Sekspartnerite arv
-
Külaline
Et kui ma saaks iga päev parimat steiki süüa, siis ma ikka arvan, et see pole õige ning hakkan hoopis iga päev uut rupskit või maltsa järama. Sest see on uus. Või vahetan mersu või maserati zaporežetsi vastu. Jah, muidugi.
-
Külaline
Tõsimeeli sööksid iga päev samasugust steiki? Olgu see või maailma parim, mina sööks vahelduseks kasvõi rupskeid, kui muud ei saa. No kujuta veidi ette, eluaeg sama sööki süüa.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:38 Et kui ma saaks iga päev parimat steiki süüa, siis ma ikka arvan, et see pole õige ning hakkan hoopis iga päev uut rupskit või maltsa järama. Sest see on uus. Või vahetan mersu või maserati zaporežetsi vastu. Jah, muidugi.
-
Külaline
Jah.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 04:07Tõsimeeli sööksid iga päev samasugust steiki? Olgu see või maailma parim, mina sööks vahelduseks kasvõi rupskeid, kui muud ei saa. No kujuta veidi ette, eluaeg sama sööki süüa.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:38 Et kui ma saaks iga päev parimat steiki süüa, siis ma ikka arvan, et see pole õige ning hakkan hoopis iga päev uut rupskit või maltsa järama. Sest see on uus. Või vahetan mersu või maserati zaporežetsi vastu. Jah, muidugi.
Aga inimesed ei ole söök ega autod.
-
Külaline
AkTsepteerinud. Aktsepteerinud on see sõna. Kui vana sa oled?mingit põhjust midagi varjata, räägime vabalt kõigil teemadel ja oleksime kumbki aksepteerinud
-
Külaline
Keegi tahab siin hirmsasti toidust rääkida. Statistiliselt on uuritud, et keskmine lääne inimene sööb terve oma elu jooksul regulaarselt umbes 20 erinevat toitu. Pole just jalustrabav vaheldus. Isegi valmistoiduletis või purgisupiriiulis on ikka ühed ja samad asjad, heal juhul kümme variatsiooni, lähed mõnele peole - ikka sama lobi kosmeetiliste erinevustega. Mitut erinevat toitu ise oskaksid teha? Mitut erinevat puljongit, kastet, kreemi, tainast, kooki, marinaadi, pirukat, saia ja hoidist suudaksid ise une pealt valmistada? Enamik inimesi ei oska enam nullist isegi lihtsamaid suppe keeta või kala fileerida. Umbes samasugune vaheldus ja meisterlikkus valitseb ilmselt ka muudes maiseid naudinguid sisaldavates valdkondades.
-
Külaline
Külaline ei saa teksti paramdada .Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:08AkTsepteerinud. Aktsepteerinud on see sõna. Kui vana sa oled?mingit põhjust midagi varjata, räägime vabalt kõigil teemadel ja oleksime kumbki aksepteerinud
-
Külaline
Mina eelmine nädal esimest korda proovisin tikka masala maitseaineid. Tegin uurimustööd, otsin kana ja tulemus oli nii meh, et viska või maitseained ära. Täiesti mõttetu.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:23 Keegi tahab siin hirmsasti toidust rääkida. Statistiliselt on uuritud, et keskmine lääne inimene sööb terve oma elu jooksul regulaarselt umbes 20 erinevat toitu. Pole just jalustrabav vaheldus. Isegi valmistoiduletis või purgisupiriiulis on ikka ühed ja samad asjad, heal juhul kümme variatsiooni, lähed mõnele peole - ikka sama lobi kosmeetiliste erinevustega. Mitut erinevat toitu ise oskaksid teha? Mitut erinevat puljongit, kastet, kreemi, tainast, kooki, marinaadi, pirukat, saia ja hoidist suudaksid ise une pealt valmistada? Enamik inimesi ei oska enam nullist isegi lihtsamaid suppe keeta või kala fileerida. Umbes samasugune vaheldus ja meisterlikkus valitseb ilmselt ka muudes maiseid naudinguid sisaldavates valdkondades.
-
Külaline
2 etappi
1. Vanus 16-40 umbes,täpselt 9 tk
2. Vanus 40-52 umbes 60 tk
1. Vanus 16-40 umbes,täpselt 9 tk
2. Vanus 40-52 umbes 60 tk
-
Külaline
Mina tean küll oma mehe partnerite arvu ja tema teab minu oma. Täitsa tavaline info, mis püsisuhtes ikka mingi hetk jutuks tuleb. Samamoodi nagu see, mis koolides ta on käinud, mis trennides/huviringides kooli ajal käis, mitu töökohta on olnud, mis riikidesse reisinud on...Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 17:58 Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
-
Külaline
Pakun välja, et kõike sa ikka ei rääkinud. Mitmega oma partnerite arvu jagasiKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 11:30Mina tean küll oma mehe partnerite arvu ja tema teab minu oma. Täitsa tavaline info, mis püsisuhtes ikka mingi hetk jutuks tuleb. Samamoodi nagu see, mis koolides ta on käinud, mis trennides/huviringides kooli ajal käis, mitu töökohta on olnud, mis riikidesse reisinud on...Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 17:58 Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
-
Külaline
Mul on 30 ja mehel oli vist 60. meil pole teineteise ees saladusi.
-
Kornelius
30 ja 60, natuke palju pole?
Ma olen 47 ja mul on see arv 3, sedagi palju ja isegi veits piinlik on, et nii palju.
Ma olen 47 ja mul on see arv 3, sedagi palju ja isegi veits piinlik on, et nii palju.
-
Külaline
Seda ei ole palju, inimesed ongi erinevad. Tunda nüüd piinlikust, et see number on 3...no ma ei tea.
-
Külaline
Kuidas on seotud teie küsimus minu partnerite arvuga?
-
Külaline
Olen see, kelle käest küsisid (seal eespool keegi vastas juba sulle, aga see polnud minaKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 12:12Pakun välja, et kõike sa ikka ei rääkinud. Mitmega oma partnerite arvu jagasiKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 11:30Mina tean küll oma mehe partnerite arvu ja tema teab minu oma. Täitsa tavaline info, mis püsisuhtes ikka mingi hetk jutuks tuleb. Samamoodi nagu see, mis koolides ta on käinud, mis trennides/huviringides kooli ajal käis, mitu töökohta on olnud, mis riikidesse reisinud on...Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 17:58 Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
Mul pole kombeks valetada, kasvõi juba sellepärast, et ma ei suudaks oma valesid meeles pidada ja jääks kindlasti vahele
Partnerite arv ei ole ka selline, et seda kuidagi häbenema või jagama peaks. Ainult 5, nendest kaks üheöösuhet.
-
Külaline
Minu arv on 3. Sul 10x rohkem. Mõnel 100 x rohkem kui mul.
Et kel rohkem partnereid, siis mismoodi see on.
Et näed tänaval meeldivat inimest, hakkate rääkima. Umbes, et täna on kole ilm, midagi huvitavat pole teha, hakkame seksima, teeme päeva lõbusaks.
Kui saladus pole, siis kuidas seksima satute?
Ma ei tea kuidas asjad käivad.
-
Külaline
Vai Vai oled alles sina üks uudishimulik neiukene. Siin foorumis ei tohi seksijutte rääkida, need kommentaarid kaevatakse modedele ja siis järgneb kustutamine. Ma seega üksikasjalikult ei saa rääkida või kui siis privaatselt kuskil nelja silma all....
-
Külaline
Sina siis hakkad seksijuttu rääkima. Ära ei peleta niimoodi neiukest?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 22:23Vai Vai oled alles sina üks uudishimulik neiukene. Siin foorumis ei tohi seksijutte rääkida, need kommentaarid kaevatakse modedele ja siis järgneb kustutamine. Ma seega üksikasjalikult ei saa rääkida või kui siis privaatselt kuskil nelja silma all....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline