Ma pole inimene, keda tsiteerid ja pole elus ka riigi palgal olnud. Muidu olen su jutuga nõus, kui sa suudaks sama sisu edasi anda isiklikuks minemata. Vastik on lugeda, kuidas sa arvad, et tead ja tunned oma tsiteeritut ja tema ametikohta.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 20:26Nii räägib üks mõttetu ametnik, kes ei saa mitte midagi aru. Sina leiad, et osad töötajad ei olegi puhkust väärt, sest neil on vähe tööd. Mina leian siis vastu, et sa oled mõttetu tagumikutundide tegija, kellel pole üldse puhkust vaja.Anonymous kirjutas: ↑08 Okt 2024 19:44Rääkisingi sellest, et võrrelda ametikohti, kus kõrgharidust on nõutud ja sarnase sisuga. Kassapidaja ametikohal kõrgharidus ei ole nõutud ja milleks teda üldse tuua näiteks kui räägitakse ametnikest, kellest väga paljud on juriidilise haridusega. Leidub kaupluseid, kus käib väga vähe kliente ja müüja enamuse ajast tegeleb arvutis omade asjadega. Kas ta vajab sama palju puhkust kassapidajaga, kes teenindab mitu tundi lakkamatult? Kas õpetajatele tuleb ka suveks mingi töö leiutada, sest miks nad rohkem väsinud peaks olema kui kõik teised. Ühesõnaga mõttetu kadetsemine, ametikohad on erinevad ja igaühel on võimalus ise valida omale ametikoht, kus on talle sobivad tingimused.
Kujuta ette, et meil on seadused, mis reguleerivad puhkuse pikkust. Kui mõni eraettevõtja tahab pidada tööl inimesi, kellele tal tööd anda pole, siis on see tema asi. Kui riik peab tööl ametnikke nagu sina, kes mitte midagi ei tea, siis see on erasektori maksjumaksjate arvelt. Sest sina mitte mingit tulu ei too, sa oled ainult kulu. Ja sealjuures pead end kassapidajatest paremaks. Ei, nad on täpselt samasugune inimesed nagu sina ja sul pole mitte mingit õigust diskrimineerida neid nende ameti põhjal ja väita, et nad väärivad vähem puhkust kui sina.
Avalda oma arvamust ilma kedagi halvustamata, siis saaks su juttu ka tõsiselt võtta.
Hea on lugeda kommentaare, kuhu pole oma ego lisatud, lihtsalt väljendatakse oma arusaama.
Sellist isiklikuks minevat jama ei pea ju keegi oluliseks, tavaline solvata sooviv tekst.