Kumma naise elu on raskem

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:22 Kus sa neid häid mehi nägid? Lugesid Barbara Cartlandi romaanist?
Reaalelus näen, häid abikaasasid ja toredaid laste isasid. Isegi lahutades saavad naistega normaalselt läbi ja savaad kärgperedki toimima, rääkimata oma ainsast perest. Kust sinusguseid väljastatakse, vot seda ma hoopis ei tea ja õnneks ei peagi teadma, sa ei puutu minu maailma kuidagi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 13:12 Häid mehi pole olemas. Kõik on vägivaldsed ja petavad. Kui pole veel seda teinud siis tulevikus teevad kindlasti. Ja kuna tulevikus teevad siis juba see on vaimne vägivald.
Troll nagu see tuleks IP bännida
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 01:19
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 21:42
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 18:52
Üksikuid erandeid on, aga üldiselt lapsed segavad naisel kodune olemist, hiljemalt 3-aastasena on kõik lapsed lasteaias.
Kui naine peab kõike ise tegema, pidevalt koristama, pesu pesema, süüa tegema ja lapsega aega veetma, siis vähene uneaeg, tüütud majapidamistööd (kui ta just ei tee neid hea meelega, vaid kohustusest) ja kurnatus on see, mis lõpuks tekitavad soovi korralikult välja puhata ja vahel kodust välja saada. 3-aastased lapsed on enamasti juba lasteaiaks valmis ja soovivad teiste lastega sotsialiseeruda, ema ega isa ei asenda omaealisi. Pereelu väikeste lastega eeldab pidevalt laste esikohale seadmist, aga lapsevanemad on ka kõigest inimesed, kellel on vahel soov tegeleda oma hobidega või lihtsalt puhata ja rahulikult olla, mitte olla hommikust õhtuni koduabilise ja lapsehoidja rollis. Keegi ei võida, kui ema või isa on pidevast kodusolemist väsinud ja närviline, aga lapsi lasteaeda ka ei pane.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 18:52 Ei ole veel näinud naist, kes päriselt ka eelistab lastega kodus olemist. Naised panevad lapsed lasteaeda esimesel võimalikul juhul ja hädaldavad isegi siis, kui need haiged on ja seetõttu koju jäävad. Lastega kodus olemiseks nimetatakse ka seda, kui naine ei käi tööl ja on kodus/šoppamas jne, aga lapsed on lasteaias-koolis.
Mind Sa kahjuks küll ka näha ei saa, aga mina päriselt eelistan oma lastega kodus olemist. Pesamuna sai hiljuti aastaseks ja kavatsen, kui vähegi võimalik, teda veel mitu aastat lasteaiast eemal hoida. Mõte tööleminekust on vastik :x aga noh, kui kogu perega nälga ei taha surra, siis peab muidugi lõpuks minema :|
Üksikuid erandeid on, aga üldiselt lapsed segavad naisel kodune olemist, hiljemalt 3-aastasena on kõik lapsed lasteaias, isegi kui ema on kodune.
Üldiselt arenenud ning suhtlejad lapsed on paras 1,5-selt hoidu panna. On lastel tore ja vanemad saavad tööl käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:45 Kumb elu on raskem? Kas see, kui mees käib tööl ja naine on lastega kodune.
Või kui naine on üksikema, käib tööl ja lapsed lasteaias?
Kui on normaalne laste isa ja kaaslane, siis on kergem esimene variant.

Aga mulle tundub, et meie ühiskonnas on isegi tööl käiv üksikema lihtsam olla 🥲
Siis ei ole täiskavanud lisalast mehe näol.
Külaline

Miks kummagi naise elu raske on?
Miks naise elu a priori raske on?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2024 09:40 Miks kummagi naise elu raske on?
Miks naise elu a priori raske on?
Küsi seda teemaalgataja käest, kes imelikud küsimused küsis. Ma arvan, et see pole ise nainegi, ja troll tahtis just saagida sel teemal.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 17:09
Üksikuid erandeid on, aga üldiselt lapsed segavad naisel kodune olemist, hiljemalt 3-aastasena on kõik lapsed lasteaias.
Kui naine peab kõike ise tegema, pidevalt koristama, pesu pesema, süüa tegema ja lapsega aega veetma, siis vähene uneaeg, tüütud majapidamistööd (kui ta just ei tee neid hea meelega, vaid kohustusest) ja kurnatus on see, mis lõpuks tekitavad soovi korralikult välja puhata ja vahel kodust välja saada.
Ja nagu keegi kommenteeris, siis isadele jääb tihti rõõmsam osa ehk mängimine, aga nn must töö jääb emadele. Enamasti ka mähkmete vahetamine, koristamine, söötmine, haige lapsega kodus olemine, tüütute kohustuste meelde tuletamine, nagu käte ja hammaste pesemine, magama mineku aeg jne. See ei tähenda, et isad üldse nimetatud tegevusi ei tee, vahel ikka teevad, aga kui ema on lähedal, siis mitte eriti. Isadele on kombeks ka lastele kalleid mänguasju, maiustusi osta. Emad ei ole nii lahke käega raiskajad. Sealt tekivad ka nn issitütred.
Külaline

Keda üksikemaks peetakse? Naine, kes ei ela laste isaga koos? Siin on nii palju erinevaid versioone.
Üksikemal võib olla uus elukaaslane.
Laste isa elab küll eraldi, aga igati toetab ja lapsed käivad sageli ka tema juures.
Laste isa on teises ilmas ja mingit toetust sellelt vanemalt ei ole ega tule.
Laste isa elab eraldi, ei toeta, suhtlemine ei huvita. Alimente tuleb kohtu kaudu välja nõuda.
Laste isa on kogu aeg protesti täis, üritab lapsi endale saada ja käib lakkamatu sõda juriste, advokaatide, ametnike vahendusel.
Külaline

Külalineee kirjutas: 12 Okt 2024 10:28
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 08:44
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 08:23
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei, ma ei vihka naisi. Isegi olen naine.

Aga see märtermammade jutt on nagu on. Mulle meeldivad naised, kes ise oma saatust juhivad. Mitte ei virise ja vingu ning süüdista igas asjas mehi.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 10:46 Keda üksikemaks peetakse? Naine, kes ei ela laste isaga koos? Siin on nii palju erinevaid versioone.
Laste isa elab küll eraldi, aga igati toetab ja lapsed käivad sageli ka tema juures.
Laste isa elab eraldi, ei toeta, suhtlemine ei huvita. Alimente tuleb kohtu kaudu välja nõuda.
Laste isa on kogu aeg protesti täis, üritab lapsi endale saada ja käib lakkamatu sõda juriste, advokaatide, ametnike vahendusel.
Seda, kes on laste isa, teab vaid tuul väljal?
Laps on teadlikult hangitud ilma isa teadmiseta?
Laps on kunstviljastamise produkt?
Laps sündis neitsist?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 10:51
Külalineee kirjutas: 12 Okt 2024 10:28
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 08:44
Postitus on kustutatud
Ei, ma ei vihka naisi. Isegi olen naine.

Aga see märtermammade jutt on nagu on. Mulle meeldivad naised, kes ise oma saatust juhivad. Mitte ei virise ja vingu ning süüdista igas asjas mehi.
Vau, kus tuli nüüd ennast õigustav mamma välja. Tee vahet teema üle arutlemisel ja süüdistamisel.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 10:53
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 10:46 Keda üksikemaks peetakse? Naine, kes ei ela laste isaga koos? Siin on nii palju erinevaid versioone.
Seda, kes on laste isa, teab vaid tuul väljal?
Laps on teadlikult hangitud ilma isa teadmiseta?
Laps on kunstviljastamise produkt?
Laps sündis neitsist?
Teadlikult niimoodi saadud laps, siis tõenäoliselt ollakse rahul. Ema saab üksi kõike lastega seonduvat otsustada ja organiseerida. Miski ei taksita tal varem või hiljem elukaaslast leida. Parem enne ei tiksu, seega e pea ülepeakaela kiirustama ja tegema tittesid käibkahh mehega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline