Kuhu on kadunud Linkmann?
-
Külaline
Kuhu on kadunud Linkmann?
Häädemeeste bravuuritar on kadunud! Juba mitu päeva pole TikTokis kippu ega kõppu... Kurb!
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust oli ta paar nädalat tagasi kas Kuuuurijas. Väga kummaline lõik oli. Veel kummalisem, et tal on nii palju jälgijaid ja kaasaelajaid, mis näitab, et meie seas on ikka nii kõrge rumalate inimeste osakaal.
-
Külaline
Vaatasin ka seda saadet suu ammuli, lihtsalt tohutu hämminguga, ei suuda tõesti uskuda, et tal nii palju jälgijaid on. See on selge, et igal ajal on totakaid olnud, igas külas oli oma loll või paar. Aga et selline matslikkus, labasus, rõve eluviis on praeguses Eestis kellegi jaoks äge ja populaarne, see tekitab küll muret meie rahva pärast.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 22:39 Minu arust oli ta paar nädalat tagasi kas Kuuuurijas. Väga kummaline lõik oli. Veel kummalisem, et tal on nii palju jälgijaid ja kaasaelajaid, mis näitab, et meie seas on ikka nii kõrge rumalate inimeste osakaal.
-
Külaline
No aga vaata kasvõi siinset 2-3 meest, kes naisi mõnitavad. Täpselt nendesuguste kontingent ning target.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 22:47Vaatasin ka seda saadet suu ammuli, lihtsalt tohutu hämminguga, ei suuda tõesti uskuda, et tal nii palju jälgijaid on. See on selge, et igal ajal on totakaid olnud, igas külas oli oma loll või paar. Aga et selline matslikkus, labasus, rõve eluviis on praeguses Eestis kellegi jaoks äge ja populaarne, see tekitab küll muret meie rahva pärast.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 22:39 Minu arust oli ta paar nädalat tagasi kas Kuuuurijas. Väga kummaline lõik oli. Veel kummalisem, et tal on nii palju jälgijaid ja kaasaelajaid, mis näitab, et meie seas on ikka nii kõrge rumalate inimeste osakaal.
-
Külaline
Et lugeja end iga väite peale süüdi tunneb, on ikka lugeja sisemine lahendamata probleem.Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 06:29Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 07:43No aga vaata kasvõi siinset 2-3 meest, kes naisi mõnitavad. Täpselt nendesuguste kontingent ning target.Külaline kirjutas: ↑07 Okt 2024 22:47
Vaatasin ka seda saadet suu ammuli, lihtsalt tohutu hämminguga, ei suuda tõesti uskuda, et tal nii palju jälgijaid on. See on selge, et igal ajal on totakaid olnud, igas külas oli oma loll või paar. Aga et selline matslikkus, labasus, rõve eluviis on praeguses Eestis kellegi jaoks äge ja populaarne, see tekitab küll muret meie rahva pärast.
Postitus on kustutatud
Kindlapeale. Lugeja siseelu on salapärane ja probleeme täis.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 08:11Et lugeja end iga väite peale süüdi tunneb, on ikka lugeja sisemine lahendamata probleem.
-
Külaline
Ta on veider nähtus. Tiktokis olen näinud. Nägin ka Lusti saates. Kusjuures Lusti saates tundus ta mulle päris normaalne. Mind huvitab ta just selle " jää iseendaks" soovituse koha pealt. Tema on jäänud. Kuidas ta suudab?
Ah mis nähtus, tavaline joodik.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:07 Ta on veider nähtus. Tiktokis olen näinud. Nägin ka Lusti saates. Kusjuures Lusti saates tundus ta mulle päris normaalne. Mind huvitab ta just selle " jää iseendaks" soovituse koha pealt. Tema on jäänud. Kuidas ta suudab?
-
Külaline
-
Külaline
Siin? Jutt on sellest, et need kohalikud mehed hängivad taolistega Tinderis.
-
Külaline
Ja sina hängid kohalike meestega siin;)))
-
Külaline
Kas me siin seksime? Tinderis te seksite sellistega.
-
Külaline
Ma ei usu et tinderis seksida saab;))
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist