Töötukassa karjäärinõustamine?

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 12:24
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 12:21
Külaline kirjutas: 11 Juun 2024 21:48

Mina soovitaksin, et siis kirjutagegi kuulutusse pigem, et otsite kunstripsmeteta ekstroverti, kes teistega "vaibib" ega jaga fb mingeid loose. Introvertidel ja odava välimusega inimestel palume mitte kandideerida. Tööoskus on eeliseks. Küllap igaüks juba ise otsustab, kui äge selline kollektiiv tema jaoks on. Boonusena säästate tõenäoliselt nii endi kui teiste aega. Samuti tasuks üle vaadata, et kuulutuses ei ole kirjavigu. Keegi teie seitsmest ägedast liikmest vast ikka sellega hakkama saab.
Me ei kutsu vestlusele inimesi, keda enda kollektiivi potentsiaalse liikmena ei näe. Seega ei raiska me kellegi aega. Saja kandidaadi hulgast kutsume 2-3 ning nende seast valime.
Ettevõtjana ma vabastaks sellise personali värbaja koheselt. Sellinejutt ei vasta mitte kuidagi ettevõtte vajadustega, vaid hoopis sinu enda mingitele mängudele. Selline ettevõte kaotab kindlasti väga palju häid töötajaid.
Personali värbaja on ettevõtte juhataja ning osanik, see on absoluutselt kooskõlas ettevõtte vajadustega.
Külaline

Me ei kutsu vestlusele inimesi, keda enda kollektiivi potentsiaalse liikmena ei näe. Seega ei raiska me kellegi aega. Saja kandidaadi hulgast kutsume 2-3 ning nende seast valime.
Pean ütlema, et teil on asjadest huvitav arusaam. Teie värbamisprosess põhineb siis ilmselt pelgalt fotode võrdlemisel? Ja järgmises voorus, pärast odava välimusega kandidaatide väljapraakimist uurite Facebooki võimalike loosimisel osalemiste tuvastamiseks? Võin saladuskatte all öelda, et vähegi pädevad kandidaadid panustavad üldjuhul oma aega ka kandideerimisse. Teil ei ole sellistega kogemust? Saate ainult fotosid ja internetist kopeeritud kaaskirju?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 12:57
Pean ütlema, et teil on asjadest huvitav arusaam. Teie värbamisprosess põhineb siis ilmselt pelgalt fotode võrdlemisel? Ja järgmises voorus, pärast odava välimusega kandidaatide väljapraakimist uurite Facebooki võimalike loosimisel osalemiste tuvastamiseks? Võin saladuskatte all öelda, et vähegi pädevad kandidaadid panustavad üldjuhul oma aega ka kandideerimisse. Teil ei ole sellistega kogemust? Saate ainult fotosid ja internetist kopeeritud kaaskirju?
Odav välimus, kirjavead ja fb jura on tuvastatav enne kandidaadi kutsumist. Ehk neid ei kutsuta. Mis tähendab-panustavad? Internetiajalugu ei kustuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 13:16
Odav välimus, kirjavead ja fb jura on tuvastatav enne kandidaadi kutsumist. Ehk neid ei kutsuta. Mis tähendab-panustavad? Internetiajalugu ei kustuta.
Ja kuidas ja millises etapis te siis introverdid välistate? Seda võib isegi vestlusel olla keeruline tuvastada. Uhh, mulle tundub selline "vaibiv" ekstravertide punt juba ettekujutuses kohutavalt väsitav ja ebameeldiv. Hea, et ma niisuguses kohas ei tööta.
Külaline

Revolver kirjutas: 12 Juun 2024 13:40
Keda sa siis otsid, seda kes oskab seda tööd teha või siis inimese mingit eraelu? Interneti ajalugu ei tohi kasutada inimese värbamisel mingi argumendina. https://www.personaliuudised.ee/uudised ... aalmeediat
Keda huvitab, et ei tohi? Kõik inimesed tuleb alati googeldada, oma turvalisuse huvides. Loomulikult sa ei ütle seda ei kandidaadile ega potentsiaalsele mehele.
Külaline

Mis tähendab-panustavad?
Humoorikas. No kui te ei tea, mida see tähendab, siis on teie suhtumine mõnevõrra arusaadav. Jään soovituse juurde valikukriteeriumid töökuulutuses siiski selgelt välja tuua ja ehk ei teeks paha oma kollektiivi pisut kirjeldada. Saaksite oma 2-3 kandidaati 100 ebasobiva asemel ehk 10 sobiva hulgast valida. Uskuge mind, kõik vaid võidavad sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 13:31
Ja kuidas ja millises etapis te siis introverdid välistate? Seda võib isegi vestlusel olla keeruline tuvastada. Uhh, mulle tundub selline "vaibiv" ekstravertide punt juba ettekujutuses kohutavalt väsitav ja ebameeldiv. Hea, et ma niisuguses kohas ei tööta.
Ju meil ikka hea töökoht, kui siit omal soovil ei lahkuta :D :D :D Kes tuleb, see ka jääb.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 13:52
Mis tähendab-panustavad?
Humoorikas. No kui te ei tea, mida see tähendab, siis on teie suhtumine mõnevõrra arusaadav. Jään soovituse juurde valikukriteeriumid töökuulutuses siiski selgelt välja tuua ja ehk ei teeks paha oma kollektiivi pisut kirjeldada. Saaksite oma 2-3 kandidaati 100 ebasobiva asemel ehk 10 sobiva hulgast valida. Uskuge mind, kõik vaid võidavad sellest.
Oh, ära muretse. Värbamist tuleb ette vast korra 5 aasta jooksul, saame kenasti hakkama. Pole vaja ka kollektiivi kirjeldada, usun, et ettevõte tutvustamist ei vaja. Tõenäoliselt kasutad meie müüdavat isegi.
Külaline

Teemaalgataja siin. Näib, et mu tagasihoidlik üleskutse teemas püsida ei ole paljudele kommenteerijatele vähimatki korda läinud. Ma palun sellel inimesel, kes siin täiesti teemaväliselt ja mõõdutundetult oma "üliägedat kollektiivi" kiitma kukkus, see nüüd lõpetada. Ma loodan, et tuleb veel mõni asjakohane kommentaar ka.
Külaline

Hakkasin vaatama, et palju need nõustajad ise ka palka saavad, et nendelt pädevust loota ja ma ei saa aru mis valemiga see
brutopalk on esitatud
https://ssb.ee/74000085-EESTI-TOOTUKASS ... jad-palgad
töötajate arv 981 kvartalis ja brutopalk 20 723 €
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 00:27 Mingid bossid saavad seal kindlasti üle 10 000 euroseid palkasid, aga karjäärinõustaja ikka rohkem ei saa kui tuhat eurot kätte.
Ole nüüd, isegi laotöötajad saavad 1500 eurot kätte.
Külaline

Mina kandideerisin Töötukassa karjäärinõustajaks, kandidaate oli 175 ja pakutav brutopalk oli 1800 eurot. Eelistatakse vene rahvusest kandidaate, sest paljud kliendid on venelased ja ukrainlased.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:31 Mina kandideerisin Töötukassa karjäärinõustajaks, kandidaate oli 175 ja pakutav brutopalk oli 1800 eurot. Eelistatakse vene rahvusest kandidaate, sest paljud kliendid on venelased ja ukrainlased.
See 1800 bruto just ülearu palju ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 23:42 Hakkasin vaatama, et palju need nõustajad ise ka palka saavad, et nendelt pädevust loota ja ma ei saa aru mis valemiga see
brutopalk on esitatud
kuidas see ühe töötaja bruto 1800€ siit välja arvestada? See bruto on aasta kohta ühel töötajal või, aga mis siis töötajate arv on...
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 20:33
Külaline kirjutas: 12 Juun 2024 23:42 Hakkasin vaatama, et palju need nõustajad ise ka palka saavad, et nendelt pädevust loota ja ma ei saa aru mis valemiga see
brutopalk on esitatud
kuidas see ühe töötaja bruto 1800€ siit välja arvestada? See bruto on aasta kohta ühel töötajal või, aga mis siis töötajate arv on...
Polegi mõtet siin midagi arvutada, sest eks nad saavad ka erinevalt palka vastavalt kvalifikatsioonile. Öeldi, et 1800 on sisenemispalk ja kui teed ära igasugused karjäärinõustaja kutsed ja töötad veel sada aastat, saad ka mõnisada eurot juurde. Siis on seal ka mingid tiimijuhid jne, ega kõik ei saa sama palju palka.
Külaline

Ega mina töökohta otsi, lihtsalt veidrad need numbrid.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 21:54 Ega mina töökohta otsi, lihtsalt veidrad need numbrid.
Mina selliste asutuste puhul imestan, et palgad on jube väiksed, samas paiknevad need asutused meeletult kallistes ruumides ja neid töötajaid on mustmiljon. Minu arust saaks natuke paremini majandada. Ise käisin veel ühes riigiasutuses töövestlusel, jälle meeletult uhke maja, öeldi, et siin on merevaatega jõusaal, aga palk jube väike. Mis sellisest vaatest kasu on, arveid see ei maksa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist