Kui sa nii ütled.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:43Ei ole ju, kui pole südant minema saataKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:27Ma ei vingugi. Mul on temast ükskõik.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:23
Seda enam, et see on sinu kodu!
Aga siis pole vaja vinguda ka.
Kõik saab läbi rääkida, kui te omavahel veel üksteiat otseselt ei põlga.
Aita siis naisel oma uus elamine hankida(kasvõi üürikas esialgu). Sellisel juhul ei viska sa ju teda välja kusagilt!
Aga põhiküsimus siin ilmselt on, et kas naine on sellise eluga rahul?!![]()
Laste pärast koos
-
Külaline
-
Külaline
No selline mulje jääb. Hallo mees, ma olen ise sellise elu läbi teinud, olles naine.
Mees elas kõik selle argise mugavuse päras veel minuga koos. Ise tõmbas ringi. Sellest ma sain muidugi pärast teada.
Elaski oma elu, aga vot mind ka vabaks ei lasknud.
Kodu oli ju korras, söök laual(mh minu rahakotist), laps hoitud jne.
Mees siis laekus pooöe öö pealt "töölt" koju. Last mõni päev ei näinudki.
Mina küll seda ei kannatanud. Ja kuk mina siis otsustasin ise ära minna, taoti rusikaga rinnule, et mina olen sealses kodus see mõttetu.
No eiii.
Ära lase endale pähe istuda.
Sa ei pea teda välja viskama üldse pahaga. Saab ju ka hästi läbi rääkida. Eriti siis, kui ta juba nagunii oma elu juba ammu elab.
Sa arvad, et lapsed ei märka midagi? Ojaa, ja kuidas veel, kui sa laekud koju vaid magama.
-
Külaline
Jube isegi lugeda, kuidas inimesed lihtsalt raiskavad oma elu. Õnnelik pole, aga jumala eest eu võta midagi ette ka. Masendav.
-
Külaline
On jaa. Sellepärast ma üritangi öelda, et milleks selline elu? See on eitusfaas. Jaa, mul läks ka kaua, et sellele lõpp teha aga nüüd 3 aastat olen ma sellisest elust prii. Panin ennast kinni 10ks aastaks(õnneks veel noorelt). Elu niiöelda parimad aastad elasin tühja.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 12:11 Jube isegi lugeda, kuidas inimesed lihtsalt raiskavad oma elu. Õnnelik pole, aga jumala eest eu võta midagi ette ka. Masendav.
-
Külaline
see on päris jube niimoodi oma naisele teha. mingit austust pole jäänud?
mu eks tegi sama. kõik oli minu peal, käis ainult kodus si*al. mul polnud välja kolimiseks vajalikku aegagi. pidin selleks võtma töölt puhkusepäevi ja lapse lasteaias olemise ajal käima kortereid vaatamas ja asjad pakkima. ühel päeval - või õigemini ööl - saabus ta koju kus polnud kedagi ega midagi - ka asjad olid minu omad ja ostetud ja võtsin neid kaasa palju võimalik oli.
ja siis olin järsku mina süüdi ja halb inimene, sest ei tahtud isegi 'laste pärast' koos olla. kellega? mehe musta pesuga?
see pole laste pärast koos olemine, kui kohustused ja lapsed on ainult naise kaelal.
tee peas arvutus - kui peale lahkuminekut hakkad lastega koos rohkem aega veetma, neid vedama, nende draamasid lahendama, ise oma oma laste sokke pesema, ise oma kodu külmikusse toitu ostma ja ise seda toitu valmistama, oled koos naise ära kasutamise pärast.
mitte ükski kepisõber ei hakka sulle tasuta kodusoku teenust pakkuma, vahet pole kellele kuuluvas kinnisvaras.
mu eks tegi sama. kõik oli minu peal, käis ainult kodus si*al. mul polnud välja kolimiseks vajalikku aegagi. pidin selleks võtma töölt puhkusepäevi ja lapse lasteaias olemise ajal käima kortereid vaatamas ja asjad pakkima. ühel päeval - või õigemini ööl - saabus ta koju kus polnud kedagi ega midagi - ka asjad olid minu omad ja ostetud ja võtsin neid kaasa palju võimalik oli.
ja siis olin järsku mina süüdi ja halb inimene, sest ei tahtud isegi 'laste pärast' koos olla. kellega? mehe musta pesuga?
see pole laste pärast koos olemine, kui kohustused ja lapsed on ainult naise kaelal.
tee peas arvutus - kui peale lahkuminekut hakkad lastega koos rohkem aega veetma, neid vedama, nende draamasid lahendama, ise oma oma laste sokke pesema, ise oma kodu külmikusse toitu ostma ja ise seda toitu valmistama, oled koos naise ära kasutamise pärast.
mitte ükski kepisõber ei hakka sulle tasuta kodusoku teenust pakkuma, vahet pole kellele kuuluvas kinnisvaras.
-
Külaline
See pole minu vastatud. Ja vahepealsed kommentaarid ka. Keegi trollib mind.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 10:30 maja on minu oma, päranduseks saadud. Pole südant naist välja ka visata.
-
Külaline
Mina naist kinni ei hoia ja välja ei aja. Tehku mis tahab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:57No selline mulje jääb. Hallo mees, ma olen ise sellise elu läbi teinud, olles naine.
Mees elas kõik selle argise mugavuse päras veel minuga koos. Ise tõmbas ringi. Sellest ma sain muidugi pärast teada.
Mina küll seda ei kannatanud. Ja kuk mina siis otsustasin ise ära minna, taoti rusikaga rinnule, et mina olen sealses kodus see mõttetu.
No eiii.
Sa ei pea teda välja viskama üldse pahaga. Saab ju ka hästi läbi rääkida. Eriti siis, kui ta juba nagunii oma elu juba ammu elab.
Sa arvad, et lapsed ei märka midagi? Ojaa, ja kuidas veel, kui sa laekud koju vaid magama.
-
Külaline
Kui sina oled õige kirjutaja...lapsed ei igatse? Ise lapsi ei igatse?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 13:52Mina naist kinni ei hoia ja välja ei aja. Tehku mis tahab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:57No selline mulje jääb. Hallo mees, ma olen ise sellise elu läbi teinud, olles naine.
No eiii.
Nooh, ega sii muu olegi, et lase nii edasi kui sulle sobib.
Aga kurb on nii või naa selline elu.
-
Külaline
Lapsed juba suured.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 13:59Kui sina oled õige kirjutaja...lapsed ei igatse? Ise lapsi ei igatse?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 13:52Mina naist kinni ei hoia ja välja ei aja. Tehku mis tahab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 11:57
No selline mulje jääb. Hallo mees, ma olen ise sellise elu läbi teinud, olles naine.
No eiii.
Nooh, ega sii muu olegi, et lase nii edasi kui sulle sobib.
Aga kurb on nii või naa selline elu.
-
Külaline
Millist muutust sa siis ootad? Et mõni naine su minema lohistaks? Kui endast meest ei ole, siis on järgmine suhe tõepoolest samasugune. Võta lõpuks oma elu eest vastutus ja tee vajalikud otsused.
-
Külaline
Siis sinu kurb juhtum ei lähe isegi teemasse mitte ja lastega pole siin midagi pistmist. Oleskle edasi. Kahju endal pole päevi surma poole nii tuimalt veeretada? Ja siis, kui naisel kõrini saab ja läheb, siis käid ja karjud nagu see hull siin juba üks on, kuidas heaaa mees maha jäeti. Tühi, mõttetu eksistents ju.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:04 Lapsed juba suured.
-
Külaline
Aga mis sa soovitad siis teha? Lastega on pistmist ikka, ei hakka ju neid välja ajama kodust.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:15Siis sinu kurb juhtum ei lähe isegi teemasse mitte ja lastega pole siin midagi pistmist. Oleskle edasi. Kahju endal pole päevi surma poole nii tuimalt veeretada? Ja siis, kui naisel kõrini saab ja läheb, siis käid ja karjud nagu see hull siin juba üks on, kuidas heaaa mees maha jäeti. Tühi, mõttetu eksistents ju.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:04 Lapsed juba suured.
-
Külaline
Kus see naine mind lohistaks? Milleks? Vahel käin seksi tegemas, sellest piisab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:10 Millist muutust sa siis ootad? Et mõni naine su minema lohistaks? Kui endast meest ei ole, siis on järgmine suhe tõepoolest samasugune. Võta lõpuks oma elu eest vastutus ja tee vajalikud otsused.
-
Külaline
Lapsed saavad ju sinu juurde edasi elama jääda.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:22Aga mis sa soovitad siis teha? Lastega on pistmist ikka, ei hakka ju neid välja ajama kodust.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:15Siis sinu kurb juhtum ei lähe isegi teemasse mitte ja lastega pole siin midagi pistmist. Oleskle edasi. Kahju endal pole päevi surma poole nii tuimalt veeretada? Ja siis, kui naisel kõrini saab ja läheb, siis käid ja karjud nagu see hull siin juba üks on, kuidas heaaa mees maha jäeti. Tühi, mõttetu eksistents ju.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:04 Lapsed juba suured.
-
Külaline
Ega me siin ei hakkagi sind sundima, su oma elu, eks ise tead, kuidas seda elad. Naine ja lapsed su otsustusvõimetuses ja elukorralduses süüdi ei ole. Ja kuna sinuga on kõik korras, meel rõõmus, kõht täis, siis nii jäägugi.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:25Kus see naine mind lohistaks? Milleks? Vahel käin seksi tegemas, sellest piisab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:10 Millist muutust sa siis ootad? Et mõni naine su minema lohistaks? Kui endast meest ei ole, siis on järgmine suhe tõepoolest samasugune. Võta lõpuks oma elu eest vastutus ja tee vajalikud otsused.
-
Külaline
Ma ei saa hästi aru, mis otsuse ma peaksin sinu meelest tegema?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:32Ega me siin ei hakkagi sind sundima, su oma elu, eks ise tead, kuidas seda elad. Naine ja lapsed su otsustusvõimetuses ja elukorralduses süüdi ei ole. Ja kuna sinuga on kõik korras, meel rõõmus, kõht täis, siis nii jäägugi.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:25Kus see naine mind lohistaks? Milleks? Vahel käin seksi tegemas, sellest piisab.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:10 Millist muutust sa siis ootad? Et mõni naine su minema lohistaks? Kui endast meest ei ole, siis on järgmine suhe tõepoolest samasugune. Võta lõpuks oma elu eest vastutus ja tee vajalikud otsused.
-
Külaline
Elavadki ju. Kas arvad et õigem oleks naine minema ajada? Milleks?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:32Lapsed saavad ju sinu juurde edasi elama jääda.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:22Aga mis sa soovitad siis teha? Lastega on pistmist ikka, ei hakka ju neid välja ajama kodust.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:15
Siis sinu kurb juhtum ei lähe isegi teemasse mitte ja lastega pole siin midagi pistmist. Oleskle edasi. Kahju endal pole päevi surma poole nii tuimalt veeretada? Ja siis, kui naisel kõrini saab ja läheb, siis käid ja karjud nagu see hull siin juba üks on, kuidas heaaa mees maha jäeti. Tühi, mõttetu eksistents ju.
-
Külaline
Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:34Ma ei saa hästi aru, mis otsuse ma peaksin sinu meelest tegema?Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:32Ega me siin ei hakkagi sind sundima, su oma elu, eks ise tead, kuidas seda elad. Naine ja lapsed su otsustusvõimetuses ja elukorralduses süüdi ei ole. Ja kuna sinuga on kõik korras, meel rõõmus, kõht täis, siis nii jäägugi.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:25
Kus see naine mind lohistaks? Milleks? Vahel käin seksi tegemas, sellest piisab.
-
Külaline
[quote=Külaline post_id=40845 time=1728042465]
[quote=Külaline post_id=40841 time=1728041671]
[quote=Külaline post_id=40840 time=1728041552]
Ega me siin ei hakkagi sind sundima, su oma elu, eks ise tead, kuidas seda elad. Naine ja lapsed su otsustusvõimetuses ja elukorralduses süüdi ei ole. Ja kuna sinuga on kõik korras, meel rõõmus, kõht täis, siis nii jäägugi.
[/quote]
Ma ei saa hästi aru, mis otsuse ma peaksin sinu meelest tegema?
[/quote]
Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.
[/quote]
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
[quote=Külaline post_id=40841 time=1728041671]
[quote=Külaline post_id=40840 time=1728041552]
Ega me siin ei hakkagi sind sundima, su oma elu, eks ise tead, kuidas seda elad. Naine ja lapsed su otsustusvõimetuses ja elukorralduses süüdi ei ole. Ja kuna sinuga on kõik korras, meel rõõmus, kõht täis, siis nii jäägugi.
[/quote]
Ma ei saa hästi aru, mis otsuse ma peaksin sinu meelest tegema?
[/quote]
Alustuseks otsusta, kas sul üldse on probleem või mitte. Viskasid õhku laused, et su elus on justkui midagi halvasti (näit. käid kodus ainult magamas) ja kui soovitatakse midagi muuta, on järsku kõik korras. Minu arvates olen seda siin varemgi lugenud. Olgu siis korras, jumal sellega, nii kirjutagi. Et elan sellist ja sellist elu ja olen rahul ja õnnelik.
[/quote]
Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
-
Külaline
Mõttetu ärakasutaja oled- naine kantseldab lapsi, teeb süüa, hoiab kodu korras ja sina? Milleks sina üldse seal koosluses vajalik oled, kui sind pole kodus, pole naisele meest ega lastele isa? Olekski paras, kui naine minema läheks. Eks ta läheb ka, kui lapsed suured ja kodust lähevad. Mis teda peaks sinu juures hoidma...Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 14:56 Rahul ei ole, aga ei näe kuidas naise minema ajamine elu paremaks teeks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist