Üritad mingit äraspidist loogikat kasutada?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:07 Need, kelle jaoks see äpp nii probleemne on, ärge siis lihtsalt kasutage seda, milles küsimus?
Meie pere seda äppi kasutab. Minu asukohta ja vastupidi näevad abikaasa, lapsed, ema ja lisaks mõned sõbrannad samuti. Sellest äpist on olnud korduvalt abi, probleeme ei ole see kordagi tekitanud.
Muidugi ma saan aru, et kui suhtes juba on probleemid, inimesed on paranoilised, kontrollivad jne siis on see lihtsalt üks asi mis suure tõenäosusega tekitab veelgi rohkem probleeme. Sellisel juhul tõesti ei soovita kasutada.
Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
-
Külaline
Siin ei ole mingit äraspidist loogikat- kui pere rahulikult seda äppi kasutab sujuvama logistika huvides, siis ei olegi kellelgi midagi varjata ega kahtlustada- vastasel korral tehtaks seda salaja, mitte kogu suguvõsaga, sõpradega jne, nagu siin näidetes on, kes tegelikult kasutavad. Kes nii raevukalt oma "privaatsust" kaitsevad, niiet jäävad ette ka kõik vabatahtlikud äpi kasutajad- peaks korraks peeglisse vaatama, on siis midagi varjata nii hüsteeriliselt? Veelkord- KUI me röögime vabatahtlikust, kokkuleppelisest ja avalikult kasutamisest, mitte mingist nuhkimisest ja salaja jälitamisest, eksole.
-
Külaline
Lol. Ikka on äraspidine loogika-see pole nuhkimine, see on vabatahtlik. Muidu korraga tulite mehe ja lastega arusaamale, et on vaja nuhkimisäppi, või sina otsustasid?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:48 Siin ei ole mingit äraspidist loogikat- kui pere rahulikult seda äppi kasutab sujuvama logistika huvides, siis ei olegi kellelgi midagi varjata ega kahtlustada- vastasel korral tehtaks seda salaja, mitte kogu suguvõsaga, sõpradega jne, nagu siin näidetes on, kes tegelikult kasutavad. Kes nii raevukalt oma "privaatsust" kaitsevad, niiet jäävad ette ka kõik vabatahtlikud äpi kasutajad- peaks korraks peeglisse vaatama, on siis midagi varjata nii hüsteeriliselt? Veelkord- KUI me röögime vabatahtlikust, kokkuleppelisest ja avalikult kasutamisest, mitte mingist nuhkimisest ja salaja jälitamisest, eksole.
-
Külaline
Kohe ei kujutagi ette, et keegi julgeks sulle vastu piiksatada, et eelistab mitte kogu aeg sinu pildis olla. Saaks kohe "raevukalt", "hüsteeriliselt" vastu pead.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:48 Siin ei ole mingit äraspidist loogikat- kui pere rahulikult seda äppi kasutab sujuvama logistika huvides, siis ei olegi kellelgi midagi varjata ega kahtlustada- vastasel korral tehtaks seda salaja, mitte kogu suguvõsaga, sõpradega jne, nagu siin näidetes on, kes tegelikult kasutavad. Kes nii raevukalt oma "privaatsust" kaitsevad, niiet jäävad ette ka kõik vabatahtlikud äpi kasutajad- peaks korraks peeglisse vaatama, on siis midagi varjata nii hüsteeriliselt? Veelkord- KUI me röögime vabatahtlikust, kokkuleppelisest ja avalikult kasutamisest, mitte mingist nuhkimisest ja salaja jälitamisest, eksole.
-
Külaline
Tulimegi korraga jah ühisel perereisil, kus oli ka eraldi liikumist. Esmalt käis selle idee välja teismeline laps, vastik nuhk ikka küll.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:02Lol. Ikka on äraspidine loogika-see pole nuhkimine, see on vabatahtlik. Muidu korraga tulite mehe ja lastega arusaamale, et on vaja nuhkimisäppi, või sina otsustasid?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:48 Siin ei ole mingit äraspidist loogikat- kui pere rahulikult seda äppi kasutab sujuvama logistika huvides, siis ei olegi kellelgi midagi varjata ega kahtlustada- vastasel korral tehtaks seda salaja, mitte kogu suguvõsaga, sõpradega jne, nagu siin näidetes on, kes tegelikult kasutavad. Kes nii raevukalt oma "privaatsust" kaitsevad, niiet jäävad ette ka kõik vabatahtlikud äpi kasutajad- peaks korraks peeglisse vaatama, on siis midagi varjata nii hüsteeriliselt? Veelkord- KUI me röögime vabatahtlikust, kokkuleppelisest ja avalikult kasutamisest, mitte mingist nuhkimisest ja salaja jälitamisest, eksole.
-
Külaline
Sellise loogika järgi on ka näiteks igasugune seksmine juba vaikimisi vägistamine. Sest ega sa ju ei tahaks, et keegi teine inimene suvalisel hetkel lihtsalt tuleb sinu privaatruumi ja seksib sinuga. Arusaamatu lausa mõista, et kuskil on inimesed, kes jagavad (nende enda soovil!) väga privaatset tegevust nende enda poolt valitud isikuga ning tunnevad sellest suisa rõõmu. See, et see mingi külatrolli meelest räige vägistamine on, tundub isegi pigem humoorikas.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:02Lol. Ikka on äraspidine loogika-see pole nuhkimine, see on vabatahtlik. Muidu korraga tulite mehe ja lastega arusaamale, et on vaja nuhkimisäppi, või sina otsustasid?Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:48 Siin ei ole mingit äraspidist loogikat- kui pere rahulikult seda äppi kasutab sujuvama logistika huvides, siis ei olegi kellelgi midagi varjata ega kahtlustada- vastasel korral tehtaks seda salaja, mitte kogu suguvõsaga, sõpradega jne, nagu siin näidetes on, kes tegelikult kasutavad. Kes nii raevukalt oma "privaatsust" kaitsevad, niiet jäävad ette ka kõik vabatahtlikud äpi kasutajad- peaks korraks peeglisse vaatama, on siis midagi varjata nii hüsteeriliselt? Veelkord- KUI me röögime vabatahtlikust, kokkuleppelisest ja avalikult kasutamisest, mitte mingist nuhkimisest ja salaja jälitamisest, eksole.
-
Külaline
Jaburamat võrdlust annab välja tuua. Mille eest sa õigupoolest võitled?? Argumendid said paar päeva tagasi otsa, jäänud on ainult inin. Ära kasuta kui ei meeldi, mis valu sul on sellega?
-
Külaline
Miks sina siis siin nii raevukalt inised? Kasuta edasi ja asi vask.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 14:41 Jaburamat võrdlust annab välja tuua. Mille eest sa õigupoolest võitled?? Argumendid said paar päeva tagasi otsa, jäänud on ainult inin. Ära kasuta kui ei meeldi, mis valu sul on sellega?
-
Külaline
Asukoha jagamine??? Ma pole isegi oma telefoninumbrit oma abikaasaga jaganud!
/s
/s
-
Külaline
Jutt pole ju lastest ega teismelistest, vaid abikaasast, keda peab hoidma igaks juhuks lühikese keti otsas.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 13:04Sa parem küsi, miks pärgli päralt peab Facebook pidevalt uurima, et kus sa oled ja mida teed. Miks on nii, et pruugib sul vaid korra netist vaadata kohvimasinaid, kui pärast seda tulevad sulle aasta otsa jutti iga jumala päev kohvimasinate reklaamid nagu uni? Samuti, miks tulevad mobiili pidevalt pidevalt pealetükkivad järelepärimised: "Luba näidata oma asukohta!" See jälgimisühiskond on juba ammu-ammu alanud ja täie hoo sisse saanud. Selle taustal on mõni muretsev ema, kes oma möllavate hormoonidega teismelist kokkulepitud ajal koju pole saanud, köki-möki.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:06Nuhkimine on üleüldises plaanis ka ühiskonnale kahjulik. Pere on ühiskonna osa. Ühiskond oleme meie kõik. Ja paratamatult tekib mure, et miks osad nii paranoilised on. Ja miks tahavad nuhkida. See võib edaspidi aina süveneda ja iga ebanormaalsus on halb.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 10:25
Ahah, no minu arust on sinu reaktsioon minu perekonna asjadele valuline, mis su elus korrast ära on? Ja kes sa arvad ennast olevat, et on sinu arvamus ja valearvamus? Tundud ikka üli ebameeldiv inimene olevat![]()
-
Külaline
Need selgitamised on niivõrd lapsikud, et neid on raske tõsiselt võtta. Kui selleks kõigeks on äppi vaja, siis äkki on pereeluga liiga vara alustatud või ei ole see üldse jõukohane. Kogu see jutt, selgitused ja hüsteeria ka veel lisaks jätavad haleda mulje.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:40Ausalt, jeesus tule appi. Ma ei kaitse oma valikuid, ma üritan selgitada, miks meie elu teeb see mugavamaks, aga ega sa aru nagunii ei saa ju. Tundud vanem proua olevat, äkki siis lähed loed teki all taskulambiga raamatut, mitte ära istu tänapäevases internetifoorumis. Rohkem ma sinuga ei vaidle, tead ju isegi, kui sa vaidled lolliga siis kumb teist loll onKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:26Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:11
Soovitan sul tutvuda õigekeelsusõnaraamatus nuhkimise mõistega, lisaks palun ausalt võta rohud ära.
Mõttest said aru küll. Jälgimisühiskond on sama hull. Sa kaitsed oma valikuid meeleheitlikult, kuid proovi mõista, et see ei ole enamuse arust normaalne. Aga ei pea närvi minema, ebanormaalsed asju on teisigi. Jälgimisäpp lihtsalt üks arusaamatumaid. See on ka ilmne näide, miks tuleks koolis nutiseadmeid piirata, varsti ei oska isegi vetsu keegi ilma äpita minna ega üksteisega rääkida.![]()
-
Külaline
Nagu ma ütlesin, lolliga rohkem ei vaidle. Sa ei saa kuigi intelligentne olla, hakata ühest suva näitest nii kinni ja jaurata, sinu arvamus ja vale arvamus.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:53Need selgitamised on niivõrd lapsikud, et neid on raske tõsiselt võtta. Kui selleks kõigeks on äppi vaja, siis äkki on pereeluga liiga vara alustatud või ei ole see üldse jõukohane. Kogu see jutt, selgitused ja hüsteeria ka veel lisaks jätavad haleda mulje.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:40Ausalt, jeesus tule appi. Ma ei kaitse oma valikuid, ma üritan selgitada, miks meie elu teeb see mugavamaks, aga ega sa aru nagunii ei saa ju. Tundud vanem proua olevat, äkki siis lähed loed teki all taskulambiga raamatut, mitte ära istu tänapäevases internetifoorumis. Rohkem ma sinuga ei vaidle, tead ju isegi, kui sa vaidled lolliga siis kumb teist loll onKülaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:26
Mõttest said aru küll. Jälgimisühiskond on sama hull. Sa kaitsed oma valikuid meeleheitlikult, kuid proovi mõista, et see ei ole enamuse arust normaalne. Aga ei pea närvi minema, ebanormaalsed asju on teisigi. Jälgimisäpp lihtsalt üks arusaamatumaid. See on ka ilmne näide, miks tuleks koolis nutiseadmeid piirata, varsti ei oska isegi vetsu keegi ilma äpita minna ega üksteisega rääkida.![]()
-
Külaline
Teie kaks olete nagu sündimisel lahutatud kaksikud. Nii nunnu!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:59Nagu ma ütlesin, lolliga rohkem ei vaidle. Sa ei saa kuigi intelligentne olla, hakata ühest suva näitest nii kinni ja jaurata, sinu arvamus ja vale arvamus.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:53Need selgitamised on niivõrd lapsikud, et neid on raske tõsiselt võtta. Kui selleks kõigeks on äppi vaja, siis äkki on pereeluga liiga vara alustatud või ei ole see üldse jõukohane. Kogu see jutt, selgitused ja hüsteeria ka veel lisaks jätavad haleda mulje.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 12:40
Ausalt, jeesus tule appi. Ma ei kaitse oma valikuid, ma üritan selgitada, miks meie elu teeb see mugavamaks, aga ega sa aru nagunii ei saa ju. Tundud vanem proua olevat, äkki siis lähed loed teki all taskulambiga raamatut, mitte ära istu tänapäevases internetifoorumis. Rohkem ma sinuga ei vaidle, tead ju isegi, kui sa vaidled lolliga siis kumb teist loll on![]()
-
Külaline
Ja nigu nipsti kaks punast allapoole suunatud pöialt. Veel nunnum. Hei hopsti, kaks punast pöialt!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:16Teie kaks olete nagu sündimisel lahutatud kaksikud. Nii nunnu!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:59Nagu ma ütlesin, lolliga rohkem ei vaidle. Sa ei saa kuigi intelligentne olla, hakata ühest suva näitest nii kinni ja jaurata, sinu arvamus ja vale arvamus.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:53
Need selgitamised on niivõrd lapsikud, et neid on raske tõsiselt võtta. Kui selleks kõigeks on äppi vaja, siis äkki on pereeluga liiga vara alustatud või ei ole see üldse jõukohane. Kogu see jutt, selgitused ja hüsteeria ka veel lisaks jätavad haleda mulje.
-
Külaline
Ma olen noor tegus naisterahvas kahe väikse lapsega, noore ea kohta juba nii mõndagi elus saavutanud. Mind ei huvita, mida sa arvad, üritasin mõndadele inimestele lihtsalt selgitada, miks võib vaja minna seda äppi ja kuidas see kiire elutempoga inimesele elu lihtsamaks teeb. Ja mõistan ka neid, kes südame rahustuseks vaatavad, kas neile tähtis inimene jõudis turvaliselt sihtpunkti. Sina aga mine marineeri oma vihas omaette, tunnen su lähikondlastele kaasa, et neil nii ignorantne lähedane on.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:16Teie kaks olete nagu sündimisel lahutatud kaksikud. Nii nunnu!Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:59Nagu ma ütlesin, lolliga rohkem ei vaidle. Sa ei saa kuigi intelligentne olla, hakata ühest suva näitest nii kinni ja jaurata, sinu arvamus ja vale arvamus.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 15:53
Need selgitamised on niivõrd lapsikud, et neid on raske tõsiselt võtta. Kui selleks kõigeks on äppi vaja, siis äkki on pereeluga liiga vara alustatud või ei ole see üldse jõukohane. Kogu see jutt, selgitused ja hüsteeria ka veel lisaks jätavad haleda mulje.
-
Külaline
Noor tegus naisterahvas võiks tegus olla ja mitte internetist tühja taguda ja talle tundmatute inimeste lähikondsetele kaasa tunda.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:46Ma olen noor tegus naisterahvas kahe väikse lapsega, noore ea kohta juba nii mõndagi elus saavutanud. Mind ei huvita, mida sa arvad, üritasin mõndadele inimestele lihtsalt selgitada, miks võib vaja minna seda äppi ja kuidas see kiire elutempoga inimesele elu lihtsamaks teeb. Ja mõistan ka neid, kes südame rahustuseks vaatavad, kas neile tähtis inimene jõudis turvaliselt sihtpunkti. Sina aga mine marineeri oma vihas omaette, tunnen su lähikondlastele kaasa, et neil nii ignorantne lähedane on.
Üks nipp ka: igale postitusele ei pea vastama, iga ettejuhtunud mehega ei pea kaasa minema ja ämma võib vabalt enda sünnipäevale kutsumata jätta.
-
Külaline
Sul on absoluutselt õigus, ilma irooniata. Läksin veidi käima, aga tõesti, see on tühja tagumine.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 17:13Noor tegus naisterahvas võiks tegus olla ja mitte internetist tühja taguda ja talle tundmatute inimeste lähikondsetele kaasa tunda.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:46Ma olen noor tegus naisterahvas kahe väikse lapsega, noore ea kohta juba nii mõndagi elus saavutanud. Mind ei huvita, mida sa arvad, üritasin mõndadele inimestele lihtsalt selgitada, miks võib vaja minna seda äppi ja kuidas see kiire elutempoga inimesele elu lihtsamaks teeb. Ja mõistan ka neid, kes südame rahustuseks vaatavad, kas neile tähtis inimene jõudis turvaliselt sihtpunkti. Sina aga mine marineeri oma vihas omaette, tunnen su lähikondlastele kaasa, et neil nii ignorantne lähedane on.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:16
Teie kaks olete nagu sündimisel lahutatud kaksikud. Nii nunnu!
Üks nipp ka: igale postitusele ei pea vastama, iga ettejuhtunud mehega ei pea kaasa minema ja ämma võib vabalt enda sünnipäevale kutsumata jätta.
-
Külaline
Veidi käima:) see on küll iroonia. Sa läksid ju jumala närvi, kui julgegi mainida, et ilma äpita oled saamatu, mis saamatu.
-
Külaline
Tulin korra uuesti siia teemasse lugema. Lugesin, päris alguses ja minult on ka alguse poole veidi pikem kommentaar (13 Okt 2024 10:51).Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 16:46Ma olen noor tegus naisterahvas kahe väikse lapsega, noore ea kohta juba nii mõndagi elus saavutanud. Mind ei huvita, mida sa arvad, üritasin mõndadele inimestele lihtsalt selgitada, miks võib vaja minna seda äppi ja kuidas see kiire elutempoga inimesele elu lihtsamaks teeb. Ja mõistan ka neid, kes südame rahustuseks vaatavad, kas neile tähtis inimene jõudis turvaliselt sihtpunkti. Sina aga mine marineeri oma vihas omaette, tunnen su lähikondlastele kaasa, et neil nii ignorantne lähedane on.
Ja ma lihtsalt pean sulle oma toetust avaldama. Võrreldes selle äpi vastasega, kes sind millegipärast isiklikult ründab, suudad sa ikka väga rahulikuks jääda.
Jah, ma endiselt olen seda meelt, et meie elus peaks äpinduse asemel rohkem inimsuhtlust olema. Aga kui mingitel asjaoludel see äpp ikka selle pere elu mugavamaks teeb, siis see ju enda valik. Ma ei saa aru, miks peaks keegi kõrvalt seda otsust nii vihaselt kritiseerima.
-
Külaline
Mitte pooltki nii närvi kui sinusugune räuskaja, kes päevi taob mingit mõttetut kriitikat asja kohta, mida ta ei tea ega kasuta ja pole kunagi ehk näinudki, aga hüsteeria piiril vihkab ja jaurab lõputult. Oska lõpetada ja natukenegi normaalseks jääda. Oma elu pole üldse? Kasuta seda energoiat millegi parema jaoks. Teine oli viisakas, selgitas jne, sinu poolt tuleb sappi ja solvanguid- kasva suureks.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 08:09 Veidi käima:) see on küll iroonia. Sa läksid ju jumala närvi
Targem annab järele (ja see ei ole tsiteeritu), minu poolt teema ammendunud nagunii.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist