Mis haigus see on? (valu mis ei kao)
Mis haigus see on? (valu mis ei kao)
1.5 kuud tagasi jäi õlg haigeks.Võtsin valuvaigisteid(Ibumetin,Paracetamol kodeiiniga) ja määrisin Diclac geeliaga.Need ravimid tõid ainult veidi leevendust ja valu ei kadaunud.Edasi läks valu alaselga.Ja sealt edasi puusa.Ja samuti ravimid toovad ainult veidi leevendust.
Kevad 2024 käisin vereanalüüsi andmas(korraline tervise kontroll).Perearst ütles et veri on korras.
Mis ravimeid ma võtma peaks? Mis analüüse ma andma peaks?
Kevad 2024 käisin vereanalüüsi andmas(korraline tervise kontroll).Perearst ütles et veri on korras.
Mis ravimeid ma võtma peaks? Mis analüüse ma andma peaks?
-
Külaline
-
Külaline
Äkki ta teebki seda? Selle peale pole mõelnud, et valud võivad olla ka tervisliku elustiili juures? Ei? Noh, vanusega saad isegi näha.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 09:26 Äkki teeks trenni ja võimleks pisut.
-
Külaline
Mis vanusest?
-
Mhmh
Ortopeedi või neuroloogi juurde tuleb minna. Mida lolli soovitust, tee lihtsalt trenni. Trenni, st füsioteraapiat tehakse PÄRAST seda, kui diagnoos on selgunud ja vastavalt siis sobivaid harjutusi, mis spetsialist määrab. Akuutse valu perioodil ei tehta mingit trenni oma aruga.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 09:26 Äkki teeks trenni ja võimleks pisut.
-
Külaline
Õige. Ära ennast ise aita. Ikka söö tablette ja nõua uusi eriarste.
-
Külaline
Alustatakse ikka perearstist. Ma saan aru, et teemaalgataja viimane kokkupuude meditsiinisüsteemiga oli kevadel ja nüüd üritab netis endale diagnoosi panna. Pane perearstile aeg.Mhmh kirjutas: ↑07 Okt 2024 10:06Ortopeedi või neuroloogi juurde tuleb minna. Mida lolli soovitust, tee lihtsalt trenni. Trenni, st füsioteraapiat tehakse PÄRAST seda, kui diagnoos on selgunud ja vastavalt siis sobivaid harjutusi, mis spetsialist määrab. Akuutse valu perioodil ei tehta mingit trenni oma aruga.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 09:26 Äkki teeks trenni ja võimleks pisut.
-
Külaline
Kas õlg enam ei valuta, vaid nüüd valutab puus?
Igatahes alusta perearstist, palu saatekirja ortopeedile. Ainult valuravi ei pruugi aidata, füsioteraapiast on kasu aga siis, kui on teada, mis siis ikkagi viga on. Füsioterapeut ise ju diagnoosida ei saa. Kui diagnoos olemas, siis saab küll füsioteraapia ja koduse võimlemise-venitamisega paljusid olukordi leevendada.
Igatahes alusta perearstist, palu saatekirja ortopeedile. Ainult valuravi ei pruugi aidata, füsioteraapiast on kasu aga siis, kui on teada, mis siis ikkagi viga on. Füsioterapeut ise ju diagnoosida ei saa. Kui diagnoos olemas, siis saab küll füsioteraapia ja koduse võimlemise-venitamisega paljusid olukordi leevendada.
-
Külaline
Vanuse ja menopausiga pole liigesehädad ebatavalised (kui see on teema), ongi lihtsalt hulkuvad valud liigestes. Meie ei tea, mis on põhjus, kas vaja on reumatoloogi, neuroloogi või ortopeedi. Mine perearstile ometi. Niisama võib ju ka raha kulutada toidulisandite ja "liigesetoitude" peale, aga võiks siiski uurida, ega midagi päriselt ravida pole vaja.
Kui valu nö. liigub siis on neuropaatia. Närvivalu algpõhjus ei ole teinekord üldse seal kus on valu, seega "haige" koha määrimine ei pruugi aidata.
Ole sa tänatud info eest.Seekord on valu kadunud.Aitas perearsti kirjutatud Meloksikaam.Kuid õlale langev koormus paneb õla uuesti valutama.Tõsi valu on hetkeline ja mitte püsiv.Sain saatekirja ka taastusravi arsti juurde.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist