Hormoonspiraal küll mingit leigust ei tekita. Tablette kindlasti ei sööks, spiraal on parim. Tegele oma foobiaga parem.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:31Omast kogemusest ütlen, et ega ei taha jah, kui rasestumisvastased hormoonid sees. Ma arvan, et peale minu on teisigi, kelle puhul need tekitavad absoluutse seksileiguse. Ja tekibki vastumeelsus + "rõveda orjastamise" tunne (ma küll päris nii äärmuslikult ei väljenduks, aga no olgu siis).Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:08Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
Rahva Raamatust saab sel teemal nt põnevat lugemist tellida, kui kedagi huvitab:
https://rahvaraamat.ee/p/feminism-again ... 1800752023
Teine (minu jaoks! ei räägi praegu kõigi eest) erakordselt rõve asi on mingeid traaditükke (spiraale) omale siseorganitesse toppida, et "iga kell" seksida saaks. Juba see mõte ajab (mind!) iiveldama, mis "heast" seksist siis veel juttu võiks olla?
Rasestumisvastane vahend püsisuhtes
-
Külaline
-
Külaline
Sellest ikka saad aru, et vasektoomia on mehe otsus oma keha üle, mitte naine/elukaaslane ei lähe une pealt lambakääridega kallale? Kui mehel on soovitud arv lapsi käes, siis miks peab naine rasestumisvastaste vahenditega pead (ja keha) koormama.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
Elu lihtne. Pole vaja tablettide meelespidamist ega valulikku spiraalipaigaldust ega ka piinlikku poenimekirja ("kui kondoomid otsas, siis mees kuival" - nagu ise seksi ei tahakski)
Tuletan meelde, et teemaalgatus oli püsisuhtest/abielust.
-
Külaline
[/quote]
Ja kas peab vasekteerima IGA mehe, kellega naine seksida tahab?
[/quote]
Tuletan meelde, et teemaalgatus käis püsisuhte kohta.
Seda tegelikult jah ei täpsustatud, kas on avatud püsisuhe
või kui pikk on püsisuhe. Kas iga 2 nödala tagant meest vahetada, aga selel 2 nädala jooksul teiste meestega mitte magada on püsisuhe?
Ja kas peab vasekteerima IGA mehe, kellega naine seksida tahab?
[/quote]
Tuletan meelde, et teemaalgatus käis püsisuhte kohta.
Seda tegelikult jah ei täpsustatud, kas on avatud püsisuhe
-
Külaline
Kes käsib?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:07Naised teevad seda ikka meeletult palju rohkem meeste meeleheaks, kui vastupidi. Mõni teeskleb veel orgasme ja mõni teenib sellega lausa raha.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:08Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
Rahva Raamatust saab sel teemal nt põnevat lugemist tellida, kui kedagi huvitab:
https://rahvaraamat.ee/p/feminism-again ... 1800752023
-
Külaline
Mees teeb vasektoomia ju siis, kui ta rohkem lapsi ei taha. Ja perekonnas üldiselt toimub pereplaneerimine koos, mitte ei ole rasedusest hoidumine naise isiklik eramure.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
Elu lihtne. Pole vaja tablettide meelespidamist ega valulikku spiraalipaigaldust ega ka piinlikku poenimekirja ("kui kondoomid otsas, siis mees kuival" - nagu ise seksi ei tahakski)
-
Külaline
Sa oled nagu see assotsiaal delfis kes räägib igavesti oma 3 lapsest... saa aru, et vasektoomiat ei pea ükski mees tegema. Kui naisele ei sobi, mingu lahku.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:25Mees teeb vasektoomia ju siis, kui ta rohkem lapsi ei taha. Ja perekonnas üldiselt toimub pereplaneerimine koos, mitte ei ole rasedusest hoidumine naise isiklik eramure.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
-
Külaline
Aga naine peab hormoone sisse sööma? Kui mehele ei sobi, mingu lahku! Otsigu omale uus naine. Aga see uus naine ka ei taha hormoone süüa. Ja mehel jälle häda!Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:32Sa oled nagu see assotsiaal delfis kes räägib igavesti oma 3 lapsest... saa aru, et vasektoomiat ei pea ükski mees tegema. Kui naisele ei sobi, mingu lahku.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:25Mees teeb vasektoomia ju siis, kui ta rohkem lapsi ei taha. Ja perekonnas üldiselt toimub pereplaneerimine koos, mitte ei ole rasedusest hoidumine naise isiklik eramure.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12
Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.
Ok Revolver, sa ei pea vastama. Ei viitsi küll sinusuguse tohlakaga siin vastu ööd sellisel teemal vaidlema hakata.
-
Külaline
Jah, kui ta ei taha. Sama naisega. Enamik lähevad lahku, kuhu sa sigimatuna lähed? Mina mehena ei teeks.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:25Mees teeb vasektoomia ju siis, kui ta rohkem lapsi ei taha. Ja perekonnas üldiselt toimub pereplaneerimine koos, mitte ei ole rasedusest hoidumine naise isiklik eramure.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
-
Külaline
Selle vestluse peale soovitan veel üht asjakohast raamatut, küll jälle inglise keeles, aga isegi Rahva Raamatust saab tellida (siit ei saa tellida, aga võite sisukokkuvõtet ja arvustusi lugeda):
https://www.goodreads.com/book/show/598 ... revolution
-
Külaline
Ei, see on mingi naistehäbistamine. Et iga naine, kes kasutab hormonaalset vahendit, on lits ja meeste mängukann.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 08:25 Selle vestluse peale soovitan veel üht asjakohast raamatut, küll jälle inglise keeles, aga isegi Rahva Raamatust saab tellida (siit ei saa tellida, aga võite sisukokkuvõtet ja arvustusi lugeda):
Nagu mul endal mõistust ei oleks.
-
Külaline
Absoluutselt vale järeldusKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 08:51Ei, see on mingi naistehäbistamine. Et iga naine, kes kasutab hormonaalset vahendit, on lits ja meeste mängukann.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 08:25 Selle vestluse peale soovitan veel üht asjakohast raamatut, küll jälle inglise keeles, aga isegi Rahva Raamatust saab tellida (siit ei saa tellida, aga võite sisukokkuvõtet ja arvustusi lugeda):
Nagu mul endal mõistust ei oleks.
-
Külaline
Mis sinu järeldus siis on?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 09:01Absoluutselt vale järeldusKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 08:51Ei, see on mingi naistehäbistamine. Et iga naine, kes kasutab hormonaalset vahendit, on lits ja meeste mängukann.Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 08:25 Selle vestluse peale soovitan veel üht asjakohast raamatut, küll jälle inglise keeles, aga isegi Rahva Raamatust saab tellida (siit ei saa tellida, aga võite sisukokkuvõtet ja arvustusi lugeda):
Nagu mul endal mõistust ei oleks.kuidas Te selleni jõudsite?
-
Külaline
Mehele on kõige parem vahend kondoom: kuivad linad, täielik kontroll lapse saamise suhtes, hoiab eemale suguhaigused. Naised, kes kasutavad spiraali või tablette, ega nad võõrastega seksides kondoomi ei kasuta. Nad panevad ilma ja pärast kodus mees ka haige.
-
Külaline
Keegi ei tahagi sigida enamike meestega, mehena oleks just naiste seas rohkem lööki, kui naine käima peale jäämise pärast muretsema ei peaks. Ja muretseb ta ikka ainult ühel põhjusel, milleks on ikka see sama mees ja tema nigelad geenid.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 23:16Jah, kui ta ei taha. Sama naisega. Enamik lähevad lahku, kuhu sa sigimatuna lähed? Mina mehena ei teeks.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2024 22:25Mees teeb vasektoomia ju siis, kui ta rohkem lapsi ei taha. Ja perekonnas üldiselt toimub pereplaneerimine koos, mitte ei ole rasedusest hoidumine naise isiklik eramure.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 12:12
Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.
-
Külaline
Kui mehel on nigelad geenid, siis miks üldse peaks naine temaga seksida tahtma?
-
Külaline
Loomulikult hormoonspiraal, minimaalne mõju, ei ole vaja midagi meeles pidada, ei ole päevi, saab iga kell vabalt seksida
-
Külaline
Ju ma olen keskmisest valivam
Kusjuures hormonaalsed rasestumisvastased vahendid mõjutavad ka seda taju.
Lisan lingi ka, sest see pole ainult mu isiklik kogemus:
https://royalsociety.org/news/2011/part ... d-by-pill/
-
Külaline
Kas väidate, et igaühel, kes selles teemas sõna võtab, on imelik ebanormaalne suguelu? Või ainult minul?Inimesel kellel on tavaline normaalne suguelu, ei räägi sellest.
Ma vihjasin vaid, et ei sooviks nigelate geenidega meest isegi siis, kui pole ohtugi talt nigelate geenidega lapsi saada.
-
Külaline
Kuda sa neid nigelaid geene kindlaks teed?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2024 21:09Kas väidate, et igaühel, kes selles teemas sõna võtab, on imelik ebanormaalne suguelu? Või ainult minul?Inimesel kellel on tavaline normaalne suguelu, ei räägi sellest.
Ma vihjasin vaid, et ei sooviks nigelate geenidega meest isegi siis, kui pole ohtugi talt nigelate geenidega lapsi saada.
-
Külaline
Siin foorumis on hulk pätsuaegse kasvatusega vanaprouasid, kelle meelest arutle foorum pole koht, kus seksist natukene avatumate kaartidega rääkida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist