Hambaravi - kust saab kõike?
-
Mina
Hambaravi - kust saab kõike?
Mul oleks vaja leida hambaravi koht, kust saaks ühest asutusest kõik. Vaja on ravida nii hambaid kui igemeid, ilmselt ka välja tõmmata ja implantaate panna...tahaks et kõik oleks ühes asutuses.
Lisaks - olen kartlik, isegi võiks öelda et foobik.
Andke nüüd nõu, kuhu minna
-
Külaline
Jube keeruline on ju kliinikute kodulehed lahti võtta ja lugeda, mis teenuseid nad pakuvad. Pigem las foorumlased teevad selle töö ära ja mämmerdavad sulle ette, kuhu sa minema peaksid. Ehk panevad arstiaajagi kinni?
-
Külaline
Viljandi Hambakliinikus (C.R.Jakobsoni 13, see on turu juures) saab kõik asjad korda aetud.Anonymous kirjutas: ↑12 Okt 2024 23:53Mul oleks vaja leida hambaravi koht, kust saaks ühest asutusest kõik. Vaja on ravida nii hambaid kui igemeid, ilmselt ka välja tõmmata ja implantaate panna...tahaks et kõik oleks ühes asutuses.
-
Külaline
toompuiesteel, Tallinna Hmbakliinikus peaks kõik need teenused samast majast saama.
-
Külaline
Selleks ju foorum ongi, et inimeste kogemusi kuulda. Teistelgi hea teada.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 08:47 Jube keeruline on ju kliinikute kodulehed lahti võtta ja lugeda, mis teenuseid nad pakuvad. Pigem las foorumlased teevad selle töö ära ja mämmerdavad sulle ette, kuhu sa minema peaksid. Ehk panevad arstiaajagi kinni?
-
Külaline
Kindlasti on Tallinna elanikul hea teada, et Viljandis või Valgamaal on mitmesugust ravi pakkuv kliinik. Kohe hommikul paneb autole hääled sisse ja kihutab kohale.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 22:52
Selleks ju foorum ongi, et inimeste kogemusi kuulda. Teistelgi hea teada.
Ja miks sa arvad, et teemaalgataja Tallinnas elab? Talle sobivad, ma saan aru, kohad üle Eesti, kuna ta asukohta ei märgi.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 06:48Kindlasti on Tallinna elanikul hea teada, et Viljandis või Valgamaal on mitmesugust ravi pakkuv kliinik. Kohe hommikul paneb autole hääled sisse ja kihutab kohale.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 22:52
-
Külaline
Kui sa vaid teaksid kui palju Harjumaa elanikke käib Viljandis, Pärnus, Narvas ja isegi Lätis hambaarstide juures.... Eesti on nii tilluke, et see Tallinnast Viljandisse sõit pole absoluutselt mingi probleem.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 06:48Kindlasti on Tallinna elanikul hea teada, et Viljandis või Valgamaal on mitmesugust ravi pakkuv kliinik. Kohe hommikul paneb autole hääled sisse ja kihutab kohale.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 22:52
-
Külaline
Vaevalt, et inimene, kes ei saa ise netist kliinikutki välja otsitud, on võimeline teise linna arsti juurde minema.Külaline kirjutas: ↑14 Okt 2024 09:39
Kui sa vaid teaksid kui palju Harjumaa elanikke käib Viljandis, Pärnus, Narvas ja isegi Lätis hambaarstide juures.... Eesti on nii tilluke, et see Tallinnast Viljandisse sõit pole absoluutselt mingi probleem.
-
Külaline
Enamikel suurtes kliinikutes on kõik need teenused olemas. Lihtsalt vaatagi, et poleks mingi üksiküritaja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist