Milliseid vahvaid tutvumiskuulutusi olete viimasel ajal lugenud?

vana hea klassika
Külaline

Milliseid vahvaid tutvumiskuulutusi olete viimasel ajal lugenud?

Postitus Postitas Külaline »

Olen mõnes tutvumisgrupis vanast ajast ja loen huvi pärast naljakaid tutvumiskuulutusi. Meeste omasid iseloomustab tavaliselt keskendumine välistele parameetritele, naistel on põhimure, et mees oleks majanduslikult toimetulev. No see on klassika. Aga on ka huvitavamaid leide. Näiteks üks naine pani kuulutuse, endal pole pilti ega mingeid andmeid enda kohta, aga kirjutab, et saatke mulle tutvustused endast ja pilt, arvestage, et teie esimene kiri on teie visiitkaart. Sobivatale vastan ja saadan ka pildi.

Siis üks mees kirjutas kaks meetrit kirja, milline tema naine peaks olema. See, et pidi ilus, noorem, sale olema, seda loomulikult. Aga tal pidi olema ka mootorratas ja motikaload, sest härrale meeldib motikaga sõita, aga ei ole kahjuks endal finantsi motikat pidada. Siis ei tohtinud naine ka tööl käia, peab olema vabakutseline või midagi taolist, sest muidu pole mehe jaoks üldse aega. Raha pidi ka olema naisel päris palju, sest härrale meeldib lõbutseda, aga kahjuks enda vabakutseline töö sisse midagi väga ei too. Võiks surfata ja reisida.

Teine meesterahvas kirjutas, et on invaliid ja tööle lunari enam minna ei saa. Elupinda pole, seega naine peaks enda juurde võtma, aga linnas talle ei meeldi ja kodu peab olema huvitav, Itaalia stiilis näiteks. Suvalised majad on tema jaoks igavad. Naine pidi olema ka 20 aastat noorem (härra ise oli 50) ja siis ka kuni 50 kg. Nõrguke samas ei tohtinud olla, sest pidi ka aitama härrat igapäevatoimingutes ja ratastooli lükata. Ja siis pidi veel mõnda pilli meelelahutuseks mängima, isegi suupill kõlbab kah kuidagi. Ja sama härra ütles, et Eestis on nii nõmedad ülbed naised, et ülldse talle ei taha vastata, et peab vist Taist tooma naise endale.
Külaline

Lisan veel, et selle motikahuvilise mehe naue oli veel, et naine ei tohi meikida, peab olema juba hommikul üles tõustes väga ilus, sest tema hindab ainult naturaalset ilu. Ja kui meikimata ei ole ilus, siis ei sobi.
Külaline

Issakene, kus selline huumorigrupp asub? Ühineks puhtalt sellepärast, et oma silmaga neid koomikuid näha. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 16:24 Issakene, kus selline huumorigrupp asub? Ühineks puhtalt sellepärast, et oma silmaga neid koomikuid näha. :lol:
Ma ei hakkaks nimetama, aga üks mees seal kogu aeg sõimab, täitsa naljakas on lugeda. Ise on kole nagu öö, aga kui üks naine midagi kommenteeris, siis see papi kirjutas: et kuule, kui sind näen, siis naiste isu läheb pikaks ajaks pealt ära :) Ühele kena naise pildi kommentaariks kirjutas, et kui sa mu naine oleks, need küüned käsiks sul kohe maha võtta. See, kelle naine peab omama motikat, tööl ei tohi käia, aga peab olema rikas ja meikida ei tohi, aga peab olema ilus, see mees ise on ka täitsa tont mis tont. Üks mingi päris kole mees kirjutas, et ta pole siin grupis ühtki kena naist näinud, kõigi kuulutuste peale tuleb okse peale. Üks õnnetu noormees kirjutas, et tutvun naisega, kellel on elupind, pole kuskile minna.
Külaline

Mina naisena ei kavatse küll latti alla lasta lihtsalt selleks, et mehe lõhn majas oleks. Ju need näidistitvujad on samamoodi parameetrid paika pannud ja kui keegi neile vastab, siis tore, kui ei, siis nii on.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:13 Mina naisena ei kavatse küll latti alla lasta lihtsalt selleks, et mehe lõhn majas oleks. Ju need näidistitvujad on samamoodi parameetrid paika pannud ja kui keegi neile vastab, siis tore, kui ei, siis nii on.
Jaa, täpselt sallisel arvamusel on nemad ka. Teie kindlameelsus teeb teie au :)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:19
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:13 Mina naisena ei kavatse küll latti alla lasta lihtsalt selleks, et mehe lõhn majas oleks. Ju need näidistitvujad on samamoodi parameetrid paika pannud ja kui keegi neile vastab, siis tore, kui ei, siis nii on.
Sina vedasid bussijaamast esimese ettejuhtuva mehe koju? Mitte mingeid standardeid ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:29
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 17:19
Sina vedasid bussijaamast esimese ettejuhtuva mehe koju? Mitte mingeid standardeid ei ole?
Mul on standardid, et kas meeldib või ei meeldi. Kui laod ritta mingid parameetrid: selline auto, selline motikas, selline palk, blond, sinuses slimed, nii pikk, nii lai, vunts ei sobi jne, jne, siis on ju väga väike tõenäosus, et on ka vastastikune meeldivus, sa välistad juba paljud potentsiaalsed partnerid juba eos. Ja selliste vähetähtsate asjade ületähtsustamine nagu juuste värv on minu arust nii pealiskaudne. Pluss kui enda välimus on kehv, ega siis mingid iludused sind ju ei taha, nii palju võiks mingit reaalsustaju ju olla inimesel.
Külaline

Revolver kirjutas: 13 Juun 2024 17:47
Tähendab siis, oled vallaline ja mehed sind ei vaata. Muidu ju ei kuulutaks ja tutvuks kui pere kodus.
Ei kuuluta ma kuskil, saan endaga edukalt ise hakkama ja pole vaja kedagi koju vedada.
Külaline

Nüüd oli jälle tore kuulutus. 60 aastane 170 cm ja 80 kg kaaluv mees otsib kena, nooremat ja saledat naist romantiliseks seikluseks. Ja siis kurdavad, et mitte keegi ei vasta. No kuidas see peaks olema atraktiivne kuulutus. Pilti ka pole. Ise tahab lihtsalt keppi, aga ikka peab olema noor, ilus, sale, kuigi ise on sellest väga kaugel.
coco

Postitus Postitas coco »

Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 21:26 Nüüd oli jälle tore kuulutus. 60 aastane 170 cm ja 80 kg kaaluv mees otsib kena, nooremat ja saledat naist romantiliseks seikluseks. Ja siis kurdavad, et mitte keegi ei vasta. No kuidas see peaks olema atraktiivne kuulutus. Pilti ka pole. Ise tahab lihtsalt keppi, aga ikka peab olema noor, ilus, sale, kuigi ise on sellest väga kaugel.
60 aastane ei pruugi enam olla voodis tegija, sest tal võivad olla erektsiooniprobleemid. Romantiline seiklus mehe jaoks võib tähendada seda, et naisel tuleb suuga asja turgutama hakata. Kas see aga naise jaoks romantiline on?
Külaline

coco kirjutas: 13 Juun 2024 22:15
Külaline kirjutas: 13 Juun 2024 21:26 Nüüd oli jälle tore kuulutus. 60 aastane 170 cm ja 80 kg kaaluv mees otsib kena, nooremat ja saledat naist romantiliseks seikluseks. Ja siis kurdavad, et mitte keegi ei vasta. No kuidas see peaks olema atraktiivne kuulutus. Pilti ka pole. Ise tahab lihtsalt keppi, aga ikka peab olema noor, ilus, sale, kuigi ise on sellest väga kaugel.
60 aastane ei pruugi enam olla voodis tegija, sest tal võivad olla erektsiooniprobleemid. Romantiline seiklus mehe jaoks võib tähendada seda, et naisel tuleb suuga asja turgutama hakata. Kas see aga naise jaoks romantiline on?
Selline asi küll naise jaoks midagi ei paku ja jääb ära. Kuigi kui lihtsalt suvalist seiklust otsiks, ega siis ei võtaks mingit 60 aastast 170 cm pikka ülekaalulist meest.
Külaline

Eks ta lihtsalt õngitseb. Selge ju, et sellisele kuulutusele mingit asjalikku vastust ei tule.
Külaline

Ma muidugi provotseerin, aga mis siis saaks, kui need ülekaalulised pensionieelikutest mehed kirjutaksid, et nad on väga rikkad?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 09:15 Ma muidugi provotseerin, aga mis siis saaks, kui need ülekaalulised pensionieelikutest mehed kirjutaksid, et nad on väga rikkad?
No mis sellest kasu, kui rikas otsib seksi. Kui sekssuhe, siis ikka noorema, pika, kena ja võimeka mehega. Naistel on see ju võimalik küll.

Aga noh, seal grupis on meeste poolt kogu aeg naljakad kuulutused. Nüüd üks kole mees kirjutas jälle pool meetrit kirjeldusi välimuse kohta, et rinnad peavad olema ümarad, kivid sokis ei kõlba, jalad pikad, punased juuksed, aga mitte heledad punased, vaid tumedad jne, jne, aga lõpus oli, et vanus pole tähtis, tal ükskõik kes see koristab ja süüa teeb. Ja kõigil on mainitud see ka, et naisel peab endal raha olema. Nüüd on mehed nagu õige naljakaks läinud, aina suuremad nõudmised naisele on, küll peab ta olema väga ilus ja ei tea mis erinõuetele vastama, koristama ja süüa tegema ja siis lisaks andku raha ka mehele veel.
Külaline

Mina loen neid tutvumiskuulutusi vahel enda lõbuks meie kohalikust paberlehest. Mingeud selliseid nõudmisi, mida siin kirjeldati mulle silma pole jäänud. Pigem on need kuulutused stiilis, et endaga hästi hakkama saav 60ndates härra otsib samas vanuses daami, kellega koos loodust nautida või teatrisse minna. Hästi armas mu meelest.
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 11:21 Mina loen neid tutvumiskuulutusi vahel enda lõbuks meie kohalikust paberlehest. Mingeud selliseid nõudmisi, mida siin kirjeldati mulle silma pole jäänud. Pigem on need kuulutused stiilis, et endaga hästi hakkama saav 60ndates härra otsib samas vanuses daami, kellega koos loodust nautida või teatrisse minna. Hästi armas mu meelest.
Ja enamasti on ikkagi mainitud, et naine olgu saledama poolne :)
Külaline

Mis te olete kõik siin 100+ kilo prouad, et see saleduse nõue nii jubedalt hinge kraabib? Normaalkaalus püsimine on elementaarne mu meelest.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 11:21 Mina loen neid tutvumiskuulutusi vahel enda lõbuks meie kohalikust paberlehest. Mingeud selliseid nõudmisi, mida siin kirjeldati mulle silma pole jäänud. Pigem on need kuulutused stiilis, et endaga hästi hakkama saav 60ndates härra otsib samas vanuses daami, kellega koos loodust nautida või teatrisse minna. Hästi armas mu meelest.
See on tõesti armas, aga selles tutvumisgrupis midagi taolist küll ei ole. Mis loodus, teater, ikka seksi ja tahan nooremat, ilusat, rahakat, tissid sellised ja teistsugused, juuksed sellised, aga tuunitud ei tohi olla, peab olema täiesti naturaalne :) Aga see mees oli lihtsalt täitsa naljakas, kes ütles, et peab olema vabakutseline nagu tema ise, aga peab ka raha olema, sest tema selle vabakutselisusega mitte midagi ei teeni, samas tahaks reisida, seigelda ja motikaga sõita :) Nüüd see mees rääkis veel, et paraku ta ise on paks, aga noh, ta mõtleb sellega midagi ette küll võtta kunagi. Ja ükski kuuekümnendtes härra ei taha omavanust, need on memmed, sooviks ideaaljuhul 20-30 aastat nooremat, aga noh, kõlbab 15 aastat noorem ka, kui muud ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2024 11:58 Mis te olete kõik siin 100+ kilo prouad, et see saleduse nõue nii jubedalt hinge kraabib? Normaalkaalus püsimine on elementaarne mu meelest.
Mina näiteks olen sale, aga kahjuks kõik need mehed ise on paksud. Ja olen avastanud korrelatsiooni nõmeda iseloomu ja esimeses kirjas esimese lause, et ega sa jumala eest paks ei ole, vahel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist