Ainuke jama, et sa pole Ott Lepland.No samasugust nagu Ott Leplandil hetkel Türgis kaasas on
Laste pärast koos
-
Külaline
-
Zebra
Mine muidugi kesk majanduslangust lahku, mis siin muud keset inflatsiooni ja uusi makse ikka igavusest teha on. Ja mine kohe nüüd mil kolmandat last ja suurt peretoetust ka pole. Kes siin Eestis peamiselt õitsevad, eks ikka kahe lapsega üksikemad. Saabki mehe elu kergemaks ja sina tõmbad end ilust kinni. 
-
Külaline
Majandus on teist kvartalit järjest tõusus. Mingi 3 protsendiline inflatsioon ei anna tunda. Palgad on nii palju tõusnud, et see viimaste aastate hinnaralli üldse ei anna tunda. Ei teeni need mehedki suurt midagi, tavaline on ikka 2000-3000.Zebra kirjutas: ↑06 Okt 2024 07:17 Mine muidugi kesk majanduslangust lahku, mis siin muud keset inflatsiooni ja uusi makse ikka igavusest teha on. Ja mine kohe nüüd mil kolmandat last ja suurt peretoetust ka pole. Kes siin Eestis peamiselt õitsevad, eks ikka kahe lapsega üksikemad. Saabki mehe elu kergemaks ja sina tõmbad end ilust kinni.![]()
-
Külaline
Jürgen, sina või?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:31Majandus on teist kvartalit järjest tõusus. Mingi 3 protsendiline inflatsioon ei anna tunda. Palgad on nii palju tõusnud, et see viimaste aastate hinnaralli üldse ei anna tunda. Ei teeni need mehedki suurt midagi, tavaline on ikka 2000-3000.Zebra kirjutas: ↑06 Okt 2024 07:17 Mine muidugi kesk majanduslangust lahku, mis siin muud keset inflatsiooni ja uusi makse ikka igavusest teha on. Ja mine kohe nüüd mil kolmandat last ja suurt peretoetust ka pole. Kes siin Eestis peamiselt õitsevad, eks ikka kahe lapsega üksikemad. Saabki mehe elu kergemaks ja sina tõmbad end ilust kinni.![]()
-
Külaline
Tundub küll, selline plaanimajanduse ökonomisti luuleridaKülaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:38Jürgen, sina või?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 11:31Majandus on teist kvartalit järjest tõusus. Mingi 3 protsendiline inflatsioon ei anna tunda. Palgad on nii palju tõusnud, et see viimaste aastate hinnaralli üldse ei anna tunda. Ei teeni need mehedki suurt midagi, tavaline on ikka 2000-3000.Zebra kirjutas: ↑06 Okt 2024 07:17 Mine muidugi kesk majanduslangust lahku, mis siin muud keset inflatsiooni ja uusi makse ikka igavusest teha on. Ja mine kohe nüüd mil kolmandat last ja suurt peretoetust ka pole. Kes siin Eestis peamiselt õitsevad, eks ikka kahe lapsega üksikemad. Saabki mehe elu kergemaks ja sina tõmbad end ilust kinni.![]()
-
Külaline
Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
-
Külaline
Ei tea paljud ikka tunnetega pikalt koos elavad. Alguses võibolla küll, aga kaua need tunded ikka on. Siis tuleb argipäev.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:59Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
-
Külaline
No vot, sellepärast sul naist polegi. Ükspäev uhkustasid siin, kuidas pole kaks kuud koristanud ja midagi ei juhtunud. Tean mitut naist, kes on jätnud mehega sellepärast kokku kolimata, et see kodus lillegi ei liiguta ja elab nagu põrsas, lisaks ootab, et naine talle iga päev süüa teeks. Naine ei soovi mustas kodus elada ega üksi meest teenindada. Siis ongi tal kaks valikut, kas hakata mehe järelt koristama ja kõik kodused tööd enda peale võtta või mitte sellise mehega koos elama hakata. Nõukaaja naised valisid esimese, praegused naised teise variandi. Sellepärast oledki üksi, kuigi nõukaajal sul naine oli, kes koristas ja süüa tegi, aga nüüd naised enam teenijaeluga nii hästi ei lepi.Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
-
Külaline
Argipäev ei tühista tundeid, totu. Enamik elavad ikka tunnetega, aastakümneid.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:44Ei tea paljud ikka tunnetega pikalt koos elavad. Alguses võibolla küll, aga kaua need tunded ikka on. Siis tuleb argipäev.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:59Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
-
Külaline
Ah mis sa jampsid. Kodu sul ei ole ja ei tule ka kui sa ainult vahid ja meetriga mõõdad kes mida rohkem tegi.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:50No vot, sellepärast sul naist polegi. Ükspäev uhkustasid siin, kuidas pole kaks kuud koristanud ja midagi ei juhtunud. Tean mitut naist, kes on jätnud mehega sellepärast kokku kolimata, et see kodus lillegi ei liiguta ja elab nagu põrsas, lisaks ootab, et naine talle iga päev süüa teeks. Naine ei soovi mustas kodus elada ega üksi meest teenindada. Siis ongi tal kaks valikut, kas hakata mehe järelt koristama ja kõik kodused tööd enda peale võtta või mitte sellise mehega koos elama hakata. Nõukaaja naised valisid esimese, praegused naised teise variandi. Sellepärast oledki üksi, kuigi nõukaajal sul naine oli, kes koristas ja süüa tegi, aga nüüd naised enam teenijaeluga nii hästi ei lepi.Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
Ma ütlen sulle nüüd ühe targa asja, jäta meelde.
Kooselu ei ole üksteisele otsa vaatamine, kooselu on ühes suunas vaatamine.
Kui seda pole, siis jah, tee endale ja teistele teene, ole üksi.
-
Külaline
Ise võiksid neid tarkuseterasid kuulda võtta. Ega mina üksi ei ole, sina oled. Kui sa arvad, et naine peab üksi sinu järelt koristama ja sind teenindama, siis pole see ju mingi ühes suunas vaatamine. Tulebki koos asju teha, mitte peesitada diivanil ja oodata teenindamist, kuni naine kraamib, koristab ja süüa teeb.Kooselu ei ole üksteisele otsa vaatamine, kooselu on ühes suunas vaatamine.
-
Külaline
Miks arvad et ma üksi olen? Mul on suur pere.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 15:05Ise võiksid neid tarkuseterasid kuulda võtta. Ega mina üksi ei ole, sina oled. Kui sa arvad, et naine peab üksi sinu järelt koristama ja sind teenindama, siis pole see ju mingi ühes suunas vaatamine. Tulebki koos asju teha, mitte peesitada diivanil ja oodata teenindamist, kuni naine kraamib, koristab ja süüa teeb.Kooselu ei ole üksteisele otsa vaatamine, kooselu on ühes suunas vaatamine.
-
Külaline
Kui raske on voodipesu ja aluspüksid pesumasinasse visata? Minu pesumasin ka kuivatab. Kui raske on prügiämber kord nädals välja viia ja kord nädalas tolmuimejaga põrandad üle käia. Jne, jne, jneKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 21:28Oma voodipesu ja aluspükse pesed ise? Kohvi kunagi kodus ei tee? Külmikusse ikka toitu ostad vahest? Aknaid pole keegi 20 a pesnud? Prügiämbri kes välja viib? Hambaid ikka pesed ja dusi all käid? Kes vannitoa peseb puhtaks? Või pole põrandad kah 20 a kuuma vett näinud?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 20:12Naine peale põranda pühkimise midagi ei tee. Lapsed suueef. Pesu peseb masin ja maja on automaatsel küttel.Arved tasun kõik mina.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 19:45
Mis sa suhkrustad asja, mehike ei viitsi lihtsalt ise oma sokke pesta, vaid laseb seda oma naisel teha, oma lapsi kasvatada, oma maja korras hoida ja endal vaikselt on kõrvalsuhe. "Väärt" mees on küll!
-
Külaline
Hea kuulda, et nii on, aga kas on. Enamus vist lahutavad või lõpetavad kooselu.
-
Külaline
Kui see pole raske, see linade vahetamine, koristamine jne, jne, siis miks sa seda ei tee? Tee naisega kodutöid koos ja võrdselt, siis polegi ju mingit probleemi. Millegipärast ei viitsi ja sokutad kõik naise kaela. Ei tea miks, kui see on nii kerge ja pole üldse kõveväärtki.Kui raske on voodipesu ja aluspüksid pesumasinasse visata? Minu pesumasin ka kuivatab. Kui raske on prügiämber kord nädals välja viia ja kord nädalas tolmuimejaga põrandad üle käia. Jne, jne, jne
-
Külaline
Argipäevas teise vastu enam tundeid pole, siis ollakse nagu tuimad võõrad?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 14:44Ei tea paljud ikka tunnetega pikalt koos elavad. Alguses võibolla küll, aga kaua need tunded ikka on. Siis tuleb argipäev.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 12:59Kõik need pereelu teemad lõppevad siin kodutööde juures millest jahub mingi üks prouake. Pereelu pole ju kodutööd, kodutööde pärast ei hakka ometi keegi kokku elama, ammugi teki mingeid tundeid.
-
Külaline
Ohhhh sind vaest kannatajat ja kõikide naiste eeskõnelejat. Aga kes sind selleks palus või volitas?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:17Kui see pole raske, see linade vahetamine, koristamine jne, jne, siis miks sa seda ei tee? Tee naisega kodutöid koos ja võrdselt, siis polegi ju mingit probleemi. Millegipärast ei viitsi ja sokutad kõik naise kaela. Ei tea miks, kui see on nii kerge ja pole üldse kõveväärtki.Kui raske on voodipesu ja aluspüksid pesumasinasse visata? Minu pesumasin ka kuivatab. Kui raske on prügiämber kord nädals välja viia ja kord nädalas tolmuimejaga põrandad üle käia. Jne, jne, jne
-
Külaline
Sa pole üheski pikaajalises suhtes eluski olnud, et nii lapsikuid küsimusi küsid? (ma muidugi ei imesta, et see nii ongi) Ei ole tuimad võõrad, tavaline abielu ja normaalne läbisaamine on, aga alguse armulõõma enam pole ja teine on tuttav nagu vana käpik.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:46 Argipäevas teise vastu enam tundeid pole, siis ollakse nagu tuimad võõrad?
Tuim võõras on iseenda kodus see siin hädaldanud mehike- isegi temal on ikkagi naisega parem, sest "ei näe, kuidas naisest lahtisaamine asja parandaks". Sest siis tuleks ise lastega tegelema hakata...
-
Külaline
Mina olen väga, väga pikaaegses suhtes olnud. Ja olen näinud kuidas nii minu kogemustele tuginedes kui tuttavate elu pealt näinud kuidas inimesed võõranduvad. Ja eriti naised kes võivad pikki aastaid panna tuima.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:53Sa pole üheski pikaajalises suhtes eluski olnud, et nii lapsikuid küsimusi küsid? (ma muidugi ei imesta, et see nii ongi) Ei ole tuimad võõrad, tavaline abielu ja normaalne läbisaamine on, aga alguse armulõõma enam pole ja teine on tuttav nagu vana käpik.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:46 Argipäevas teise vastu enam tundeid pole, siis ollakse nagu tuimad võõrad?
Tuim võõras on iseenda kodus see siin hädaldanud mehike- isegi temal on ikkagi naisega parem, sest "ei näe, kuidas naisest lahtisaamine asja parandaks". Sest siis tuleks ise lastega tegelema hakata...
-
Külaline
Kellega need naised tuima panevad? Ikka oma tuima mehega, eksole. Kes kõigepealt külmaks ja tuimaks läheb, võib oletada. Naised ei taha seksida, kui mees ei ole nende vastu hea. Mees ei ole rahulolev, kui seksi ei saa. Nõiaring, mida paljud mehed lollusest muudkui jätkavad. Piisab väikesest tähelepanust, et naine oleks õnnelik ja mees saaks naiselt kõik, mida tahab. Aga nad ei vaevu. Naine ei viitsi ammu enam sellisega seksida, see ei paku midagi. Ja kui lapsed enam koos ei hoia, siis minnaksegi minema.Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2024 16:55 Mina olen väga, väga pikaaegses suhtes olnud. Ja olen näinud kuidas nii minu kogemustele tuginedes kui tuttavate elu pealt näinud kuidas inimesed võõranduvad. Ja eriti naised kes võivad pikki aastaid panna tuima.
Siin üks lohutas ennast, et naine frigiidne nagunii. No ei, see, et OMA vana igava mehega seksida ei viitsi, ei tähenda ammugi, et naine seksis külm oleks. Mõned oma vana "frigiidse" naise seiklused teiste meestega võtaks hiljem oma mehe kokutama
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist