Kumma naise elu on raskem

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kumma naise elu on raskem

Postitus Postitas Külaline »

Kumb elu on raskem? Kas see, kui mees käib tööl ja naine on lastega kodune.
Või kui naine on üksikema, käib tööl ja lapsed lasteaias?
Külaline

Sõltub naise enda eelistustest ja isikuomadustest.
Külaline

Loomulikult on üksikema elu raskem.
Külaline

Loomulikult lastega kodus on raskem.
Tööl on alati lihtsam.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Niimoodi küll vastata ei saa.
Oleneb laste vanusest, kui palju neid on, millise iseloomu ja temperamendiga on asjaosalised, kui vaimselt tugevad on need naised; kas see, kes tööl käib, armastab või vihkab oma tööd; kas see, kes kodune on, armastab või vihkab kodune olemist; kui palju osaleb töölkäv mees pereelus jne jne jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:56 Loomulikult lastega kodus on raskem.
Tööl on alati lihtsam.
Ära täägi asjadest millest sa midagi ei tea. Siin räögivad naised kellel mees, lapsed, perekond. Kui õnnestub need saada tule tagasi siia.
Külaline

Sellele ei saa nii vastata- see oleneb tuhandest pisiajsast alustades laste vanusest kuni selleni, kas naisel on haridus, töö ja kas ta on valinud üksikemaduse või mitte- ja kogu aeg ei pea halisema, kui raske naistel on. Kui naine on üksikema, siis on tema ainuvastutaja laste eest, loomulikult on see raskem kui kahe vanemaga, aga naised saavad hakkama.
Külaline

Selle, kellel on rohkem raha JA kes oskab oma elu paremini planeerida JA elust rõõmu tunda.

Variant 1:
Laps on autistlik, mees on joodik, kes kogu enda palga raiskab ära, ema enda palk on miinimum, elukoht on remonti vajav kahetoaline korter. Kui üksikema, siis tema eksmees on vägivaldne manipulaator, kes elatist ei maksa, aga manipuleerib lastega,

Variant 2:
Lapsed on toredad ja andekad, mees on perest hooliv rikkur, naine ise on tunnustatud fotograaf, kes on vaba oma aega planeerima ja sissetulekud on head. Elukoht on merevaatega maja, mis on naise tädi kingitus. Ei sõltu rahaliselt mehest.

Kui üksikema, siis lisaks eksmees maksab heldelt elatist, kuna jättis naise noore kaunitari pärast maha, ja südametunnistus piinab, lisaks tegeleb pidevalt lastega, viib reisidele, jne.,
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 11:00
Tööl on alati lihtsam.
Ära täägi asjadest millest sa midagi ei tea. Siin räögivad naised kellel mees, lapsed, perekond. Kui õnnestub need saada tule tagasi siia.
Jood hommikul vara? Lapsed juba suureks kasvatatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:45 Kumb elu on raskem? Kas see, kui mees käib tööl ja naine on lastega kodune.
Sellel kes ei ole pandav
Külaline

Olen olnud mõlemas rollis ja lastega kodus olla on raskem. Ilmselt siin on põhjus ka selles, et mulle väga meeldib mu töö. Oma lapsi armastan ka loomulikult aga ma ei ütleks, et neil lasteaias kuidagi halb oli olla, kui otsustasin tööle naasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 12:22
Tööl on alati lihtsam.
Ei joo. Lapsed teismelised.
Külaline

Juhul kui lapsed on päriselt lasteaias ja mitte kodus haiged on kindlasti tööl käia lihtsam.
Ainus vastutav vanem on ka lihtsam. Pole vaja kompromisse ja erinevaid kasvatuspõhimõtteid läbi rääkida jne. Ise otsustad, ise teed, ise vastutad.
Ja kui nüüd võtta jutuks mitte üksikemad vaid lahku läinud naised, siis nemad saavad lisaks laste elatisraga ja vabu hetki kui laste isa lastega on. Kodusel emal on suure tõenäosusega vähem vaba aega ka vabadust rahaliste otsuste üle.
Külaline

Nendest variantidest on kõige raskem, kui naine käib tööl, elab koos laste isaga ja peale tööd on lastega "üksikema".

Ma olen üksikema ja oh kui palju kergem on.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 13:58 Nendest variantidest on kõige raskem, kui naine käib tööl, elab koos laste isaga ja peale tööd on lastega "üksikema".

Lisan, et selles mõttes ika nagu päris päris üksikema(ühe lapsega, nooremaga). Last pole kuhugi päeval jätta ka. Eile just alles käisin hambaarsriö nii, et titt käruga kaasas oli.
Suurem käib isa juures ka, temaga ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 14:01
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 13:58 Nendest variantidest on kõige raskem, kui naine käib tööl, elab koos laste isaga ja peale tööd on lastega "üksikema".

Lisan, et selles mõttes ika nagu päris päris üksikema(ühe lapsega, nooremaga). Last pole kuhugi päeval jätta ka. Eile just alles käisin hambaarsriö nii, et titt käruga kaasas oli.
Jajah, jube tubli, tahad teeme sulle torti?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 14:16
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 14:01

Jajah, jube tubli, tahad teeme sulle torti?

Jaa paluks! Tegelt tahan hoopis medalit või karikat 😉😂
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 13:40
Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 12:22

Ei joo. Lapsed teismelised.
Mis põhjusel sa mulle niiviisi siis vastasid
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 08 Okt 2024 10:45 Kumb elu on raskem? Kas see, kui mees käib tööl ja naine on lastega kodune.
Sõltub eelistustest. Üks on selge: mittetoimiv kooselu on mõlemast variandist hullem.
Chop-Chop
Kontakt:

Postitus Postitas Chop-Chop »

Egalitaar kirjutas: 08 Okt 2024 15:46
Sõltub eelistustest. Üks on selge: mittetoimiv kooselu on mõlemast variandist hullem.
Definitsiooni kohaselt üksikema ongi isik, kelle kooselu ei toimi;)))
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist