Ümbermaailmareis
-
Külaline
Ümbermaailmareis
Kui teil oleks võimalus korraldada endale üks "ümbermaailmareis" 10-15 pikema peatusega, siis mis need oleks. Ei pea tingimata olema füüsiliselt ümber maailma, võibolla tahad kõik oma peatused teha hoopis euroopas, ameerikas või miks mitte ka eestis. Puhtal hüpoteetiline niisama unistamise teema.
Alustaks Põhja Norraga nt. Tromsø piirkond, siis laevaga edasi UKsse seal sõidaks rongidega nt. Edinburgh - London. Sealt edasi USAsse, seal ilmselt lendaks ja rendiks auto: Anchorage - Phoenix - Colorado City - New Orleans - Lafayette - Atlanta. Kariibi piirkonas: Havana (Kuuba) - Portmore - Kingston (Jamaica) - Port-au-Prince (Haiti) - Fort-de-France (Martinique) - Bridgetown (Barbados). Lendaks jutiga Lõuna-Aafrikasse: Cape Town- Soweto. Sealt edasi Harare (Simbabwe), Lilongwe (Malawi), Kinshasa (Kongo), Luanda (Angola), Abidjan - Korhogo (Elevandiluurannik), Bamako (Mali), Dakar (Senegal), Fez (Maroko) ja sealt Gibraltari kaudu Euroopasse tagasi. Läbi Euroopa seikleks rongidega koju tagasi. Kohapeal, kus võimalik kasutaks ühistransporti ja jalgratast, et võimalikult palju näha
Ei pelga ka matkamist.
Lõuna-Ameerika, Austraalia, Aasia ja Lähis-Ida jäävad välja kuna need eriti ei tõmba mind. Ehkki kindlasti leiaks sealtkandist samapika nimekirja kohtadest, mida tahaks ka ikka ise näha ja ära käia.
Lõuna-Ameerika, Austraalia, Aasia ja Lähis-Ida jäävad välja kuna need eriti ei tõmba mind. Ehkki kindlasti leiaks sealtkandist samapika nimekirja kohtadest, mida tahaks ka ikka ise näha ja ära käia.
-
Külaline
Mulle pikad reisid ei meeldi. Aga kui just peab, siis lennukiga USA-sse, sealt Lõuna-Koreasse ja sealt tagasi Euroopasse 
-
Külaline
Millised osariigid või kohad USA-s?Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 21:34 Mulle pikad reisid ei meeldi. Aga kui just peab, siis lennukiga USA-sse, sealt Lõuna-Koreasse ja sealt tagasi Euroopasse![]()
-
Külaline
Parema meelega matkaks piki Appalachianit, Georgia - Maine. Olen varem läbinud seal sümboolselt ühe miili ja külastanud mõningaid vaatekohti, McAffee, Harpers Ferry...
-
Külaline
Minu noorpõlveunistus oli Guatemalla, Mehhiko, üldse Kesk-Ameerika. Preguseks on roosad prillid ammu eest ära, aga oma unistuste sihtkohti tahaks näha küll (jätame kohaliku kuritegevuse ja minu lennuhirmu kõrvale). Põhjamaid ma päris ümbermaailamreisi kavasse ei paneks, sinna on ka niisama mugav reisida, alustaks vast Suur-Britanniast (Soti ja Iirimaa näiteks), sealt edasi Island, Kanada, Ühendriikides on väga huvitavaid kohti just looduse mõttes, aga kõik neist reisi hulka ilmselt ei mahuks. Edasi siis Kesk-Ameerika, Peruu, Argentiina (võib-olla veidi Brasdiiliat lisaks või Uruguiaid). Uus-Meremaa ja Austraalia, viimane jällegi liiga sur ja peaks valikuid tegema, mida vaadata ja mida mitte. Midagi Indoneesiast, pigem võiks selline mitteturismikoht olla, samas suheliselt stabiilne. Hiina, Jaapan. Midagi Aasiast (india tundub kuulduste põhjal jube räpane, ilmslt naabermaad ka), midagi Lähis-Idast (stabiilset ja mitte Dubaid, Türgi on selline ei ja jah, Egiptus samuti, näha tahaks ajalugu ja kultuuri aga ilma igasuguste takistava6te teguriteta). Midagi Põhja-Aafrikast ja siis koju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist