Osta, osta, osta
-
Külaline
Osta, osta, osta
Täitsa pekkis.
Tutvusin meesterahvaga, kes iga jumala päev annab mingeid ostusoovitusi. Osta seda, osta teist, see on ilus ja see on kena ja see on vajalik. Taoline minu rahakotis sobramine on täiesti üle mõistuse. Ebanormaalne.
Tutvusin meesterahvaga, kes iga jumala päev annab mingeid ostusoovitusi. Osta seda, osta teist, see on ilus ja see on kena ja see on vajalik. Taoline minu rahakotis sobramine on täiesti üle mõistuse. Ebanormaalne.
-
Külaline
Ahah. No aga ära osta siis lihtsalt, kui ise vajalikuks ei pea. Las tema turgutab oma rahaga Eesti majandust, kui tahab ja ostab kõike seda, mida hing ihaldab. Ja kui suhelda ei viitsi, ära suhtle.
-
Külaline
Ju käid siis koledasti riides ning ta soovib aidata.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 10:21 Täitsa pekkis.
-
Külaline
Inimene ostku endale, mida soovib, teised jätku rahule. Väga kummaline loodustreostav mõtteviis.
On tarbimishulle, kellele on absoluutselt igasugust nodi tarvis, õunaviilutaja, õunasüdame eemaldaja, õunakoorija jne. Täiesti sõge.
On tarbimishulle, kellele on absoluutselt igasugust nodi tarvis, õunaviilutaja, õunasüdame eemaldaja, õunakoorija jne. Täiesti sõge.
-
külaline
Eeeee... mingi müügimees või?
Äkki võikski mehelt küsida, et kas oled nende asjade müügimees või, et muudkui: osta-osta... ?
(teemat avades mõtlesin, et juttu tuleb mingitest tüütutest reklaamikampaaniatest
)
Äkki võikski mehelt küsida, et kas oled nende asjade müügimees või, et muudkui: osta-osta... ?
(teemat avades mõtlesin, et juttu tuleb mingitest tüütutest reklaamikampaaniatest
-
Külaline
Mis staadiumis "tuttav" see mees siis on. Mingi pooltuttava või suhtelootuse kohta annaks see info, et meie teed pikalt koos käia ei saa- ostuhulluga on teistsugusel inimesel üsna väsitav koos olla ja kui tahab, ostab ise. Mingi sinu raha pea oma ostuhullust teostada... no ei.
-
Külaline
Misasju sa tema arust ostma pead? Kui mingeid kodusisustusasju või -tehnikat vms siis ega äkki härra pea plaani sinu juurde sisse kolida ja üritab endale uut pesa mugavaks sisustada?
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist