Mul on koroona

sh kaaluga seotud teemad
Hauge

Mul on koroona

Postitus Postitas Hauge »

Olen teisipäevast haige, aga täna hakkasin kahtlustama, sest maitsemeel läks imelikuks. Tegin testi ja ongi koroona. Mis sorti versioonid need praegu levivad? Mul on kohutav tuumanohu, löts olla ja pea kisub valutada. Palavik on ka. Röga tuleb ka, aga köha on tegelikult vähe võrreldes nohuga. Perearst on just puhkusel. See mul juba teine kord, eelmine oli u 2a tagasi. Ma ikkagi läksin ärevusse selle testi peale, kuigi räägitakse, et pole enam hullem kui tavaline viirushaigus. Kes on viimasel ajal olnud, kaua teil kestis? Kaua palavik püsis? Eelmine kord mul ei kadunud maitse ära, nüüd on, kas see on endiselt nii, et jääbki pikalt toit maitsetuks?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ah ära põe. Gripi või muu suvalise viirushaiguse puhul sind ju ei huvita, mis tüvi on. Naudi päevi teleka ja raamatute seltsis ja ära reageeri üle, nagu mõned aastat tagasi massiliselt tehti. Tervet mõistust!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Praegu on kerged versioonid liikvel. Ja kui eelmine juba oli, siis igal juhul uuem on kergem.
Külaline

Meil ka just oli. Nohu ja palavik, seedehäired. Ca 5 päeva kestis, siis oli lihtsalt väsimus paar päeva.
Praegu on jah suht leebed tüved.
Külaline

Mis sorti nohu on tuumanohu?
Külaline

Aga mis mõttega neid teste teha veel? Ravi mõttes ju vahet pole - viirus on viirus ja samamoodi jood teed, puhkad, kasutad ninaspreid jne. Inimeste sekka lähed siis kui terve, oli sul influenza, koroona või mõni muu ca 200st viirusest Mis põhjustavad Ülemiste hingamisteede infektsioone.
Külaline

Jälle liigub maskiga inimesi, kas need on haiged või haiguse kartjad?
Külaline

Koroona, kuidas see on võimalik? Täna veel?
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Okt 2024 00:39Koroona, kuidas see on võimalik? Täna veel?
Arvad, et tal see 3. või 4. aasta juba kestab?
Külaline

No sai ammu läbi see koroona.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 01:01 No sai ammu läbi see koroona.
Ei saanud läbi, keegi lihtsalt ei räägi enam sellest ega testi, mõni hulluke veel satub elevusse
Külaline

Väsimus, liigesevalu, "pea paks" tunne, 37,1-
38,2 palavik - need kestsid u 2-3 päeva. Maitse- ja lõhnataju kadus ära nende järel, umbes 3 päevaks.

Läks kiiremini mööda kui klassikaline "külmetushaigus", mis vindub nohuga ning kus kurk on paistes ja valulik.
Külaline

Keskmisest veidi kõvem nohu, rõve olla, peavalu, 3-4 päevaga läheb üle. Vanasti ei kottinud kedagi, mis viirus see parasjagu oli, ongi kõik üks viirushaigus, "külmetus". Ja vahet polegi, sest mingit erilist ravi peale sõmptomite leevendamise pole mõtet võtta, kui viirus juba kehas aktiivses faasis on (mõni päev peale kehasse sisenemist ei anna veel haigusnähte, halb olla hakkab siis, kui viirus on aktiivselt paljunenud ja toksiinid on need, mis haigusnähte põhjustavad, viirushaigus "põletab end ise läbi" max 5-6 päevaga. VAt kui peale seda juba nagu paraneks ja SIIS uuesti palavik tõuseb ja halvem, siis on lugu paha ja tuleb välistada suuremad põletikud, mis keha nõrgenedes tekkisid (kopsupõletik nt).
Looduspoes müüakse nt sipelgapuukoore ekstrakti see aitab mõnikord virushaiguse varases faasis.
Külaline

Midagi pole läbi. Ikka haigestuvad inimesed sellesse massiliselt ja surevad ka maha. Sinusugused lihtsalt elavad silmaklappidega ja hirnuvad lolliks, kui keegi soovitab vanadele ja kehva tervisega inimestel ennast vaktsineerida. Eks enda valik, sellised surevadki ära ja asi vask. Alles siis, kui enda ema, isa või naabritädi koroonasse ära sureb, siis hakkavad mõtlema. Noore terve inimesega muidugi ei juhtu tõenäoliselt midagi ja vaktsineerida oleks mõtet pigem gripi vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 11:15
Midagi pole läbi. Ikka haigestuvad inimesed sellesse massiliselt ja surevad ka maha. Sinusugused lihtsalt elavad silmaklappidega ja hirnuvad lolliks, kui keegi soovitab vanadele ja kehva tervisega inimestel ennast vaktsineerida. Eks enda valik, sellised surevadki ära ja asi vask. Alles siis, kui enda ema, isa või naabritädi koroonasse ära sureb, siis hakkavad mõtlema. Noore terve inimesega muidugi ei juhtu tõenäoliselt midagi ja vaktsineerida oleks mõtet pigem gripi vastu.
Pigem surevad nsellesse 10 põlve tagasi vaktsiini. Covidi tüved on juba mustmiljon korda mutanteerunud. Aga sina mine tõhusta ennast nii kuis jõuad
Külaline

Mul on paar päeva nohu olnud, loputasin ninakannuga ja võtsin nohutabletti. Eile hakkas olemine vahelduma - umbes veerandtunni olin täiesti terve ja seejärel nii haige, et vajusin padjale poolunne. Palavikku ei ole, lihasvalu ega nõrkust ka mitte, ainsad kaebused on ninakinnisus ja vahelduvväsinud olemine.
Tegin paar aastat tagasi lapse koolist saadud koroonatesti ja see osutus positiivseks... Olen esimest korda koroonas ega oska selle uudisega mitte midagi pihta hakata. Kas ma peaks perearstile helistama, tööle teada andma? Kas antakse haigusleht? Aga perearst ju nakkusega haigeid vist ei võta vastu.. Netist ei leidnudki muud kui jooge sooja teed...
Kaaskannatajad, kui kaua see "jama" kestab? Mees ja laps on terved - üks tööl, teine koolis. Lähikontaktsete kohta ka ei leia uuemat infot, kas nad peaks koju tulema ja jääma?
Ohkan, et pandeemia elasime puutumatult ja nüüd olen täiesti rumal.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2024 13:35 Mul on paar päeva nohu olnud, loputasin ninakannuga ja võtsin nohutabletti. Eile hakkas olemine vahelduma - umbes veerandtunni olin täiesti terve ja seejärel nii haige, et vajusin padjale poolunne. Palavikku ei ole, lihasvalu ega nõrkust ka mitte, ainsad kaebused on ninakinnisus ja vahelduvväsinud olemine.
Tegin paar aastat tagasi lapse koolist saadud koroonatesti ja see osutus positiivseks... Olen esimest korda koroonas ega oska selle uudisega mitte midagi pihta hakata. Kas ma peaks perearstile helistama, tööle teada andma? Kas antakse haigusleht? Aga perearst ju nakkusega haigeid vist ei võta vastu.. Netist ei leidnudki muud kui jooge sooja teed...
Kaaskannatajad, kui kaua see "jama" kestab? Mees ja laps on terved - üks tööl, teine koolis. Lähikontaktsete kohta ka ei leia uuemat infot, kas nad peaks koju tulema ja jääma?
Toimid täpselt samamoodi nagu tavalise külmetushaiguse või gripi puhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Nov 2024 13:35 Mul on paar päeva nohu olnud, loputasin ninakannuga ja võtsin nohutabletti. Eile hakkas olemine vahelduma - umbes veerandtunni olin täiesti terve ja seejärel nii haige, et vajusin padjale poolunne. Palavikku ei ole, lihasvalu ega nõrkust ka mitte, ainsad kaebused on ninakinnisus ja vahelduvväsinud olemine.
Kontakteerud arstiga ja saad haiguslehe. Istud kodus ja ravid nii nagu tavalist külmetushaigust. Mees ja laps käituvad ka samamoodi nagu mistahes muu viiruse puhul. Koju ikka tulevad aga haigel seljas ei ela. Kiiret paranemist.
Külaline

Kui on võimalik tuvastada, mida sa põed, siis muidugi tuleks seda kasutada. Mis see küll siia puutub, et kunagi inimesed ise ka ei teadnud, mida nad põevad. Et siis poleks vaja ka surmade põhjuseid uurida, sest keegi pole igavesti maale jäänud. Kui läks, siis läks, nagunii oleks varem või hiljem teise ilma kolinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 00:17 Aga mis mõttega neid teste teha veel? Ravi mõttes ju vahet pole - viirus on viirus ja samamoodi jood teed
Selle mõttega, et kui on nt gripp, siis võtad Tamiflud. Viirusel ja viirusel on ikka väga suur vahe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist