Sekspartnerite arv

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Sekspartnerite arv

Postitus Postitas Külaline »

Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 17:58 Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
Ühes filmis öeldi, et kui küsida, siis mehed korrutavad kolmega ja naised jagavad kolmega...
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 17:58 Kas teie teate, kui paljude inimestega teie kaaslane on seksinud ja vastupidi - kas teie kaaslane teab teie sekspartnerite arvu? Meil pole see kunagi isegi jutuks tulnud aga järjest enam tundub, et me ei kuulu enamuse hulka...
Ma pole kunagi seda küsinud ja minult ei ole seda keegi küsinud.
Külaline

Ei ole ise küsinud ja kui mult küsitaks, ei vastaks. Pole vaja kummalgi teada.
Külaline

Anonymous kirjutas: 09 Okt 2024 22:00Postitus on kustutatud
Mis seal ikka häbeneda. Kui partnerite arv läheneb kolmesajale, siis vast on põhjust peeglisse vaadata, enne seda mitte.
Külaline

Chop-Chop kirjutas: 09 Okt 2024 18:16
Ühes filmis öeldi, et kui küsida, siis mehed korrutavad kolmega ja naised jagavad kolmega...
Naine olen. Oletame, et vastus oleks seega 3.
Kas kümme ja rohkem partnerit tõesti kõik nad meeles võiks olla? Päriselt?
Külaline

Ei. Ma pole oma mehe käest isegi eelmiste suhete olemasolu kohta küsinud. Pole aimugi, kas ta varem kellegiga koos elanud on.
Külaline

Kaaslase arvu mina ei tea. Tema minu oma peaks loogiliselt järeldama, sest ta teab, mitu püsisuhet mul on olnud ja kuidas ma üheöösuhetesse suhtun (mul pole ühtegi olnud).
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Anonymous kirjutas: 09 Okt 2024 22:24sest ta teab, mitu püsisuhet mul on olnud
Oled sina alles üks lobamokk :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:24 Kaaslase arvu mina ei tea. Tema minu oma peaks loogiliselt järeldama, sest ta teab, mitu püsisuhet mul on olnud ja kuidas ma üheöösuhetesse suhtun (mul pole ühtegi olnud).
Mitte ühtegi? Mis sul viga on? Vaheldust ja uut midagi kogeda ei taha?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:27
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:24 Kaaslase arvu mina ei tea. Tema minu oma peaks loogiliselt järeldama, sest ta teab, mitu püsisuhet mul on olnud ja kuidas ma üheöösuhetesse suhtun (mul pole ühtegi olnud).
Mul pole ka mitte ühtki üheöösuhet olnud, pean seda halvamaiguliseks. Partnerite arv kuskil 10.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:27
Pole väga vallaline olnud, et saanuks midagi sellist tekkida üldse. Lisaks on mul vaja emotsionaalset sidet inimesega, mis on seni välistanud üheöösuhted ja eeldab ikkagi mingit pikemat sebimist. Paraku need sebimised on lõppenud sellega, et mind tahetakse kiiresti ära kodustada, nii et seetõttu ongi sedasi läinud. Endale meeldib ka mõte sellest, et olen ühe partneriga lõpuni välja. Jookseb siis, nagu jookseb.

Ma ei usu, et sellel ühel korral midagi mulle pakkuda oleks, mis mu elule midagi erilist juurde annaks. Parem on ikka inimesega, kes teab, mida sa tahad ja mis sulle meeldib. Mingil määral võiks silma niivõrd kinni pigistada, et kui oleks vaba, siis ehk võiks keegi olla, kellega aeg-ajalt kokku saada, aga erinevate võõrastega küll ei viitsiks ega tahaks mässata. Tundub suht lamp.
Külaline

Tean nii enda kui oma pikaajalise kaaslase partnerite arvu ja see on mõlemal 1. Ei ole olnud mingit põhjust midagi varjata, räägime vabalt kõigil teemadel ja oleksime kumbki aksepteerinud ka teistsugust numbrit. Aga eks sarnane leiabki sarnase. Need, kes kokku lugeda ei jõua, leiavad ka ju omasuguse. Ongi nagu enamasti paar varianti - kas oled rahul oma ühega ning elad temaga oma mõnusat elu ja proovite/kogete koos läbi elu sadu erinevaid asju või siis teine variant- proovid kümneid ja sadu partnereid, katsetad tollega paari-kolme asja ja tihti oled lõpuks ikka rahulolematu, et kõik mehed/naised on ikka samasugused lollid/saamatud/petjad jne. Rohkete partnerite omamine kaasab kahjuks nii palju veidraid tüüpe (mehi, kes mulle nii palju meeldiks, on Eestis ikka ülivähe ja ilmselt mina omakorda ei meeldiks neist paljudele), et see vaev ei tasuks ennast kuidagi ära ja puht statisitliselt ei oleks see elustiil minu jaoks võimalik. Mees omakorda ei armasta üldse mingeid suhte- ja sebimismänge jms, pooleldi ime, et selle ühe partnerigi omale sai.
Külaline

Selles eksid. Iga erinev keha mõjub erinevalt. Erutab teistmoodi. Ise peab ennast vabalt tundma ja võtta mis võtta on. Kui kompleksid segavad siis jaahh. Pole midagi teha. Lepid selle ühega mis on. Dama riist, samad liigutused, sama tehnika. Kas vanu ajalehti koed ka korduvalt?
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Okt 2024 12:28Tean nii enda kui oma pikaajalise kaaslase partnerite arvu ja see on mõlemal 1. Ei ole olnud mingit põhjust midagi varjata, räägime vabalt kõigil teemadel ja oleksime kumbki aksepteerinud ka teistsugust numbrit. Aga eks sarnane leiabki sarnase.
Põhimõtteliselt võib iga päev hapukapsasuppi ka süüa, kui see nii väga maitseb ja öelda kõigile, et näe mulle nii meeldib ja kõht on täis. Midagi ju valesti pole :D
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Okt 2024 12:28Rohkete partnerite omamine kaasab kahjuks nii palju veidraid tüüpe
Iga partner on erinev. Mõnega seksi mäletad veel aastate pärast, mõnega ununeb see tunni pärast. Samas kui ei proovi, siis ju ei saagi teada. Minu arvates tasub vallalisena eri partnereid proovida kasvõi kogemuse mõttes.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 12:30 Selles eksid. Iga erinev keha mõjub erinevalt. Erutab teistmoodi. Ise peab ennast vabalt tundma ja võtta mis võtta on. Kui kompleksid segavad siis jaahh. Pole midagi teha. Lepid selle ühega mis on. Dama riist, samad liigutused, sama tehnika. Kas vanu ajalehti koed ka korduvalt?
Tänud hea nõu eest, aga ma parema meelega siiski elaks hambad ristis oma kompleksides igavat elu ikka sama nürilt edasi. Tuleb ära kannatada. Üheöösuhte spetsialistidelt ja sekstöötajatelt ei tahaks ju seda elu peamist rõõmu ära röövida, las naudivad meie eest ka, ega me kadedad ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 12:50
Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 12:30 Selles eksid. Iga erinev keha mõjub erinevalt. Erutab teistmoodi. Ise peab ennast vabalt tundma ja võtta mis võtta on. Kui kompleksid segavad siis jaahh. Pole midagi teha. Lepid selle ühega mis on. Dama riist, samad liigutused, sama tehnika. Kas vanu ajalehti koed ka korduvalt?
Tänud hea nõu eest, aga ma parema meelega siiski elaks hambad ristis oma kompleksides igavat elu ikka sama nürilt edasi. Tuleb ära kannatada. Üheöösuhte spetsialistidelt ja sekstöötajatelt ei tahaks ju seda elu peamist rõõmu ära röövida, las naudivad meie eest ka, ega me kadedad ole.
Justnimelt ei tule ära kannatada. Mis see aastas paar korda mõne meeldiva mehega hotellis seksiralli ära siis pole. Oled pärast seda kodus ka parem naine. Tänapäeval kõik võimalused olemas ja vahelejäämise risk olematu.
Külaline

Kui elatakse seksuaalselt tuima inimesega koos kes kunagi pole valmis midagi uut proovima, ammu et ise soovib midagi uut proovida, siis see tõesti nagu koguaeg ühte suppi süüa. Samas ei usu ma, et ka kõik uued ja erinevad partnerid väga teistmoodi oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2024 22:25
Kui elatakse seksuaalselt tuima inimesega koos kes kunagi pole valmis midagi uut proovima, ammu et ise soovib midagi uut proovida, siis see tõesti nagu koguaeg ühte suppi süüa. Samas ei usu ma, et ka kõik uued ja erinevad partnerid väga teistmoodi oleks.
võlusõnaks on vaheldus. uus keha.
kas kodus ise pakud midagi uut ja huvitavat välja? või lased tule ja ootad kuna mees hakkab vaikselt silitama
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist