat partnerit, alles siis, kui jäi püsisuhtesse.

Nii et tohutult keeruline on aru saada, mis selliste naiste peas toimub, kellel mitukümmend partnerit on. Tohutu alaväärsus kompleks on ilmselt ühine nimetaja. Madal enesehinnang ja väärtusetuse tunne.
Külaline

Olen naine 45 a ja 8 partnerit. Viimased 13 aastat üks ja seesama.
Aga nüüd tahaks kedagi veel... ütlen ausalt.
Külaline

Anonymous kirjutas: 13 Okt 2024 17:41Aga nüüd tahaks kedagi veel... ütlen ausalt.
Hapukapsasupi söömine iga päev tüütab ära? Oled õigel teel. Aeg on ellu vaheldust tuua. Ehk mõni tutvumisportaal?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 22:24
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 14:56
Kornelius kirjutas: 11 Okt 2024 14:46 30 ja 60, natuke palju pole?
Ma olen 47 ja mul on see arv 3, sedagi palju ja isegi veits piinlik on, et nii palju.
Mõtlen sama! Ma olen 55 ja tõttöelda, ma ei ole küll nii palju selliseid mehi oma elus kohanud, kes mulle sedavõrd kohe meeldiks, et nendega seksida sooviksin. Ja noh, kui olekski mõni väga-väga meeldiv mees, kellega võiks seda teha, siis ei pruugi ta kas vaba olla või pole temaga lihtsalt niisugust suhet, et sobiks asju nii kaugele viia.

Minul oli kuni 50nda eluaastani ainult üks mees - mu oma mees, kellega olime kooselus/abielus 35 aastat. Pärast 50ndat eluaastat olen olnud kokku veel kolme mehega. Ja usun, et rohkem neid enam ei tule ka, sest olen leidnud endale sobiva partneri.

Postitus on kustutatud
Mida ma tasa teen? Midagi ei tee! 55-aastaselt omada nelja partnerit on vist pigem vähe. Ja nagu ma ütlesin, siis nüüd on mul oma kindel partner olemas ja tõenäoliselt rohkem sekspartnereid juurde ei tule.

Sina ei nopi siin mitte midagi! Said aru?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 22:48
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 14:56

Postitus on kustutatud
Mida ma tasa teen? Midagi ei tee! 55-aastaselt omada nelja partnerit on vist pigem vähe. Ja nagu ma ütlesin, siis nüüd on mul oma kindel partner olemas ja tõenäoliselt rohkem sekspartnereid juurde ei tule.

Kuni 50 oli 1 partner. Peale seda iga aasta erinev
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:26 Mõni naine vist annabki igaühele, kes küsib.

Mingis teemas sellised naised tunnistasid, et nad ei saagi ise mingit rahuldust sellisest seksist ja mõni polnud kunagi orgasmigi saanud. Üks ütles, et sai oma elu esimese orgasmi alles pärast ei tea kui mitmekümnendat partnerit, alles siis, kui jäi püsisuhtesse.

Nii et tohutult keeruline on aru saada, mis selliste naiste peas toimub, kellel mitukümmend partnerit on. Tohutu alaväärsus kompleks on ilmselt ühine nimetaja. Madal enesehinnang ja väärtusetuse tunne.
Püsisuhtes õpitakse teineteise vajadusi ja eripärasid tundma. Mõni ime, et üheöö kähkukate puhul orgasmita jäädakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 23:03
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 17:41 Olen naine 45 a ja 8 partnerit. Viimased 13 aastat üks ja seesama.
Aga nüüd tahaks kedagi veel... ütlen ausalt.
Postitus on kustutatud

? Mis portaalid? Siin on mitmeid inimesi ja portaalidest rääkis keegi teine. Mina pole ühtegi külastanud.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 13 Okt 2024 23:20
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:26 Mõni naine vist annabki igaühele, kes küsib.

Püsisuhtes õpitakse teineteise vajadusi ja eripärasid tundma. Mõni ime, et üheöö kähkukate puhul orgasmita jäädakse.
Nii ongi! Sellepärast küsingi ja ühtlasi imestan, et mis selline ringiaelemise mõte on? Lased enda pealt tervel roodul üle käia, aga ise ei saa sellest mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 22:58
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 22:48

Postitus on kustutatud

Kuni 50 oli 1 partner. Peale seda iga aasta erinev
Ja siis? Nagu ütlesin, siis sellega asi piirdubki! Nii et mis mõttes olen mina sulle (või mõnele teisele) lõdva püksikummiga isasele kõikse kergem saak? Muide, need kolm partnerit, kes mul pärast oma meest olid, ei olnud üldse tutvumisportaalist, vaid üks neist väga aastatepikkune tuttav, teine väga pikaajaline töökaaslane jne.

Ei viskle ma kuskil meeleheites tutvumissaitidel. Tõttöelda, ma ise ei ole üldse meest otsinudki. Kõik need juhused ronisid mulle ise kätte.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Egalitaar kirjutas: 13 Okt 2024 23:20Mõni ime, et üheöö kähkukate puhul orgasmita jäädakse.
Aga võib ka teisiti minna. Üheöösuhe ja kolm orgasmi.
Lahutatud naine 45

Postitus Postitas Lahutatud naine 45 »

Enne lahutust oli ca 10 tk. Peale lahutust millest möödas 3 aastat ca 20 tk. Elatakse ükskord elus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 13:45
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 13:15
Lahutatud naine 45 kirjutas: 17 Okt 2024 11:04 Enne lahutust oli ca 10 tk. Peale lahutust millest möödas 3 aastat ca 20 tk. Elatakse ükskord elus.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Äkki see tähendab hoopis, seda, et tema oskab elust mõnu tunda, samas kui sina ja mõned veel ei oska?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline