Laste pärast koos

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 21:43
Anonymous kirjutas: 08 Okt 2024 22:46Siis peab mehike kannatama oma vana naist edasi. Seksima temaga jne.
Edasi kannatama peab küll, kui naine pole nõus mehe majast välja kolima, aga seksima temaga küll ei pea. Saan aru, et ega nad ei seksigi ammu juba. Lihtsalt naine elab seal majas ja mees laseb tal seal elada, sest uut nagunii pole ja mis siis ikka tast välja ajada.
Mis tähendab pole nõus välja kolima. Kui omanik ütleb hakka astuma siis hakkab astuma. Ukse paneb väljaspoolt vaikselt kinni ja kaob oma teed.
Võu on kuidagi teisiti kuna tegemist naisega?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:29
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:25 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Lapsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 16:21
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 14:18

Postitus on kustutatud
Lapsed.
Postitus on kustutatud.
Et siis järgmine kostipeale võtta või?
Külaline

Lapsed on tähtsamad kui mees ja naine ise? Laste pärast õnnetu olema? Lastele tuleb öelda: diil vit it ja edasi minna
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 16:23

Lapsed.
Postitus on kustutatud.
Järgmine seksib ja ei käi vingus näoga ringi. Välja visata ka kergem. Amet selge
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:14

Lapsed pidid ju suured olema. Las jäävad sinu juurde. See sinu naine ei suudaks niikuinii üle 2 toalist korterit üürida. Saada minema. Hakka elama. Mida piinad enbast sellise mutiga kes niikuinii kõnnib rusikad taskus ringi. Kes on oma peas sinu juba suhtest välja lükanud. Tõenäoliselt otsib aktiivselt ka uut meest. Kui leiab läheb niikuinii. Nagu vanarahvas ütles. Sellest enam elulooma ei saa. Aitab ainult hädatapp. Hakka elama mees. Naisi on maailm täis.
Järgmine seksib ja ei käi vingus näoga ringi. Välja visata ka kergem. Amet selge
Jube. Seetõttu polegi iial kellegi teise juures elanud, ainult oma kodus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:26
Kõik ei saa pärandusi. Kõikidele emme-issi ei osta. Seega ära osata.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:58
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:26
Kõik ei saa pärandusi. Kõikidele emme-issi ei osta. Seega ära osata.
Kas niisama ei tohi osta? Mida juttu :D Mul pole lähimas ringkonnas ühtki naist, kes poleks suutnud endale kinnisvara soetada.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:09 Lapsed on tähtsamad kui mees ja naine ise? Laste pärast õnnetu olema? Lastele tuleb öelda: diil vit it ja edasi minna
Naine saaks pahaseks kui välja viskaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 21:43
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 18:09 Lapsed on tähtsamad kui mees ja naine ise? Laste pärast õnnetu olema? Lastele tuleb öelda: diil vit it ja edasi minna
Naine saaks pahaseks kui välja viskaks.
Nojah, siinne mees peab ju naist takkaotsa sugulaseks kah :D
Kes sellise mõtlemis-ja otsustusvõimetuga üldse elada viitsiks? Tõenäoliselt on tegu hoopis naise kinnisvaraga, seetõttu mees selline suss ongi.
Külaline

Postitus on kustutatud
Lapsed.
Postitus on kustutatud.
Minu meelest käib rusikas taskus ringi ikka see mees, kelle lapsi see naine kasvatab, sest ta ise ei VIITSI. see ongi kogu põhipõhjus, miks "kannatab". Ise unistab anonüümselt, mida kõike teeks ja oleks, kui munad poleks naise pihus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:25 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Teil käib see minema ajamine kergelt. Mul nii pole.
See “mutt” on mu laste ema. Ma ei aja laste ema minema. Enne lähenksin ise kui see peaks juhtuma. Aga ma ilmselt nii ka ei tee. Nii hull meil ka pole, et üldse läbi ei saa. Ju ma kannatlik ja leplik olen või hea südamega.
Külaline

No seda me räägimegi, et ju siis pole asi nii hull, muidu emb-kumb lahkuks. Tavaline pikaajalise leige suhte teema, ei mingit erilist traagikat. Ja paljud pikaajalised paarid/pered EI oleks niikaua koos püsinud, kui poleks vaja lapsi kasvatada, mis teadupärast on pikaajaline protsess, see on nüüd küll kindel. Lastele on vaja ema ja isa ja püsivat kodu päris pikki lapsepõlveaastaid, kui lapsed juba saadud, siis vastutavad vanemad nende heaolu eest. Mis tähendab ka seda, et kui "asi pole nii hull, et üldse läbi ei saaks", siis ei minda saba seljas õnne otsima. On see nüüd laste pärast koos elamine- mõnes mõttes ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 09:21 Postitus on kustutatud
Ma olen kujutanud, et kui elaks kellegi teisega, siis mis oleks teisiti ja parem. Algul võibolla on midagi teisiti. Ette ju ei tea. Pooled ju lahutavad. Ja ülejäänutest kes koos elavad, elavad vist ka enamus ilma erilise tunneteta ma pakun.
Kui kellegagi läheksingi kokku elama, siis ilma vastastikuse tunneteta seda enam ei teeks. Ma ei taha öelda, et nii ei saa juhtuda, aga mul pole nii kunagi olnud. Ja kui juhtukski, siis kaua tunded ikka kestavad. Siis ikka samas olukorras.
Külaline

Kui sul on tugevad tunded olnud, siis jah, eks nad ajapikku muidugi lahtuvad, aga päris ära ei kao. See pole sama, mis üldse ilma tunneteta kooselu alustada.
Külaline

Ta ei kannata ju. Tal lihtsalt pole tundeid oma laste ema vastu, aga viha ka pole. Ja uut naist ka silmapiiril pole, kes temaga koos elada tahaks. Siis nii elabki edasi nagu kogu aeg on elanud. Eks kui uue leiab, kellega koos elada, siis vaatab edasi, mis vana naisega tema majas teha. Seni vindub vaikselt edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:02 Postitus on kustutatud
Millist elu seoses suhtega ma sinu arvates võiksin tahta?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:52
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 20:02 Postitus on kustutatud
Elu kohta ma sulle nõu anda ei oska, aga suhet võiksid soovida hoolivat, armastusväärset, hinnangutevaba, nauditavat, põnevat ❤️
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:25
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:59
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:52
Elu kohta ma sulle nõu anda ei oska, aga suhet võiksid soovida hoolivat, armastusväärset, hinnangutevaba, nauditavat, põnevat ❤️
Postitus on kustutatud
Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:38
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 00:25
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:59

Postitus on kustutatud
Erinevalt sinust ma ei arva, et naised on tüliks. Ja see jutt suhte kohta oli mulle.
Ega nad abiks ka ei ole;)
Aga tee sina kuis paremaks arvad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist